Eyelash Extensions kursus - single, 2D-6D og hybrid (Kombineret online undervisning og praktik)

Eyelash Extensions kursus - single, 2D-6D og hybrid (Kombineret online undervisning og praktik)

Det lærer du: At lave smukke eyelash extensions.

Adgangskrav: Alle kan deltage i dette kursus.

Tid og sted: Opstart løbende. Del 1 er teoretisk og foregår online og tager ca. 3 uger. Del 2 er praktisk med 1 mødedag på vores kursuscenter i Vejle, eller ved en af vores samarbejdspartnere i Brønderslev, Glostrup, Frederikssund eller Nykøbing Falster.

Startkit: Er inkluderet. Læs mere længere nede.

Priser: Se oversigt længere nede på siden. Du kan købe del 1 og 2 samlet, eller hver for sig.

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Vælg Variant
del 1, del 2 eller fuld uddannelse:
Del 1 - ONLINE TEORIUNDERVISNING med interaktiv eksamen
Del 2 - PRAKTIK (Praktisk træning på kursuscenter)
Del 1 & Del 2 (Fuld uddannelse)

Vælg
 • Kursusdeltager type

  Er du privat person så sæt kryds her

   

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

Tag et professionelt eyelash extensions kursus

Der er mange gode grunde til at vælge PMU-line & dermatech-group's Eyelash Extensions kursus. Her får du Danmarks grundigeste og mest fleksible kursus med individuelt tilpassede undervisningsforløb. 

At lave smukke og dramatiske øjenvipper på kunderne er helt klart en klassiker inden for skønhedsbehandlinger. Eyelash extensions er med til at indramme kundens øjne og tydeliggør derved også ansigtets mest kommunikerende egenskaber. For vi kommunikerer rigtig meget med vores øjne alene. Derfor handler det ikke kun om kundens ydre fremtoning, når man arbejder med eyelash extensions. Husk på, at øjet er et vindue til sjælen. Derfor skal man som eyelash extensions tekniker virkelig mestre håndværket og skabe resultater af høj kvalitet for sine kunder.


Introduktion til eyelash extensions kurset

På kurset i eyelash extensions får du et grundigt teoretisk og praktisk grundlag, som gør dig i stand til at lave eyelash extensions af højeste kvalitet. Du lærer, hvordan du bedst imødekommer kundens ønsker og forventninger til behandlingen og hvordan du med de rigtige produkter og teknikker kan levere den højeste kvalitet for kunden. Vi bruger udelukkende godkendte og allergivenlige produkter i alle vores behandlinger og på alle vores kurser og uddannelser.

Eyelash extensions kurset kræver tålmodighed og en forkærlighed for præcisionsarbejde. Du lærer den grundlæggende teori, alt om udstyr og tilbehøre og naturligvis de grundlæggende praktiske teknikker, men det kræver øvelse at få den praktiske udførelse til at sidde lige i skabet. Det kræver øvelse og tålmodighed. 

Du oplæres desuden i før- og efterbehandlinger og i markedsføring af håndværket.

Vi arbejder også altid med kundepsykologi på PMU-line's undervisningsforløb, da rigtig god kundepleje og kundesamarbejde er din vej til succes som eyelash-tekniker.


Hvem kan deltage i eyelash extensions kurset?

Vores kursus i eyelash extensions er for ALLE, der ønsker at videreuddanne sig til eyelash-tekniker.

Vores studerende er meget forskellige og de placerer sig ligeledes forskelligt aldersmæssigt. Det giver vores Eyelash Extensions kursus et bredere fundament rent menneskeligt, hvilket er en klar fordel, da vi ofte trækker på hinandens erfaringer både under og efter kurset.

For at du får mest muligt ud af kurset, vil der højst være tre studerende pr. hold. Herved sikres du den bedste læring og rådgivning under hele forløbet, da der er tid og overskud til lige netop din udvikling.


 


​​​

Udtalelser fra kursister

"Jeg tog min uddannelse som eyelash teknikker hos Aleksandra i 2010. Det gik hurtigt med at få nye kunder, og siden 2012 har jeg været selvstændig og levet af at lave smukke og holdbare eyelash extensions med produkter fra danishlash."
-- Helle Jakobsen fra V.I.P Lounge

 

"Jeg var på kursus hos dygtige Aleksandra i 2014 i single eyelash extensions. Det startede et helt nyt kapitel for mig, nu lever jeg af at lave eyelash extension og har min egen salon. Jeg vil til hver en tid anbefale alle at tage et kursus hos Aleksandra. Hun er virkelig dygtig og professionel i sit arbejde 👌🏻"

-- Louise Kryger Rønberg fra Eyelash by Rønberg


 

Kursets opbygning og indhold

Eyelash Extensions kurset består af:

 • Del 1 - Online teori og øvelse

 • Del 2 - Praktik

Denne inddeling gør kurset enormt fleksibelt og giver muligheden for at tilrettelægge og tilpasse eyelash extensions kurset til lige præcis din hverdag. Mange af vores kursister skal f.eks. passe et fuld- eller deltidsarbejde ved siden af. 

Del 1: Online teori og øvelser

 • Teori om eyelash extensions

 • Trin-for-trin video demobehandling

 • Øvelser hjemme på det dukkehoved, du modtager med dit startkit efter tilmelding

 • Online teorieksamen

Når du har gennemført del 1 med din online teorieksamen og dine øvelser er godkendt af din underviser, får du adgang til del 2.

Varighed: ca. 3 uger

Har du mulighed for at øve de gennemgåede teknikker i praksis, f.eks. i egen klinik, eller der, hvor du er ansat, er du velkommen til at udføre modelbehandlinger inden den praktiske dag. Disse tæller med i din samlede eksamensbedømmelse.

