Tilbehør PMU maskine

En PMU maskine er et nyttigt instrument at have i din klinik. Når du bruger din PMU maskine hver dag til at lave forskønnende behandlinger på dine kunder, så er det kun naturligt, at tingene med tiden bliver slidt. Derfor kan det være en god idé at købe tilbehør til din PMU maskine. Så har du noget ekstra liggende, så du ikke står og mangler det.

Vores forskellige startkits, hvor der medfølger forskellige ting til selve PMU maskinen, indeholder ofte ting såsom håndstykkeholder og Meso håndstykker. Men hvis du har købt en PMU maskine på et tidspunkt, hvor du ikke fik visse stykker tilbehør med til din maskine, så kan du sagtens købe det separat.

Vores tilbehør til PMU maskiner kan også sagtens købes separat, selvom du i forvejen har tilbehør til din maskine. Ting kan nemlig gå i stykker efter lang tids brug, og det kan også risikere at blive væk.

 

Gode grunde til at købe tilbehør til PMU maskiner

Der er mange gode grunde til at købe tilbehør til PMU maskiner hos PMU-line. Vi er nemlig interesserede i, at din klinik eller dit skønhedsakademi fungerer så perfekt som muligt. Du kan derfor købe et godt udvalg af tilbehør til PMU maskiner. Det omfatter eksempelvis både håndstykkeholder og Meso håndstykker.

Håndstykkeholderen er både praktisk og uundværlig, da den holder det modul, som nålen er monteret i, og som du bruger til at behandle dine kunder med. Meso håndstykket er specielt udviklet til at blive brugt til non-invasiv mesoterapi og microneedling.

Her på vores webshop kan du også sagtens købe separate nåle i pakker med få eller mange styk.

Nålene er nemlig kun beregnet til engangsbrug, så derfor kan du have glæde af også at købe en masse ekstra nåle, når du alligevel køber andet tilbehør til din PMU maskine.

Hvis du ikke finder nåle her på denne side, så kan du finde dem ved at klikke ind på hovedsiden for vores shop og dernæst vælge PMU-line nålemoduler. Vores nåle er inddelt i fire forskellige kategorier, og det er liner nålemoduler, shader nålemoduler, moduler til mesoterapi og nålemoduler til andre håndstykker.

 

Opret dig som kunde hos os og få mange fordele

Vores produkter er fremstillet under kliniske og ordentlige forhold på et medicinsk laboratorie i EU. Vi vil gerne samarbejde med både kunder, distributører, partnere, akademiundervisere og trænere. Når du er oprettet som kunde hos os, kan du få en masse fordele. Det kræver, at du er logget ind for at kunne se priser og bestille varer på vores webshop.

Et udvalg af nogle af de specifikke fordele ved at være oprettet som kunde hos os er, at du får:

·       Marketingstøtte

·       En startpakke til en værdi af 45.000 kroner

·       Attraktive rabatter på køb

·       Komplet udvalg af undervisningsmateriale

·       Marketingmateriale, som du kan downloade gratis fra vores hjemmeside

·       Gratis træning og support

·       Invitationer til vores årlige distributørarrangement

Vi vil gerne have et bredt samarbejde med alt fra klinikejere og distributører til akademier og partnere. Derfor er dette også en mulighed for dig.

Shop for professionelle behandlere