Eyelash Extensions kursus (Kombineret online undervisning og praktik)

Eyelash Extensions kursus (Kombineret online undervisning og praktik)

Start på en ny uddannelse i din egen tempo og gennemfør teoretiske del samt øvelser som fjernstudie og får dit kursusbevis. Hermed bliver du kvalificeret til Praktik på modeller og CPD certifikat.

Del 1: Fjernuddannelse
Del 2: Praktik på kursuscenter

VÆLG HER:

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Vælg Variant
del 1, del 2 eller fuld uddannelse:
Del 1 - Fjernundervisning
Del 2 - Praktik på kursuscenter inkl. CPD-Certifikat
Del 1 & Del 2 inkl. CPD-Certifikat
Vælg
 • Kursusdeltager type

  Er du privat person så sæt kryds her

   

Gratis fragt på køb over kr. 7500-

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

Uddannelse fra PMU-line & dermatech-group
EYELASH EXTENSIONS KURSUS

Der er mange gode grunde til, at vælge PMU-line & dermatech-group's uddannelse i Eyelash Extensions. Her får du Danmarks grundigeste og mest fleksible uddannelse med individuelt tilpassede undervisningsforløb. 

At lave smukke dramatiske øjenvipper på kunderne er helt klart en klassiker indenfor ansigtsbehandlinger. Eyelash extensions er med til at indramme kundens øjne og tydeliggør derved også ansigtets kommunikerende kvaliteter i forhold til omverdenen.

For vi kommunikerer rigtig meget med vores øjne alene. Derfor handler det ikke kun om kundens ydre fremtoning, når man arbejder med eyelash extensions. Husk på – øjet er et vindue til sjælen. Derfor skal man som eyelash extensions tekniker virkelig mestre håndværket.

Det lærer du på LaBina's kursus Eyelash Extensions. Vi gennemgår alt det teoretiske og praktiske og lærer dig, hvordan du bedst imødekommer kundens forventninger. Derudover bruger vi altid kun godkendte og allergivenlige produkter. Kvalitet betaler sig altid, derfor bør du også vælge LaBina's kursus Eyelash Extensions.


Hvem kan deltage på kurset

Vores kursus Eyelash Extensions er for ALLE, der ønsker at videreuddanne sig til eyelash teknikker.

Vores studerende er meget forskellige, og de placerer sig ligeledes forskelligt aldersmæssigt. Det giver vores kursus i Eyelash Extensions et bredere fundament rent menneskeligt, hvilket er en klar fordel, da vi ofte trækker på hinandens erfaringer både under og efter kurset. For at du får mest muligt ud af kurset, vil der imidlertid højst være tre studerende per kursus. Herved sikres du den bedste læring og rådgivning under hele forløbet.

Eyelash Extension kursus kræver tålmodighed og en forkærlighed for præcisionsarbejde. Du lærer de grundlæggende teknikker indenfor vippe-extension. Derudover gennemgår vi teorien, alt tilbehør og den praktiske udførsel. Du oplæres også i før- og efterbehandlinger og i markedsføring af håndværket. Udover de nævnte områder arbejder vi altid med kundepsykologi på LaBina's undervisningsforløb. Rigtig god kundepleje og samarbejde er vejen til succes.   

 


 

 
Tidligere kurister siger 

"Jeg tog min uddannelse som eyelash teknikker hos Aleksandra i 2010. Det gik hurtigt med at få nye kunder, og siden 2012 har jeg været selvstændig og levet af at lave smukke og holdbare eyelash extensions med produkter fra danishlash."

Helle Jakobsen fra V.I.P Lounge

 

"Jeg var på kursus hos dygtige Aleksandra i 2014 i single eyelash extensions. Det startede et helt nyt kapitel for mig, nu lever jeg af at lave eyelash extension og har min egen salon. Jeg vil til hver en tid anbefale alle at tage et kursus hos Aleksandra. Hun er virkelig dygtig og professionel i sit arbejde 👌🏻"

Louise Kryger Rønberg fra Eyelash by Rønberg

 


 

Kursets forløb & opbygning

Kurset Eyelash Extension består DEL 1 (online teori og øvelse) og DEL 2 (praktik). 

Det gør det muligt for dig at passe andet arbejde sideløbende, så længe du stadig afsætter tid til studier og øvelser. Hos LaBina Danmark tager vi maksimum to elever af gangen på en uddannelsesdag for at opnå den mest effektive øvelse og forståelse for teknikken.

At udføre eyelash extensions korrekt kræver omfattende træning.

Du modtager teorimateriale, video trin-for-trin og et dukkehoved med dit startkit, når du melder dig på kursus, så du kan øve vippepåsætning i din DEL 1.

Når din underviser har godtkendt din online test og dit dukkehoved vippepåsætning, kan du lave de første modelbehandlinger på egen hånd.

Og i den sidste uge af din uddannelse skal du komme i en praktikdag hos os for at få din endelig certificering. 

Når du har bestået eksamen, modtager du CPD certifikatet "Single eyelash extensions" og kan kalde dig eyelash tekniker. 

Det tilbehør, som bruges under kurset, er inkluderet i prisen, hvilket også gælder for den frokost, der serveres på kursusdagen. 

