Lash lift kursus - Bliv Lash & Brow lift stylist (Kombineret online undervisning og praktik)

Lash lift kursus - Bliv Lash & Brow lift stylist (Kombineret online undervisning og praktik)

Det lærer du: At lave en komplet 6-i-1 behandling med lash&brow lift, samt laminering og farve af bryn og vipper.

Adgangskrav: Alle kan deltage i dette kursus.

Tid og sted: Opstart løbende. Del 1 er teoretisk og foregår online og tager ca. 3 uger. Del 2 er praktisk med 1 mødedag på vores kursuscenter i Vejle, eller ved en af vores samarbejdspartnere i København, Glostrup, Nykøbing Falster, Randers eller Farsø.

Startkit: Er inkluderet. Læs mere længere nede.

Priser: Se oversigt længere nede på siden. Du kan købe del 1 og 2 samlet, eller hver for sig.

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Vælg Variant
del 1, del 2 eller fuld uddannelse:
Del 1 - ONLINE TEORIUNDERVISNING med interaktiv eksamen
Del 2 - PRAKTIK (Praktisk træning på kursuscenter)
Del 1 & Del 2 (Fuld uddannelse)

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

Mere end Lash lift kursus - Bliv Lash Lift & Brow Lift stylist

Lash Lift med keratinbehandling er en af de nyeste og "hotteste" behandlinger på markedet lige nu - og vi forstår godt hvorfor. Med en relativ simpel behandling - og udelukkende med brug af kundens egne hår, kan vipper og bryn få et mere markeret udtryk, der ser godt ud på enhver.

Vi underviser i Lash & Brow Lamineringsprodukter og teknikker, som både kan give effektiv lifting-effekt af vipper og bryn og samtidig styrke vippe- og brynhårene, som markant kan forbedre deres kvalitet. Det betyder, at din kunde ikke får behov for ”pauser” i sine behandlinger, fordi du kan udføre arbejdet på både bryn og vipper på samme tid. Dine kunder vil forblive tilfreds med dine behandlinger, som ikke ser kunstige, men naturlige ud og tilmed er sund for de naturlige bryn- og vippehår.

 


Introduktion til kurset i Lash Lift og Brow Lift

På dette kursus lærer du at udføre en professionel 6-i-1 behandling, som modsat navnet, ikke kun løfter hårstråene, men også laminerer og farver dem. 

Behandlingen har følgende trin, som du kan læse mere om i næste afsnit:

 1. Lash Lift / Vippebuk

 2. Brow Lift

 3. Lash Keratinlaminering

 4. Brow Kerationlaminering

 5. Farve af vipper

 6. Farve af bryn

Kurset i Lash Lift & Brow Lift kræver tålmodighed og en forkærlighed for præcisionsarbejde. Du lærer den grundlæggende teori, alt om udstyr og tilbehøre og naturligvis de grundlæggende praktiske teknikker, men det kræver øvelse at få den praktiske udførelse til at sidde lige i skabet. Det kræver øvelse og tålmodighed. 

Du oplæres desuden i før- og efterbehandlinger og i markedsføring af håndværket.

Vi arbejder også altid med kundepsykologi på PMU-line's undervisningsforløb, da rigtig god kundepleje og kundesamarbejde er din vej til succes som Lash Lift & Brow Lift stylist.

 

 


Om Lash Lift & Brow Lift behandlingen

Med dette kursus er du i stand til at tilbyde dine kunder en effektiv "Lash Lift & Brow Lift" behandling. Indimellem kaldes dette også for et vippebuk, eller laminering af vipper og bryn.

Den perfekte 6-i-1 behandling

Med denne behandling kombinerer du følgende 3 trin, som hver udføres på både bryn og vipper. Derfor kan du faktisk tilbyde dine kunder hele 6 forskellige behandlinger i én og samme omgang.

