Medicinsk Pigmentering workshop for erfarne behandlere (Kombineret online undervisning og praktik)

Medicinsk Pigmentering workshop for erfarne behandlere (Kombineret online undervisning og praktik)

Det lærer du: På workshoppen i medicinsk pigmentering (eller æstetisk dermapigmentering) lærer du at rekonstruere areola (brystvorte) og kamuflere ar og andre ujævnheder i huden.

Adgangskrav: Grunduddannelse og praktisk erfaring med permanent makeup eller dermapigmentering, eller en medicinsk faguddannelse. 

Tid og sted: Opstart løbende. Del 1 er teoretisk og foregår online. Del 2 er praktisk og foregår på vores kursuscenter i Vejle.

Startkit: Startkit er ikke inkluderet i prisen. Men alt tilbehør, der anvendes på de praktiske dage og til eksamen, er inkluderet.

Priser: Se oversigt nederst på siden. Du kan købe del 1 og 2 samlet, eller hver for sig.

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Vælg Variant
del 1, del 2 eller fuld uddannelse:
Del 1 - ONLINE TEORIUNDERVISNING med interaktiv eksamen
Del 2 - PRAKTIK (Praktisk træning på kursuscenter)
Del 1 & Del 2 (Fuld uddannelse)

Vælg
 • Kursusdeltager type

  Er du privat person så sæt kryds her

   

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

Workshop i medicinsk pigmentering (areola og scalp pigmentering) 

- for allerede uddannede mikropigmentister

Supplér din faglighed med kompetencer i medicinsk pigmentering / dermapigmentering

Med denne workshop kan du udvide dit behandlingstilbud til også at omfatte medicinsk pigmentering - også kaldet dermapigmentering. Du lærer f.eks. at rekonstruere areola, at kamuflere ar på scalp og krop.

Du vil lære de grundlæggende teknikker i medicinsk tatovering/dermapigmentering på kroppen. Du lærer, hvad du kan og ikke kan behandle på kunder. Du lærer også den korrekte måde at markedsføre dette følsomme område på - og så får du ny viden om scalp, areola og kamufleringsteknik.

 

Aleksandra tilbyder det bedste permanent make og medicinsk tatoveringskursus i hele danmark. Alt fra undervisningsmateriel til modeller og kommunikation har været perfekt.
-- Priscila Freitas, dermatolog hos Mølhom Privat Hospital

Se flere udtalelser på Trustpilot her


Kursets indhold og opbygning

Workshoppen i medicinsk pigmentering indeholder to dele: en online teoretisk og en fysisk praktisk del. Hvor længe det samlede kursus tager aghænger således af, hvor hurtig du selv er til at gennemføre den første online del af kurset. Vi estimerer omkring 3 ugers onlinekursus og 2 praktiske dage på vores kursuscenter i Vejle.

Del 1: Teori og øvelser online
 • Introduktion til denne avancerede teknik og vælg af passende nål og pigmenter

 • Øvelser på latex-skind hjemme

 • Online materiale og opfølgningsmøde med underviser

 • Areola og Scalp Dermapigmentering: hovedbundsmikropigmentering på mænd og kvinder, brystvorte-rekonstruktion, kamuflering af små ar, samt piercing-ar

 • PMU-rettelser og coverups: hvordan retter du dine og andres fejl, farveteori, form optimering samt arbejde med svære hudtyper

Når du har gennemført del 1, får du adgang til del 2, som består af praktikdage på vores undervisningscenter i Vejle. Det bliver altid afholdt tirsdage og torsdage i lige uger, og du skal møde 2 dage.

Del 2: Praktikdage på kursuscenter
 • Du øver de tillærte teorier på rigtige modeller med grundig observation og sparring (vi finder naturligvis modeller til dig)

 • Evaluering af dine behandlinger

 • Afsluttende eksamen og udstedelse af certifikat og kursusbevis

 

Bemærk: Du skal medbringe eget udstyr på alle praktiske undervisningsdage - dvs. egen maskine. Vi sørger for alt tilbehør i form af øvelseshud, pigmenter og at finde modeller. Se mere under "husk startkit nedenfor".


Eksamen på workshoppen i medicinsk pigmentering

Teoretisk eksamen - online

Teoretisk eksamen sker online som afslutning af del 1 og er adgangsgivende til del 2.

