Certificerede Uddannelser og Kurser

 

Vores mission er at forbedre kvaliteten af forskønnende behandlinger

 

Derfor tilbyder vi både grunduddannelsen i permanent makeup og adskillelige specialkurser inden for stort set alle grene af forskønnende behandlinger. 

 

Alt i absolut topkvalitet med de bedste undervisere, grundig og detaljeret teori og vigtigst: massevis af praktisk udførelse og afprøvning af teknikker og udstyr i praksis. 

 

Al vores undervisning - både hele uddannelser og enkeltsående kurser, samt de tilknyttede produkter og distributionen heraf, overholder alle regler, retningslinjer og lovgivning fra Sundhedsstyrelsen (jf. autorisationslovens § 74), Lægemiddelstyrelsen, EU og CPD.

 

Vores undervisning og kurser er de eneste i Skandinavien, der er CPD Globalt Certificerede og akkrediterede.  Desuden har vi vundet Prestige Awards 2020/21, Global Awards 2022/23 og Scandinavian Business Awards 2022 som “Academy Of The Year”

 

Permanent makeup uddannelse

Her hos PMU-line tilbyder vi en grunduddannelse i permanent makeup for dig, der gerne vil lære faget til perfektion og få nogle nye evner, der gør dig i stand til at levere makeup-løsninger i allerhøjeste kvalitet.

 

Vores permanent makeup uddannelse fokuserer i høj grad på læring via praktisk udførelse, hvorfor du fra starten vil få hænderne i maskinen og prøve de mange nye teknikker og maskiner i praksis.

 

Hele vejen igennem vores permanent makeup uddannelse er der fokus på den høje kvalitet, så du kommer ud i den anden ende med et helt særligt sæt af evner, så du kan forbedre kvaliteten af forskønnende behandlinger i dit fremtidige arbejdsliv. Vores permanent makeup uddannelse er desuden lægeeksamineret og godkendt og Brancheforeningen for medicinske og kosmetiske behandlinger og uddannelser.

 

Hos PMU-line er vi de eneste i hele Skandinavien, der tilbyder en grunduddannelse i permanent makeup, som er CPD Globalt Certificeret og akkrediteret. Dertil har vi vundet Prestige Awards 2020 som Academy of the Year i Danmark, hvilket vidner om kvaliteten af den uddannelse, vi kan tilbyde dig.

Læs mere her om de forskellige kurser her.

 

Undervisning af højtuddannede undervisere

På vores permanent makeup uddannelse vil du blive undervist af nogle af de bedste undervisere inden for branchen, som er professionelle og grundige i deres tilgang, når det kommer til både den teoretiske og den praktiske undervisning.

 

Vores undervisere opfylder kravene i de gældende bekendtgørelser, og de er højtuddannede kosmetiske tatovører, der kommer med mere end 5 års erhvervserfaring samt 5 års undervisningserfaring, hvorfor du kan være sikker på at få den absolut bedst undervisning inden for permanent makeup.

 

Hvem henvender permanent makeup uddannelse sig til?

Grunduddannelsen inden for permanent makeup henvender sig kort sagt til alle, der går og drømmer om at arbejde med permanent makeup. Derfor er alle velkomne til at søge, hvilket både gælder for dig, der har erfaring fra kosmetologbranchen, samt for dig der ikke har.

 

Med det sagt, så skal du være indstillet på, at der er en del arbejde forbundet med at tage en permanent makeup uddannelse. Det kræver både tid og koncentration at tage uddannelsen, da en ting som klassisk mikropigmentering er svært at lære til perfektion.

 

Derfor stiller vores permanent makeup uddannelse også krav til dine motoriske evner, da det er fint arbejde med fingrene at lave mikropigmentering. Derfor er det eksempelvis en fordel, hvis du har tegnet meget tidligere i dit liv, eller hvis du har erfaring fra lignende aktiviteter, der har styrket din motorik. Dertil stilles der også krav til dine kreative evner, samt til din vilje til at lære det nye håndværk.

 

Hvad består permanent makeupuddannelsen af?

Permanent makeupuddannelse består af 40 timers teori samt 110 timers praktik pr. speciale. De forskellige specialer er bryn, læber, eyeliner og scalp. Ud af de 40 timers teori skal du tage et grundmodul, som består af 20 timer. Dette modul skal kun tages én gang, hvorfor du kan spare de 20 timer, hvis du vil tage flere specialer.

 

Endeligt består uddannelsen af en teoretisk og praktisk eksamen både mundtligt og på skrift over 2 dage.