OM OS

Vores mission er at forbedre kvaliteten af permanent makeup

Vi er fast besluttede på at tackle problemet med de mange utilfredsstillende resultater inden for permanent makeup. For at højne standarden tilbyder vi en grundig grunduddannelse og avancerede specialkurser i alle aspekter af permanent makeup. Dertil kommer vores sortiment af udstyr og tilbehør, der er nøje udvalgt til at sikre behandlinger af den højeste kvalitet.

 

Som global producent og distributør er vi stolte af vores PMU-line produkter, som er udviklet og fremstillet i Europa.

 

Vores webshop er et skatkammer for den professionelle permanent makeup artist, hvor du finder alt nødvendigt udstyr, produkter og tilbehør til at udføre behandlinger, der lever op til de højeste standarder.

 

PMU-line er en del af Dermatech-Group, en paraplyorganisation for en række brands, der tilbyder uddannelse, kurser, udstyr og tilbehør til næsten alle typer af skønhedsbehandlinger.

 

PMU-line produkter skiller sig ud ved at være unikke og forskellige fra alt andet på markedet. De er fremstillet i et EU-medicinsk laboratorium, hvilket gør dem enestående globalt. Deres særlige fordele gør pigmenterne nemme at anvende, og de holder længere, da de ikke tørrer ud. En enkelt 5ml flaske svarer til mængden i andre mærkers 10ml flasker.

Under Dermatech-Group findes:

PMU-line

Uddannelses- og kursuscenter inden for permanent makeup behandlinger, samt fabrikant og distributør af permanent makeup maskiner og permanent makeup tilbehør til professionelle behandlere worldwide.

Mesoskinline

Uddannelses- og kursuscenter inden for non-invasiv mesoterapi behandlinger, samt fabrikant og distributør af non-invasiv mesoterapi maskiner, produkter og tilbehør til professionelle behandlere worldwide.

Mesotech

Uddannelses- og kursuscenter inden for invasiv mesoterapi behandlinger, samt eksklusiv distributør af invasiv mesoterapi maskiner, produkter og tilbehør til professionelle behandlere worldwide.

Kjaersfeldt Permanent Makeup

Klinik for udførelse af permanent makeup, rynkebehandling og andre forskønnende behandlinger til private. Beliggende i Vejle.

 


Dermatech-Group HQ 

Klik nedenfor for at se video

 

Aleksandra Kjaersfeldt

Aleksandra Kjaersfeldt er stifter af PMU-line. Hun er international træner og master permanent makeup artist.
 

Aleksandra har igennem de seneste 10 år samarbejdet med flere kvalitets permanent makeup mærker og har samlet stor erfaring inden for pigmentkvalitet (konsistens, kemisk indhold, farveforandring, holdbarhed, allergivenlighed og sterilitet), samt viden om og erfaring med udstyr, sikkerhed og helingsprocesser ved nåle fra forskellige producenter.

 

Med baggrund i sin viden og erfaring er Aleksandra kun tilfreds med produkter i absolut højeste kvalitet - bade ift. det, hun selv anvender på klinikken, og det hun sælger til andre behandlere. Derfor er alle produkter, der sælges hos PMU-line og i hele Dermatech Group underlagt strenge kriterier.

PRODUKTER AF HØJESTE KVALITET OG SIKKERHED

Vores grundholdning er, at permanent makeup behandlinger skal se så naturligt ud som overhovedet muligt. Netop dette stiller store krav til f.eks. stabiliteten af farve i behandlingen, hvilket mange nuværnde mærker på det danske marked halter bagefter på. Ligeledes kræver det en hurtig og nem heling (som mange drømmer om).

Et naturligt resultat er noget der giver begejstrede kunder - og det resultat kan blive muligt med PMU-line permanent makeup.
 

Med PMU-line's udstyr og pigmenter kan både veletablerede og helt nyuddannede permanente makeup-artister skabe:

  • Absolut tryghed og topkvalitet for sine kunder.
  • En sikker fremtid for sin forretning ved at opfylde EU's lovgivningskrav, som bliver en del af kommende permanent makeup ordning.

 

Vores produkter er alle EU-certificerede og godkendte af Sundhedsstyrelsen. Vi har tilmed haft en rådgivende funktion i forhold til Sundhedsstyrelsens udvikling af de danske sundhedsregler inden for permanent makeup, netop fordi vores kendskab til behandlingsmetoderne og produkterne er så omfattende.

 

Du kan derfor forvente at få kvalitet og sikkerhed, når du køber dine produkter og dit undervisningsforløb hos PMU-line.

 

Har du brug for yderligere rådgivning indenfor køb af produkter, er du også sikret den bedste rådgivning indenfor permanent makeup udstyr og tilbehør. 

Du kan både købe maskiner til permanent makeup og pigmenter, forskellige startkits til vores uddannelser og kurser, nåle, øjenvipper og forskelligt andet tilbehør. Vores hudprodukter er allergivenlige og blandt de bedste på markedet.

 

Indholdet af lim, limopløser og primer irriterer ikke huden, som det ofte er tilfældet med lignende produkttyper. Vi leverer både indenfor og udenfor EU.
 
Arbejder du med permanent makeup, eller har du planer om at starte op i branchen fremadrettet, råder vi dig til kun at købe maskiner og produkter, der er gennemtestede og godkendt af myndighederne.


Prisen for de godkendte produkter er ofte højere end ikke-godkendte produkter, men det skyldes, at kvaliteten er en anden.

 

Gå ikke på kompromis med kvaliteten, da det vil resultere i dårlige resultater for dine kunder og dermed også for dit samlede arbejde.

Du risikerer, at dine kunder får skader eller allergier.

 

I stedet skal du vælge gode produkter og maskiner, der er udviklet af seriøse producenter og leve op til alle juridiske krav og anbefalinger.

 

De fleste af vores kunder er uddannede behandlere og kollegaer fra andre klinikker. Fagpersoner, som alle ved, hvad kvalitet betyder for behandlingen.

 

Gør dig selv og dine kunder den kæmpe tjeneste det er, at bruge PMU-line kvalitetssikrede maskiner og produkter. Det betaler sig altid at investere i kvalitet og god kundepleje.