OM OS

Vores mission er at forbedre kvaliteten af permanent makeup

I vores optik leveres der alt for mange tvivlsomme resultater med permanent makeup - og det vil vi gøre noget ved. Derfor tilbyder vi både grunduddannelse og specialkurser inden for alle grene af permanent makeup, samt udstyr og tilbehør til at udføre permanent makeup behandlinger af absolut højeste kvalitet.

Vi er worldwide fabrikant og distributør af PMU-line produkterne, der udvikles og produceres i Europa.

I vores webshop finder du en samling af alt udstyr, alle produkter og tilbehør, du som professionel permanent makeup behandler, har brug for, for at kunne lave behandlinger i absolut topkvalitet.

En del af Dermatech-Group

PMU-line er et brand under Dermatech-Group, der er en samling af brands, der tilbyder uddannelse, kurser, udstyr og tilbehør til stort set alle former for forskønnende behandlinger.

Under Dermatech-Group findes:


PMU-line

Uddannelses- og kursuscenter inden for permanent makeup behandlinger, samt fabrikant og distributør af permanent makeup maskiner og permanent makeup tilbehør til professionelle behandlere worldwide.

Mesoskinline

Uddannelses- og kursuscenter inden for non-invasiv mesoterapi behandlinger, samt fabrikant og distributør af non-invasiv mesoterapi maskiner, produkter og tilbehør til professionelle behandlere worldwide.

Mesotech

Uddannelses- og kursuscenter inden for invasiv mesoterapi behandlinger, samt eksklusiv distributør af invasiv mesoterapi maskiner, produkter og tilbehør til professionelle behandlere worldwide.

Kjaersfeldt Permanent Makeup

Klinik for udførelse af permanent makeup, rynkebehandling og andre forskønnende behandlinger til private. Beliggende i Vejle.


 

Dermatech-group

En samling af brands, der tilbyder kosmetiske, medicinske og æstetiske behandlinger, uddannelser, kurser, materiale og udstyr til både private og professionelle worldwid.

Biosmetics

Eksklusiv distributør af produkter til øjenvipper og øjenbryn.

DanishLash

Produkter til Eyelash Extensions behandlinger.

By Bexter

Eksklusiv distributør af produkter og tilbehør til Lashlift.

 

Dermatech-Group HQ 

Klik nedenfor for at se video

 

Aleksandra Kjaersfeldt

Aleksandra Kjaersfeldt er stifter af PMU-line. Hun er international træner og master permanent makeup artist.
 

Aleksandra har igennem de seneste 10 år samarbejdet med flere kvalitets permanent makeup mærker og har samlet stor erfaring inden for pigmentkvalitet (konsistens, kemisk indhold, farveforandring, holdbarhed, allergivenlighed og sterilitet), samt viden om og erfaring med udstyr, sikkerhed og helingsprocesser ved nåle fra forskellige producenter.

 

Med baggrund i sin viden og erfaring er Aleksandra kun tilfreds med produkter i absolut højeste kvalitet - bade ift. det, hun selv anvender på klinikken, og det hun sælger til andre behandlere. Derfor er alle produkter, der sælges hos PMU-line og i hele Dermatech Group underlagt strenge kriterier.

PRODUKTER AF HØJESTE KVALITET OG SIKKERHED

Vores grundholdning er, at permanent makeup behandlinger skal se så naturligt ud som overhovedet muligt. Netop dette stiller store krav til f.eks. stabiliteten af farve i behandlingen, hvilket mange nuværnde mærker på det danske marked halter bagefter på. Ligeledes kræver det en hurtig og nem heling (som mange drømmer om).

Et naturligt resultat er noget der giver begejstrede kunder - og det resultat kan blive muligt med PMU-line permanent makeup.
 

Med PMU-line's udstyr og pigmenter kan både veletablerede og helt nyuddannede permanente makeup-artister skabe:

  • Absolut tryghed og topkvalitet for sine kunder.
  • En sikker fremtid for sin forretning ved at opfylde EU's lovgivningskrav, som bliver en del af kommende permanent makeup ordning.

 

Vores produkter er alle EU-certificerede og godkendte af Sundhedsstyrelsen. Vi har tilmed haft en rådgivende funktion i forhold til Sundhedsstyrelsens udvikling af de danske sundhedsregler inden for permanent makeup, netop fordi vores kendskab til behandlingsmetoderne og produkterne er så omfattende.

 

Du kan derfor forvente at få kvalitet og sikkerhed, når du køber dine produkter og dit undervisningsforløb hos PMU-line.

 

Har du brug for yderligere rådgivning indenfor køb af produkter, er du også sikret den bedste rådgivning indenfor permanent makeup udstyr og tilbehør. 

Du kan både købe maskiner til permanent makeup og pigmenter, forskellige startkits til vores uddannelser og kurser, nåle, øjenvipper og forskelligt andet tilbehør. Vores hudprodukter er allergivenlige og blandt de bedste på markedet.

 

Indholdet af lim, limopløser og primer irriterer ikke huden, som det ofte er tilfældet med lignende produkttyper. Vi leverer både indenfor og udenfor EU.
 
Arbejder du med permanent makeup, eller har du planer om at starte op i branchen fremadrettet, råder vi dig til kun at købe maskiner og produkter, der er gennemtestede og godkendt af myndighederne.


Prisen for de godkendte produkter er ofte højere end ikke-godkendte produkter, men det skyldes, at kvaliteten er en anden.

 

Gå ikke på kompromis med kvaliteten, da det vil resultere i dårlige resultater for dine kunder og dermed også for dit samlede arbejde.

Du risikerer, at dine kunder får skader eller allergier.

 

I stedet skal du vælge gode produkter og maskiner, der er udviklet af seriøse producenter og leve op til alle juridiske krav og anbefalinger.

 

De fleste af vores kunder er uddannede behandlere og kollegaer fra andre klinikker. Fagpersoner, som alle ved, hvad kvalitet betyder for behandlingen.

 

Gør dig selv og dine kunder den kæmpe tjeneste det er, at bruge PMU-line kvalitetssikrede maskiner og produkter. Det betaler sig altid at investere i kvalitet og god kundepleje.