Lash Lift & Brow Lift Stylist kursus (Kombineret online undervisning og praktik)

Start på en ny uddannelse i din egen tempo og gennemfør teoretiske del samt øvelser som fjernstudie og får dit kursusbevis. Hermed bliver du kvalificeret til Praktik på modeller og CPD certifikat.

Del 1: Fjernuddannelse
Del 2: Praktik på kursuscenter

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Vælg Variant
del 1, del 2 eller fuld uddannelse:
Del 1 - Fjernundervisning
Del 2 - Praktik på kursuscenter inkl. CPD-Certifikat
Del 1 & Del 2 inkl. CPD-Certifikat

Gratis fragt på køb over kr. 7500-

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

Uddannelse fra PMU-line & dermatech-group
Lash Lift & Brow Lift Stylist kursus

Lash Lift med keratinbehandling er en af de nyeste og "hotteste" behandlinger på markedet lige nu.


Hvem kan deltage på kurset

Lash Lift & Brow Lift Stylist kursus er for ALLE, der ønsker at videreuddanne sig til de nyeste teknikker.

Vores studerende er meget forskellige, og de placerer sig ligeledes forskelligt aldersmæssigt. Det giver vores kursus i Lash Lift & Brow Lift Sty et bredere fundament rent menneskeligt, hvilket er en klar fordel, da vi ofte trækker på hinandens erfaringer både under og efter kurset. For at du får mest muligt ud af kurset, vil der imidlertid højst være tre studerende per kursus. Herved sikres du den bedste læring og rådgivning under hele forløbet.

Lash Lift & Brow Lift Stylist kursuset kræver tålmodighed og en forkærlighed for præcisionsarbejde. Du lærer de grundlæggende teknikker.. Derudover gennemgår vi teorien, alt tilbehør og den praktiske udførsel. Du oplæres også i før- og efterbehandlinger og i markedsføring af håndværket. Udover de nævnte områder arbejder vi altid med kundepsykologi på PMU-line'sundervisningsforløb. Rigtig god kundepleje og samarbejde er vejen til succes.   

 

 
Tidligere kurister siger 

"Jeg tog min uddannelse som eyelash teknikker hos Aleksandra i 2010. Det gik hurtigt med at få nye kunder, og siden 2012 har jeg været selvstændig og levet af at lave smukke og holdbare eyelash extensions med produkter fra danishlash."

Helle Jakobsen fra V.I.P Lounge

 

"Jeg var på kursus hos dygtige Aleksandra i 2014 i single eyelash extensions. Det startede et helt nyt kapitel for mig, nu lever jeg af at lave eyelash extension og har min egen salon. Jeg vil til hver en tid anbefale alle at tage et kursus hos Aleksandra. Hun er virkelig dygtig og professionel i sit arbejde 👌🏻"

Louise Kryger Rønberg fra Eyelash by Rønberg

 

Kursets forløb & opbygning

Kurset Lash Lift & Brow Lift Stylist, består DEL 1 (online teori og øvelse) og DEL 2 (praktik). Det gør det muligt for dig at passe andet arbejde sideløbende, så længe du stadig afsætter tid til studier og øvelser. Hos LaBina Danmark tager vi maksimum to elever af gangen på en uddannelsesdag for at opnå den mest effektive øvelse og forståelse for teknikken.

At udføre teknikkerne korrekt kræver omfattende træning. Du modtager teorimateriale, video trin-for-trin og et dukkehoved med dit startkit, når du melder dig på kursus, så du kan øve dig i DEL 1.

Når din underviser har godtkendt din online test og dit dukkehoved vippepåsætning, kan du lave de første modelbehandlinger på egen hånd. Og i den sidste uge af din uddannelse skal du komme i en praktikdag hos os for at få din endelig certificering. 

Når du har bestået eksamen, modtager du CPD certifikatet "Lash Lift & Brow Lift Stylist" og kan kalde dig Lash Lift & Brow Lift Stylist. 

Det tilbehør, som bruges under kurset, er inkluderet i prisen, hvilket også gælder for den frokost, der serveres på kursusdagen. Alle produkter, der indgår i dit startkit, er af mærket DanishLash, som er PMU-line's eget allergivenlige mærke. Produkter der også sikrer kunderne holdbare resultater.

Lash Lift med keratinbehandling er en af de nyeste og "hotteste" behandlinger på markedet lige nu.

Vi underviser i Lash & Brow Lamineringsprodukter og teknikker, som både kan give effektiv Lash Lifting-effekt af vipper og bryn og samtidig styrke vipperne og markant forbedre deres kvalitet. Det betyder, at din kunde ikke får behov for ”pauser” i sine behandlinger og altid vil forblive tilfreds med din behandling, som er sund for hendes naturlige bryn- og vippehår.

På kurset vil du lære en avanceret behandling, som en af de første i landet, og du vil kunne forkæle dine kunder med en eksklusiv behandling, der giver dobbelt så synligt resultat.

Behandlingen udføres nemlig både på bryn og vipper på samme tid.


 

 

Kursus indeholder

Kursusforløb inkluderer DEL 1 (online) og DEL 2 (på kursuscenter)

DEL 1: Teori og øvelser som fjernstudie
 • Teori 

 • Test

 • Trin-for-trin video demobehandling

Når du har gennemført DEL 1, får du adgang til DEL 2, som består af praktikdag på vores undervisningscenter i Vejle eller andre stedet i landet som måske passer dig bedre. 