Del 2: Praktikdage på kursuscenter

Eyelash extensions kursets del 2 indebærer 1 praktisk mødedag på vores kursuscenter i Vejle, eller ved en af vores samarbejdspartnere i Brønderslev, Glostrup, Frederikssund eller Nykøbing Falster.

Del 2 indeholder:

 • Opsummering af teorierne

 • Gennemgang af teknikkerne via øvelse på model

 • Du øver selv på modeller, hvilket indgår som en del af din eksamen.

Herudover skal du på egen hånd udføre mindst 10 modelbehandlinger, som du skal indsende før- og efterbilleder af. Læs mere i næste afsnit.

Varighed: 1 dag på kursuscenter/hos samarbejdspartner + 10 behandlinger på egen hånd.

 


 

Eksamen til eyelash extensions kurset

Teoretisk eksamen - online

Teoretisk eksamen sker online som afslutning af del 1 og er adgangsgivende til del 2.

Praktisk eksamen - på kursuscenter og hjemme

Praktisk eksamen sker som en kombination af behandling på modeller på kursuscentret (eller hos en af vores samarbejdspartnere) i forbindelse med den praktiske dag, samt efterfølgende 10 behandlinger på egen hånd.

Allerede efter den den teoretiske eksamen er bestået online, er du kvalificeret til at kunne udføre modelbehandlinger på egen hånd. Derfor kan du altså allerede begynde at øve teknikkerne inden den praktiske dag - hvis du har mod på det vel at mærke.

I alt skal du have gennemført mindst 10 modelbehandlinger på egen hånd (før og/eller efter den praktiske dag), hvor du skal sende før- og efterbilledertil din underviser, som vil evaluere dem sammen med dig og give dig faglig sparring.

Når du har udført 10 modelbehandlinger på egen hånd, er du kvalificeret til at modtage det endelige kursusbevis og internationalt akkrediteret certifikat for fuldendt kursus.


Internationalt akkrediteret CPD-certifikat

Succesfuld gennemførelse af al teori, teknikker, samt den teoretiske og praktiske eksamen på kurset, berettiger dig til det Internationalt akkrediteret CPD-certifikat: ”Single semi-permament eyelash extensions" og du kan herefter kalde dig selv for eyelash-tekniker.


Pris for Eyelash Extensions kursus

 MODUL (kan opdeles i del 1 og del 2)

 Pris Del 1

Pris Del 2

Pris ialt

 Bøger og materiale

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 Eyelash Extensions kursus

 Kr. 3.900

Kr. 3.700

Kr. 7.600

 Eksamensgebyr

 Kr.        0

Kr.        0

Kr.        0

 Startkit

Inklusiv

Inklusiv

Inklusiv

 

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se mere her 


Startkit er inkluderet

Det tilbehør, som bruges under kurset, er inkluderet i prisen.

Derudover modtager du også ved tilmelding til kurset et startkit, hvor alle produkter er af mærket DanishLash, som er PMU-lines eget allergivenlige mærke. Det er produkter, der sikrer kunderne holdbare og sikre resultater af højeste kvalitet.

I startkittet får du:

 • 4 bakker med eyelash extensions 

 • 1x allergivenlig lim

 • 1x primer

 • 1x limopløser

 • 1x oliefri makeup fjerner

 • 2 x specielle pincetter

 • 1x børste

 • 20 x eyelash børster

 • 20 x limringe

 • 50 x mikrobørster

 • 1 x saks

 • 1 x stof maske

 • 1 x håndpumpe

 • 10 x eyepatches (inkl 10 ekstra limringe og 10 eyelash børster)

 • 1 x tape

 • Det hele er pakket i en kvalitetskuffert med lås

​​​​​​


Praktiske bemærkninger til kurset

- hvis dine praktiske undervisningsdage foregår på vores kursuscenter

Hvis din praktiske undervisning foregår hos PMU-lines kursuscenter er vi beliggende lige øst for Vejle, 5 minutter fra motorvej E45, lidt udenfor byen.

Der er gratis parkering på stedet.

Undervisningslokalerne består af et behandlingsrum, hvor de studerende kan se underviseren udføre behandlinger på rigtige kunder. Derudover er der et konferencerum, hvor teorien gennemgås.

På grund af de særlige Covid19-restriktioner, som forhindrer udlevering af ikke-emballerede fødevarer, bliver frokost i øjeblikket ikke serveret på kursusdagene. Derfor er du velkommen til at medbringe din egen frokost. På alle kursusdage og eksamensdagen stilles der dog enkelte snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed til fri afbenyttelse. 

 


Din underviser på eyelash extensions kursus

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring inden for branchen.

Aleksandra Kjaersfeldt er:

 • uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi

 • certificeret mastertræner i kosmetisk og medicinsk mikropigmentering

 • certificeret mastertræner i Lash og Brow Keratin Laminering

 • certificeret mastertræner i Eyelash Extensions

 • mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion

 • mesoterapeut

 • antiage-terapeut

Der er ikke det område inden for permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det, er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed. På permanent makeup uddannelsen vil du derfor få mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål inden for permanent makeup og medicinsk pigmentering.

​​

Kåret til de bedste inden for permanent makeup 2020, 2021, 2022, 2023 & 2024

Vi er stolte af, at hele vores Dermatech-group uddannelsesakademi har vundet Prestige Awards' præmien som de bedste inden for permanent makeup 2020. Prisen gives på baggrund af uddannelsernes, behandlingernes og produkternes kvaltet, vores etiske arbejdsmetoder og konsistens i præstationerne.

Vi er alle kollegaer

For Aleksandra er det vigtigt at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale.

Står man derfor med en kunde, der har et særligt behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden - og kunderne.

Yderligere oplysninger

Titel Type Størrelse Download
PDF 0.00B Download