Alle produkter, der indgår i dit startkit, er af mærket DanishLash, som er LaBina's eget allergivenlige mærke. Produkter der også sikrer kunderne holdbare resultater.


 

Eyelash Extensions kursus

Kursusforløb inkluderer DEL 1 (online) og DEL 2 (på kursuscenter)

DEL 1: Teori og øvelser som fjernstudie
 • Introduktion til avanceret teknik 

 • Online materiale og opfølgningsmøde med underviser

Når du har gennemført DEL 1, får du adgang til DEL 2, som består af praktikdage på vores undervisningscenter i Vejle. Det bliver altid afholdt om tirsdagen og torsdagen i lige uger, og du skal møde 1-2 dage afhængig af dine evner.

DEL 2: Praktikdag på kursuscenter
 • Din øvelse på en model

 • Evaluering

Varighed: online selvstudie 3 uger og 2 praktiske dage på kursuscenter.


Det får du på Eyelash Extensions kurset

Succesfuld gennemførelse af alle teknikker og øvelser på kurset berettiger dig til et vippeteknikker-Internationalt akkrediteret CPD -certifikat i ”Single semi-permament eyelash extensions"

Startkit inkluderer

 • 4 bakker x eyelash extensions 

 • 1x allergivenlig lim

 • 1x primer

 • 1x limopløser

 • 1x oliefri makeup fjerner

 • 2x specielle pincetter

 • 1x børste

 • 20x eyelash børster

 • 20x limringe

 • 50x mikrobørster

 • 1x saks

 • 1x stof maske

 • 1x håndpumpe

 • 10x eyepatches (inkl 10 ekstra limringe og 10 eyelash børster)

 • 1x tape

 • 1x kvalitet kuffert med lås

 

 

 


Hjemmeforberedelse til eksamen

Inden eksamen skal du øve de tillærte teknikker og løbende sende før-og-efter fotos af arbejdet til din underviser. Mindst 10 billeder.

 

Praktisk og teoretisk eksamen

Du eksamineres både i teori (skriftlig) og praksis (hjemmeopgave og behandling på en model på kursusstedet). Du skal medbringe eget udstyr på alle undervisningsdage.

Eksamen ligger i tidsrummet mellem 10 og 14, hvor 1,5 time afsættes til teoretisk eksamen og 2,5 timer til praktisk eksamen. Vi finder selvfølgelig modeller til din eksamen og praktiske dage.

Praktisk eksamen afholdes, når du har udført 10 modelbehandlinger på egen hånd og vender tilbage til os for at aftale en eksamensdato, hvorefter du får et "Internationalt akkrediteret certifikat."

Du finder os øst fra Vejle, tæt på E45.
På grund af de særlige restriktioner (udlevering af ikke-emballerede fødevarer) bliver frokost ikke serveret, så du er velkommen til at medbringe din egen frokost. På alle kursusdage samt eksamensdagen stilles der snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed til fri afbenyttelse


 

Din underviser på uddannelsen

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring indenfor branchen.

Aleksandra er din kursusleder og underviser. Hun er både certificeret mastertræner i kosmetisk og medicinsk mikropigmentering, Lash Og Brow Keratin Laminering og Eyelash Extensions, og kan i øvrigt kalde sig mesoterapeut, antiage-terapeut og mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion. Slutteligt er hun selvfølgelig uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi.

Der er ikke det område indenfor permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed.  

På uddannelsen i permanent makeup basis, har du derfor mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål indenfor permanent makeup.

Efter endt uddannelse er du også meget velkommen til at holde kontakten til Aleksandra. Hun rådgiver altid gerne tidligere elever. Indenfor de første 12 måneder efter uddannelsen, tilbyder Aleksandra derudover en ekstra observationsdag, hvor du som tidligere studerende eller kursist, kan observere Aleksandra arbejde. I samme forbindelse får du også mulighed for at drøfte fagspecifikke spørgsmål med hende.

Det har vist sig at være meget gavnligt – for når du efter endt uddannelse begynder at arbejde med permanent-makeup, møder du ofte helt nye problemstillinger, som er gode at drøfte med andre mikropigmentister.

Erfaringen får dig ydermere til at stille mere præcise spørgsmål, som Aleksandra gerne svarer på efter bedste evne. 

For Aleksandra Kjaersfeldt er det vigtigt, at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale.

Står man derfor med en kunde med særlige behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden.

Hvor og hvornår kan jeg starte?

Du kan starte på teoridelen omgående.

Såsnart du har betalt for kurset, tilsender vi dig login til teoridelen.

Når du har bestået teori finder vi med det samme dato(er) for den praktiske del. Afhængig af hvor du bor i landet bestemmer vi også hvor i landet du kan komme til teori.

Yderligere oplysninger


 

 

 

Pris Eyelash Extensions kursus

 MODUL (Kan opdeles i DEL 1 og DEL 2 

 Pris Del 1

Pris Del 2

Pris ialt

 Bøger og materiale

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 Eyelash Extensions kursus

 Kr. 3.626

Kr. 3.984

Kr. 6.640

 Eksamensgebyr

 Kr.        0

Kr.        0

Kr.        0

 Startkit

Inklusiv

Inklusiv

Inklusiv

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se mere her 

Titel Type Størrelse Download
PDF 0.00B Download