 • Lash Lift + Brow Lift: Buk af hårstråene i bestemt form og retning. Lad kunden vælge mellem 5 moderne buk

 • Keratin-behandling: Laminering af vipper og bryn, som styrker hårene og udelukker de typiske bivirkninger ved traditionelle Lash Lift

 • Farvning: Fave af øjenvipper og brynhår. Den sikreste teknik, hvor huden er beskyttet mod farve og den perfekte farvetone er individuelt tilpasset

Fordele ved Lash Lift & Brow Lift med Keratin Laminering

 • Holdbar i op til 12 uger uden risiko for overbehandling

 • Behandling med naturlige og skånsomme produkter

 • 3-trins behandling som beskytter vipper og bryn og garanterer, at de ikke bliver brændt eller knækket

 • Både behandlere og kunder med allergier giver god feedback om produkterne i forhold til at kunne tåle dem. Allergitest vil dog altid anbefales inden behandling

 • Der er tale om en luksusbehandling, da keratin styrker hårene, og de bliver fra behandling til behandling op til 40% kraftigere og 3% længere end før

 • Styrker og nærer vipperne med vitaminer og mineraler

 • ByBexters produkter er ikke testet på dyr og er veganske.

 


Hvem kan deltage kurset i Lash Lift & Brow Lift?

Dette kursus i Lash Lift & Brow Lift er for ALLE, der ønsker at videreuddanne sig og lære de nyeste teknikker.

Vores studerende er meget forskellige og de placerer sig ligeledes forskelligt aldersmæssigt. Det giver vores kurser i Lash Lift & Brow Lift et bredere fundament rent menneskeligt, hvilket er en klar fordel, da vi ofte trækker på hinandens erfaringer - både under og efter kurset.

For at du får mest muligt ud af kurset, vil der højst være tre studerende pr. hold. Herved sikres du den bedste læring og rådgivning under hele forløbet, da der er tid og overskud til lige netop din udvikling.


Udtalelser fra kursister

 

Altid god service. Er jeg i tvivl om det mindste kan jeg altid skrive og får et godt og seriøst svar tilbage meget hurtigt. Jeg har taget 3 forskellige kurser der (eyelash extensions, lash lift, brow lift). Meget seriøst og god læring. Og når man har bestået kan man altid ringe hvis der er noget man er i tvivl om.
Stor anbefaling her fra. 

              -- Mille Thomsen

 

Vil klart anbefale både uddannelse, behandling og at handle her. Altid god og professionel service.

-- Lea S.

 


Kursets opbygning og indhold

Kurset i Lash Lift & Brow Lift består af:

 • Del 1 - Online teori og øvelse

 • Del 2 - Praktik

Denne inddeling gør kurset enormt fleksibelt og giver muligheden for at tilrettelægge og tilpasse kurset til lige præcis din hverdag. Mange af vores kursister skal f.eks. passe et fuld- eller deltidsarbejde ved siden af. 

Del 1: Online teori og øvelser

 • Teori om Lash Lift & Brow Lift

 • Trin-for-trin video demobehandling

 • Øvelser hjemme på det dukkehoved, du modtager med dit startkit efter tilmelding

 • Online teorieksamen

Når du har gennemført del 1 med din online teorieksamen og dine øvelser er godkendt af din underviser, får du adgang til del 2.

Varighed: ca. 3 uger

Har du mulighed for at øve de gennemgåede teknikker i praksis, f.eks. i egen klinik, eller der, hvor du er ansat, er du velkommen til at udføre modelbehandlinger inden den praktiske dag. Disse tæller med i din samlede eksamensbedømmelse.

Del 2: Praktikdag på kursuscenter

 • Opsummering af teorierne

 • Gennemgang af teknikkerne via øvelse på model

 • Du øver selv på en model, hvilket indgår som en del af din eksamen

Udover denne praktiske dag skal du udføre behandlinger derhjemme og sende før- og efterbilleder af mindst 10 modelbehandlinger. Læs mere i næste afsnit.

Varighed: 1 dag på kursuscenter eller hos en samarbejdspartner i København, Glostrup, Nykøbing Falster, Randers eller Farsø. 


Eksamen i Lash Lift & Brow Lift

Teoretisk eksamen - online

Teoretisk eksamen sker online som afslutning af del 1 og er adgangsgivende til del 2.

Praktisk eksamen - på kursuscenter og hjemme

Praktisk eksamen sker som en kombination af behandling på model på kursuscentret (eller hos en af vores samarbejdspartnere) i forbindelse med den praktiske dag, samt efterfølgende 10 behandlinger på egen hånd.

