Medicinsk arkorrektion, 3D areola kursus for nystartede (Kombineret online undervisning og praktik)

Medicinsk arkorrektion, 3D areola kursus for nystartede (Kombineret online undervisning og praktik)

Det lærer du: På kurset i medicinsk pigmentering (som også kaldes æstetisk dermapigmentering) lærer du at rekonstruere areola (brystvorte) og kamuflere ar og andre ujævnheder i huden.

Tid og sted: Opstart løbende. Del 1 er teoretisk og foregår online. Del 2 er praktisk og foregår på vores kursuscenter i Vejle. Ca. tid er 2 måneder.

Adgangskrav: Alle kan deltage i dette kursus, da man lærer de grundlæggende teknikker indenfor mikropigmentering på kroppen, og derfor erfaring med permanent makeup behandlinger er ikke et krav, men kunne være en fordel at have som baggrund. 

Startkit: Startkit er ikke inkluderet i prisen. Men alt tilbehør, der anvendes på de praktiske dage og til eksamen, er inkluderet.

Priser: Se oversigt nederst på siden. Du kan købe del 1 og 2 samlet, eller hver for sig.

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Vælg Variant
del 1, del 2 eller fuld uddannelse:
Del 1 - ONLINE TEORIUNDERVISNING med interaktiv eksamen
Del 2 - PRAKTIK (Praktisk træning på kursuscenter)
Del 1 & Del 2 (Fuld uddannelse)

Vælg
 • Kursusdeltager type

  Er du privat person så sæt kryds her

   

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

Uddannelse i Medicinsk pigmentering / æstetisk dermapigmentering

- start et nyt kapitel i din karriere!

Lær at lave arkorrektion og 3D areola 

Dermapigmentering er et helt specielt emne inden for æstetiske tatoveringer. I permanent makeup på bryn, læber og eyeliner drejer det sig primært om form og farvevælg. Men i dermapigmenteringsteknikker på kroppen har vi et særligt fokus på hudens tilstand inden behandling, da det er typisk er arvæv vi skal arbejde på. Og langt ikke alle ar må blive forstyrret! Du lærer at kunne genkende de egnede tilfælde og hvordan du mikropigmenterer smukt og effektivt, uden risici for yderligere ar. Du lærer at skabe et realistisk billede af areola og at kamuflere ar på kroppen og i ansigtet.


Uddannelsens indhold og opbygning

Uddannelsens længde afhænger af, hvor hurtig du er til at gennemføre den første teoretiske del. Den er nemlig online og foregår helt i dit eget tempo - men den gennemsnitlige tid er 4 uger. Anden del foregår på vores kursuscenter i Vejle, hvor der er 1-3 praktiske dage.

På uddannelsen i medicinsk pigmentering skal du igennem:

Del 1: Teori og øvelser som fjernstudie
 • Øvelser på latex-skin hjemme

 • Online materiale og opfølgningsmøde med underviser

 • Introduktion til avancerede teknikker og vælg af passende nål

 • Scalp, Areola, Vitiligo og arkamuflering

 • Valg af pigment og kombinationer

 

Når du har gennemført del 1, får du adgang til del 2, som består af praktikdage på vores undervisningscenter i Vejle. Det bliver altid afholdt tirsdage og torsdage i lige uger, og du skal møde 1-3 dage, afhængig af dine evner og din udvikling.

Del 2: Praktikdage på kursuscenter
 • Du øver de tillærte teorier på rigtige modeller med grundig observation og sparring (vi finder naturligvis modeller til dig)

 • Evaluering af dine behandlinger

 • Afsluttende eksamen og udstedelse af certifikat og kursusbevis

 

Medicinsk pigmentering - Udemærket kursus i areola pigmentering.

--Maria Viki Nielsen, OUH plastik kirurgisk afdeling

 

Se flere udtalelser på Trustpilot her

 

 

Om eksamen i medicinsk pigmentering

Inden eksamen skal du øve de tillærte teknikker og løbende sende før- og efterbilleder af arbejdet til din underviser. Du må gerne øve på øvehud og papir, men du skal som minimum have udført 10 modelbehandlinger på egen hånd, før du er klar til eksamen. Og du skal sende billeder af disse behandlinger til din underviser, som løbende vil evaluere dem sammen med dig og give dig faglig sparring.