Praktisk eksamen - på kursuscenter og hjemme

Praktisk eksamen sker som en kombination af behandling på model på kursuscentret i forbindelse med de praktiske dage og efterfølgende 10 behandlinger på egen hånd.

Efter de praktiske dage (og muligvis også imellem dagene, såfremt din underviser vurderer, at du er klar) skal du øve de tillærte teknikker på egen hånd og sende før- og efterbilleder af behandlingerne til din underviser, som vil evaluere dem sammen med dig og give dig faglig sparring. Du må gerne øve på øvehud og papir, men du skal som minimum have udført 10 modelbehandlinger på egen hånd, før du er kvalificeret til at modtage det endelige kursusbevis og internationalt akkrediteret certifikat for fuldendt kursus.

 

 

Ved afslutning af uddannelsen får du

Når du har gennemført uddannelsen i medicinsk pigmentering modtager du:

 • Et internationalt CPD-certifikat og kursusbevis

 • Adgang til ubegrænset support hos os, som du kan bruge i dit videre arbejde som medicinsk mikropigmentist

 • Invitation til en ekstra observationsdag inden for 12 måneder efter din afsluttende eksamen

Ekstra observationsdag med Aleksandra

Efter endt uddannelse er du meget velkommen til at holde kontakten til Aleksandra. Hun rådgiver altid gerne tidligere elever. Inden for de første 12 måneder efter uddannelsen, tilbyder Aleksandra derudover en ekstra observationsdag, hvor du som tidligere studerende eller kursist, kan observere Aleksandra arbejde. I samme forbindelse får du også mulighed for at drøfte fagspecifikke spørgsmål med hende.

Det har vist sig at være meget gavnligt – for når du efter endt uddannelse begynder at arbejde med permanent makeup, møder du ofte helt nye problemstillinger, som er gode at drøfte med andre mikropigmentister.


Pris for workshop i medicinsk pigmentering

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se mere her 


Husk startkit

Bemærk, at startkit ikke er inkluderet i ovenstående priser. Altså de maskiner og det tilbehør du skal bruge, for at kunne udføre behandlinger i medicinsk pigmentering efterfølgende.

Det er nødvendigt, at du har egen maskine, som du kan medbring til undervisningen.
Alt tilbehør, der bruges på de praktiske dage hos os, er dog inkluderet i prisen (f.eks. pigmenter, nåle, engangsartikler og øvelseshud).


Praktiske bemærkninger til workshoppen

Den praktiske undervisning foregår oftest hos PMU-line, som ligger øst for Vejle, 5 minutter fra motorvej E45, lidt udenfor byen.

Der er gratis parkering på stedet.

Undervisningslokalerne består af et behandlingsrum, hvor de studerende kan se underviseren udføre behandlinger på rigtige kunder. Derudover er der et konferencerum, hvor teorien gennemgås.

På grund af de særlige Covid19-restriktioner, som forhindrer udlevering af ikke-emballerede fødevarer, bliver frokost i øjeblikket ikke serveret på kursusdagene. Derfor er du velkommen til at medbringe din egen frokost. På alle kursusdage og eksamensdagen stilles der dog enkelte snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed til fri afbenyttelse. 

 


Din underviser på workshoppen i medicinsk pigmentering

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring inden for branchen.

Aleksandra Kjaersfeldt er:

 • uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi

 • certificeret mastertræner i kosmetisk og medicinsk mikropigmentering

 • certificeret mastertræner i Lash og Brow Keratin Laminering

 • certificeret mastertræner i Eyelash Extensions

 • mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion

 • mesoterapeut

 • antiage-terapeut

Der er ikke det område inden for permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det, er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed. På permanent makeup uddannelsen vil du derfor få mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål inden for permanent makeup og medicinsk pigmentering.

Kåret til de bedste inden for permanent makeup 2020, 2021, 2022, 2023 & 2024

Vi er stolte af, at hele vores Dermatech-group uddannelsesakademi har vundet Prestige Awards' præmien som de bedste inden for permanent makeup 2020. Prisen gives på baggrund af uddannelsernes, behandlingernes og produkternes kvaltet, vores etiske arbejdsmetoder og konsistens i præstationerne.

Vi er alle kollegaer

For Aleksandra er det vigtigt at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale.

Står man derfor med en kunde, der har et særligt behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden - og kunderne.

Yderligere oplysninger

 

 

Titel Type Størrelse Download
PDF 0.00B Download