Allerede efter den den teoretiske eksamen er bestået online, er du kvalificeret til at kunne udføre modelbehandlinger på egen hånd. Derfor kan du altså allerede begynde at øve teknikkerne inden den praktiske dag - hvis du har mod på det vel at mærke.

I alt skal du have gennemført mindst 10 modelbehandlinger på egen hånd (før og/eller efter den praktiske dag), hvor du skal sende før- og efterbilledertil din underviser, som vil evaluere dem sammen med dig og give dig faglig sparring.

Når du har udført 10 modelbehandlinger på egen hånd, er du kvalificeret til at modtage det endelige kursusbevis og internationalt akkrediteret certifikat for fuldendt kursus. Hvis du når at udføre 10 behandlinger inden den praktiske dag, får du certifikat på dagen.

 


Internationalt akkrediteret CPD-certifikat

Succesfuld gennemførelse af al teori, teknikker, samt den teoretiske og praktiske eksamen på kurset, berettiger dig til det Internationalt akkrediteret CPD-certifikat: "Lash Lift & Brow Lift Stylist". Du kan herefter kalde dig Lash Lift & Brow Lift Stylist. 


Pris for kursus i Lash Lift & Brow Lift

Alle priser ekskl. moms.

Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se mere her 


Startkittet er inkluderet

Det tilbehør, som bruges under kurset, er inkluderet i prisen. Derudover modtager du også ved tilmelding til kurset et startkit.

Startkittet er inkluderet i din kursuspris og indeholder produkter til professionel 6-i-1-behandling:

 • Brow Lift / Bryn Laminering

 • Lash Lift væske

 • Keratin-behandling til bryn

 • Keratin-behandling til vipper

 • Farvning af bryn (brun)

 • Farvning af vipper (sort)

Produkter rækker til over 20 behandlinger i væsker og farve.

Alle produkter, der indgår i dit startkit, er af mærket DanishLash, som er PMU-line's eget allergivenlige mærke. Produkter der også sikrer kunderne holdbare resultater.


Praktiske bemærkninger til kurset

- hvis din praktiske undervisningsdag foregår på vores kursuscenter

Hvis din praktiske undervisning foregår hos PMU-lines kursuscenter er vi beliggende lige øst for Vejle, 5 minutter fra motorvej E45, lidt udenfor byen.

Der er gratis parkering på stedet.

Undervisningslokalerne består af et behandlingsrum, hvor de studerende kan se underviseren udføre behandlinger på rigtige kunder. Derudover er der et konferencerum, hvor teorien gennemgås.

På grund af de særlige Covid19-restriktioner, som forhindrer udlevering af ikke-emballerede fødevarer, bliver frokost i øjeblikket ikke serveret på kursusdagene. Derfor er du velkommen til at medbringe din egen frokost. På alle kursusdage og eksamensdagen stilles der dog enkelte snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed til fri afbenyttelse. 

 


Din underviser på kursus i lash lift & brow lift

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring inden for branchen.

Aleksandra Kjaersfeldt er:

 • uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi

 • certificeret mastertræner i kosmetisk og medicinsk mikropigmentering

 • certificeret mastertræner i Lash og Brow Keratin Laminering

 • certificeret mastertræner i Eyelash Extensions

 • mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion

 • mesoterapeut

 • antiage-terapeut

Der er ikke det område inden for permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det, er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed. På permanent makeup uddannelsen vil du derfor få mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål inden for permanent makeup og medicinsk pigmentering.

Kåret til de bedste inden for permanent makeup 2020

Vi er stolte af, at hele vores Dermatech-group uddannelsesakademi har vundet Prestige Awards' præmien som de bedste inden for permanent makeup 2020. Prisen gives på baggrund af uddannelsernes, behandlingernes og produkternes kvaltet, vores etiske arbejdsmetoder og konsistens i præstationerne.

Vi er alle kollegaer

For Aleksandra er det vigtigt at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale.

Står man derfor med en kunde, der har et særligt behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden - og kunderne.

Yderligere oplysninger