Du kan se her hvor i landet du kan tage praktik

DEL 2: Praktikdag på kursuscenter
 • Din øvelse på en model

 • Evaluering

Varighed: online selvstudie 3 uger og 21 praktiske dag på kursuscenter.


Det får du på Eyelash Extensions kurset

Succesfuld gennemførelse af alle teknikker og øvelser på kurset berettiger dig til et Internationalt akkrediteret CPD -certifikat.

Startkit inkluderer

Kittet inkluderer produkter til professionel 6 i 1 behandling:

 • - Bryn Laminering

 • - LashLift

 • - Keratin Behandling Bryn

 • - Keratin Behandling Bryn

 • - Farvning af bryn (brun)

 • - Farvning af vipper (sort)

Produkter rækker til over 20 behandlinger i væsker og farve.

 

 

 


 

3-i-1 behandling

 • Lash Lift + Brow Lift af bestemt form: vælg mellem 5 moderne buk

 • Keratin-behandling: laminering af vipperne, som styrker hårene og udelukker typiske bivirkninger af traditionelle Lash Lift-behandlinger

 • Farvning: den sikreste teknik, hvor huden er beskyttet mod farve og den perfekte farvetone er individuelt tilpasset

Fordele ved Lash Lift & Brow Lift med Keratin Laminering

 • Holdbar op til 12 uger uden risiko for overbehandling

 • Behandling med naturlige og skånsomme produkter

 • 3-trins behandling som beskytter vipper og bryn og garanterer, at de ikke bliver brændt eller knækket

 • Både behandlere og kunder med allergier giver god feedback om produkterne i forhold til at kunne tåle dem: allergitest vil altid anbefales inden behandling

 • Der er tale om en luksusbehandling, da keratin styrker hårene, og de bliver fra behandling til behandling 40% kraftigere og 3% længere end før

 • Styrker og nærer vipperne med vitaminer og mineraler

 • ByBexter produkter er ikke testet på dyr og er vegansk.

 

 


Hjemmeforberedelse til eksamen

Inden eksamen skal du øve de tillærte teknikker og løbende sende før-og-efter fotos af arbejdet til din underviser. Mindst 10 billeder.

 

Praktisk og teoretisk eksamen

Du eksamineres både i teori (skriftlig) og praksis (hjemmeopgave og behandling på en model på kursusstedet). Du skal medbringe eget udstyr på alle undervisningsdage.

Eksamen ligger i tidsrummet mellem 10 og 14, hvor 1,5 time afsættes til teoretisk eksamen og 2,5 timer til praktisk eksamen. Vi finder selvfølgelig modeller til din eksamen og praktiske dage.

Praktisk eksamen afholdes, når du har udført 10 modelbehandlinger på egen hånd og vender tilbage til os for at aftale en eksamensdato, hvorefter du får et "Internationalt akkrediteret certifikat."

Du finder os øst fra Vejle, tæt på E45.
På grund af de særlige restriktioner (udlevering af ikke-emballerede fødevarer) bliver frokost ikke serveret, så du er velkommen til at medbringe din egen frokost. På alle kursusdage samt eksamensdagen stilles der snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed til fri afbenyttelse


Din underviser på uddannelsen

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring indenfor branchen.

Aleksandra er din kursusleder og underviser. Hun er både certificeret mastertræner i kosmetisk og medicinsk mikropigmentering, Lash Og Brow Keratin Laminering og Eyelash Extensions, og kan i øvrigt kalde sig mesoterapeut, antiage-terapeut og mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion. Slutteligt er hun selvfølgelig uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi. Der er ikke det område indenfor permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed.  

På uddannelsen i permanent makeup basis, har du derfor mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål indenfor permanent makeup. Efter endt uddannelse er du også meget velkommen til at holde kontakten til Aleksandra. Hun rådgiver altid gerne tidligere elever. Indenfor de første 12 måneder efter uddannelsen, tilbyder Aleksandra derudover en ekstra observationsdag, hvor du som tidligere studerende eller kursist, kan observere Aleksandra arbejde. I samme forbindelse får du også mulighed for at drøfte fagspecifikke spørgsmål med hende.

Det har vist sig at være meget gavnligt – for når du efter endt uddannelse begynder at arbejde med permanent-makeup, møder du ofte helt nye problemstillinger, som er gode at drøfte med andre mikropigmentister. Erfaringen får dig ydermere til at stille mere præcise spørgsmål, som Aleksandra gerne svarer på efter bedste evne. 

For Aleksandra Kjaersfeldt er det vigtigt, at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale. Står man derfor med en kunde med særlige behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden.

Hvor og hvornår kan jeg starte?

Du kan starte på teoridelen omgående.

Såsnart du har betalt for kurset, tilsender vi dig login til teoridelen.

Når du har bestået teori finder vi med det samme dato(er) for den praktiske del. Afhængig af hvor du bor i landet bestemmer vi også hvor i landet du kan komme til teori.

Yderligere oplysninger


 

 

 

Pris LASH LIFT & BROW LIFT STYLIST KURSUS

 MODUL (Kan opdeles i DEL 1 og DEL 2 

 Pris Del 1

Pris Del 2

Pris ialt

 Bøger og materiale

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 LASH LIFT & BROW LIFT STYLIST KURSUS

 Kr. 3.320

Kr. 3.480

Kr. 6.800

 Eksamensgebyr

 Kr.        0

Kr.        0

Kr.        0

 Startkit

Inklusiv

Inklusiv

Inklusiv

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se mere her