Certificerede Uddannelser og Kurser

 

Følgende  aspekter har medvirket til at vores Permanent Makeup uddannelse er kåret som den bedste i Europa 3 år i træk:


International CPD Certificeret:
CPD (Continuing Professional Development) er en vigtig akkreditering, der sikrer, at uddannelsesprogrammer holder et højt niveau af faglig udvikling.

At PMU-lines' uddannelse er CPD-certificeret, betyder, at den opfylder strenge uddannelsesstandarder og er anerkendt for sin kvalitet og relevans i professionel udvikling.

Lægeeksamineret:
Dette aspekt indikerer, at uddannelsen inkluderer en form for medicinsk eller sundhedsmæssig vurdering, hvilket er særligt vigtigt i skønheds- og kosmetikbranchen, hvor procedurer kan have direkte indvirkning på kundernes helbred og velvære.

Bedste Pigmenter på markedet:
Kvaliteten af pigmenter anvendt i permanent makeup er afgørende for både det æstetiske resultat og sikkerheden.

At PMU-lines pigmenter er blandt de bedste på markedet antyder en forpligtelse til høj kvalitet og sikkerhed i deres uddannelsesprogram.

Internationalt Anerkendt Underviser, Aleksandra Kjaersfeldt:
At have en internationalt anerkendt ekspert som Aleksandra Kjaersfeldt som underviser tilføjer stor værdi til uddannelsesprogrammet.

Hendes ekspertise og erfaring kan give eleverne indsigt i de bedste praksisser og nyeste teknikker inden for permanent makeup.
 

Nationalt og internationalt annerkendt - din garanti
PMU-line er ikke alene en førende leverandør af udstyr og pigmenter, men spiller også en central rolle i uddannelsen af personale på plastikkirurgiske afdelinger ved Danmarks universitetshospitaler og på adskillige private hospitaler, både i Danmark og Tyskland. 


 

Som Danmarks eneste producent af pigmenter og udstyr, har PMU-line opnået anerkendelse for deres høje kvalitetsstandarder. 

 

Både Miljøstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen har fremhævet PMU-lines pigmenter for deres eksemplariske kvalitet, som tjener som benchmark for branchen.
Disse faktorer kombineret bidrager til, at PMU-lines' Permanent Makeup-uddannelse anses for at være blandt de bedste i Europa.


Hos os får du adgang til en omfattende grunduddannelse i permanent makeup samt en række specialiserede kurser, der dækker næsten alle aspekter af kosmetiske behandlinger.

 

Vores uddannelser er af højeste kvalitet, ledet af branchens førende undervisere. Vi lægger stor vægt på dybdegående og detaljeret teoretisk viden, men det vigtigste er den omfattende praktiske erfaring, hvor du får mulighed for at afprøve og mestre forskellige teknikker og udstyr i praksis

 

Alle vores uddannelsesprogrammer og kurser, samt de produkter vi distribuerer, overholder strikt alle relevante regler, retningslinjer og lovgivninger fastsat af  Sundhedsstyrelsen (jf. autorisationslovens § 74), LægemiddelstyrelsenMiljøstyrelsen, EU og CPD.

 

Vores undervisnings- og kursusprogrammer er de eneste i Skandinavien, der er globalt certificerede og akkrediterede af CPD. Derudover har vi modtaget anerkendelser som Prestige Awards 2020/21, Global Awards 2022/23 og Scandinavian Business Awards 2022, hvor vi blev kåret som “Årets Akademi

 

 

 

Permanent makeup uddannelse

Her hos PMU-line tilbyder vi en grunduddannelse i permanent makeup for dig, der gerne vil lære faget til perfektion og få nogle nye evner, der gør dig i stand til at levere makeup-løsninger i allerhøjeste kvalitet.

 

Vores permanent makeup uddannelse fokuserer i høj grad på læring via praktisk udførelse, hvorfor du fra starten vil få hænderne i maskinen og prøve de mange nye teknikker og maskiner i praksis.

 

Hele vejen igennem vores permanent makeup uddannelse er der fokus på den høje kvalitet, så du kommer ud i den anden ende med et helt særligt sæt af evner, så du kan forbedre kvaliteten af forskønnende behandlinger i dit fremtidige arbejdsliv. Vores permanent makeup uddannelse er desuden lægeeksamineret og godkendt og Brancheforeningen for medicinske og kosmetiske behandlinger og uddannelser.

 

Hos PMU-line er vi de eneste i hele Skandinavien, der tilbyder en grunduddannelse i permanent makeup, som er CPD Globalt Certificeret og akkrediteret. Dertil har vi vundet Prestige Awards 2020 som Academy of the Year i Danmark, hvilket vidner om kvaliteten af den uddannelse, vi kan tilbyde dig.

Læs mere her om de forskellige kurser her.

 

Undervisning af højtuddannede undervisere

På vores permanent makeup uddannelse vil du blive undervist af nogle af de bedste undervisere inden for branchen, som er professionelle og grundige i deres tilgang, når det kommer til både den teoretiske og den praktiske undervisning.

 

Vores undervisere opfylder kravene i de gældende bekendtgørelser, og de er højtuddannede kosmetiske tatovører, der kommer med mere end 5 års erhvervserfaring samt 5 års undervisningserfaring, hvorfor du kan være sikker på at få den absolut bedst undervisning inden for permanent makeup.

 

Hvem henvender permanent makeup uddannelse sig til?

Grunduddannelsen inden for permanent makeup henvender sig kort sagt til alle, der går og drømmer om at arbejde med permanent makeup. Derfor er alle velkomne til at søge, hvilket både gælder for dig, der har erfaring fra kosmetologbranchen, samt for dig der ikke har.

 

Med det sagt, så skal du være indstillet på, at der er en del arbejde forbundet med at tage en permanent makeup uddannelse. Det kræver både tid og koncentration at tage uddannelsen, da en ting som klassisk mikropigmentering er svært at lære til perfektion.

 

Derfor stiller vores permanent makeup uddannelse også krav til dine motoriske evner, da det er fint arbejde med fingrene at lave mikropigmentering. Derfor er det eksempelvis en fordel, hvis du har tegnet meget tidligere i dit liv, eller hvis du har erfaring fra lignende aktiviteter, der har styrket din motorik. Dertil stilles der også krav til dine kreative evner, samt til din vilje til at lære det nye håndværk.

 

Hvad består permanent makeupuddannelsen af?

Permanent makeupuddannelse består af 40 timers teori samt 110 timers praktik pr. speciale. De forskellige specialer er bryn, læber, eyeliner og scalp. Ud af de 40 timers teori skal du tage et grundmodul, som består af 20 timer. Dette modul skal kun tages én gang, hvorfor du kan spare de 20 timer, hvis du vil tage flere specialer.

 

Endeligt består uddannelsen af en teoretisk og praktisk eksamen både mundtligt og på skrift over 2 dage.