Praktisk og teoretisk eksamen

Du eksamineres i:

 • Teori (skriftlig)

 • Praksis (hjemmeopgave og behandling på en model på kursusstedet).

Du skal medbringe eget udstyr på alle praktiske undervisningsdage - dvs. egen maskine. Vi sørger for al tilbehør i form af øvelseshud, pigmenter mv. Se mere under "husk startkit nedenfor".

Eksamen ligger som udgangspunkt i tidsrummet mellem 10 og 14, hvor 1,5 time afsættes til teoretisk eksamen og 2,5 time til praktisk eksamen. Hertil finder vi naturligvis også din model.

Ved afslutning af uddannelsen får du

Når du har gennemført uddannelsen i medicinsk pigmentering modtager du:

 • Et internationalt CPD-certifikat og kursusbevis

 • Adgang til ubegrænset support hos os, som du kan bruge i dit videre arbejde som medicinsk mikropigmentist

 • Invitation til en ekstra observationsdag inden for 12 måneder efter din afsluttende eksamen

Ekstra observationsdag med Aleksandra

Efter endt uddannelse er du meget velkommen til at holde kontakten til Aleksandra. Hun rådgiver altid gerne tidligere elever. Inden for de første 12 måneder efter uddannelsen, tilbyder Aleksandra derudover en ekstra observationsdag, hvor du som tidligere studerende eller kursist, kan observere Aleksandra arbejde. I samme forbindelse får du også mulighed for at drøfte fagspecifikke spørgsmål med hende.

Det har vist sig at være meget gavnligt – for når du efter endt uddannelse begynder at arbejde med permanent makeup, møder du ofte helt nye problemstillinger, som er gode at drøfte med andre mikropigmentister.

 


Pris for uddannelse i medicinsk pigmentering (arkorrektion (kroppen og scalp), vitiligo og 3D areola)

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se mere her 


Husk startkit

Bemærk, at startkit ikke er inkluderet i ovenstående priser. Altså de maskiner og det tilbehør du skal bruge, for at kunne udføre behandlinger i medicinsk pigmentering efterfølgende.

Det er nødvendigt, at du har egen maskine, som du kan medbring til undervisningen.
Alt tilbehør, der bruges på de praktiske dage hos os, er dog inkluderet i prisen (f.eks. pigmenter, nåle, engangsartikler og øvelseshud).


Praktiske bemærkninger til uddannelsen

Den praktiske undervisning foregår oftest hos PMU-line, som ligger øst for Vejle, 5 minutter fra motorvej E45, lidt udenfor byen.

Der er gratis parkering på stedet.

Undervisningslokalerne består af et behandlingsrum, hvor de studerende kan se underviseren udføre behandlinger på rigtige kunder. Derudover er der et konferencerum, hvor teorien gennemgås.

På grund af de særlige Covid19-restriktioner, som forhindrer udlevering af ikke-emballerede fødevarer, bliver frokost i øjeblikket ikke serveret på kursusdagene. Derfor er du velkommen til at medbringe din egen frokost. På alle kursusdage og eksamensdagen stilles der dog enkelte snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed til fri afbenyttelse. 

 


Din underviser på uddannelsen i medicinsk pigmentering

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring inden for branchen.

Aleksandra Kjaersfeldt er:

 • uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi

 • certificeret mastertræner i kosmetisk og medicinsk mikropigmentering

 • certificeret mastertræner i Lash og Brow Keratin Laminering

 • certificeret mastertræner i Eyelash Extensions

 • mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion

 • mesoterapeut

 • antiage-terapeut

Der er ikke det område inden for permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det, er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed. På permanent makeup uddannelsen vil du derfor få mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål inden for permanent makeup og medicinsk pigmentering.

​​​​​​

Kåret til de bedste inden for permanent makeup 2020

Vi er stolte af, at hele vores Dermatech-group uddannelsesakademi har vundet Prestige Awards' præmien som de bedste inden for permanent makeup 2020. Prisen gives på baggrund af uddannelsernes, behandlingernes og produkternes kvaltet, vores etiske arbejdsmetoder og konsistens i præstationerne.

Vi er alle kollegaer

For Aleksandra er det vigtigt at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale.

Står man derfor med en kunde, der har et særligt behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden - og kunderne.

Yderligere oplysninger

 

 

 

Titel Type Størrelse Download
PDF 0.00B Download