Nålemoduler til andre håndstykker

Nålemoduler til håndstykker

På denne side har vi samlet et bredt udvalg af nålemoduler til håndstykker. Det er oplagt for dig, hvis du har et håndstykke af en af vores særlige typer, som du har brug for ekstra moduler til. Med tiden løber man tør for nålemoduler, uanset om man har mange eller få kunder, og det er derfor nødvendigt at have et godt udvalg liggende.

Alle vores nålemoduler er sterile, og de har ikke brug for rengøring, da de er til engangsbrug. Så er du fri for selv at skulle sterilisere dem. Det sparer dig for tid, men det giver også dine kunder større tryghed, når de ved, at pakken med nåle er helt ny, steril og sikker at bruge.

Vi forhandler bl.a. nålemoduler til håndstykker til de typer, vi kalder Labina og Symphony. Du kan også finde andre nålemoduler til håndstykker her på vores webshop. Udvalget skifter af og til, når vi udvikler nye maskiner og dermed også håndstykker.

Nålemodulerne er meget anvendelige til forskellige ting, og du kan ofte bruge nålene ved at dyppe dem i pigment eller ved at hælde pigment direkte i hygiejnemodulet. Det specielle ved vores nålemoduler er, at de, hvis de betjenes korrekt, kun kræver en lille genbehandling for at opnå den ønskede effekt.

 

Vælg det rigtige nålemodul til håndstykker

For at gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige nålemodul til det eller de håndstykker, som du bruger i din klinik eller på dit skønhedsakademi, har vi for nogle produkter lavet en anmærkning af, hvor mange nåle der er, og vist hvordan de er placeret. Dette har vi gjort ved at have et lille ikon i toppen af hvert produktbillede. For de produkter, hvor der kun er en nål, er dette dog ikke relevant.

Medmindre der er nævnt andet, så kan du regne med, at der altid er 10 stk. nålemoduler til håndstykker i den pakke, du køber på vores webshop.

Det kan være svært at gennemskue, hvilket nålemodul man skal vælge, men forhåbentlig kan du finde frem til det ved at læse produktbeskrivelser samt ved at kigge på ikonet i toppen af produktbilledet og tage højde for, om produktet f.eks. er beregnet til shading, lining eller udfyldning.

 

Vigtige ting at købe nålemoduler til håndstykker ud fra

Der er forskellige ting at tage højde for udover antal og type af nålene. Det er nemlig, hvilket håndstykke modulet skal passe til, og om det er af typen klik eller skrue. Om modulet skal klikkes eller skrues på dit håndstykke afhænger af, om du har hhv. et PMUpower Device eller et MESOpower Device. For langt de fleste produkter er det muligt at vælge mellem begge varianter.

En sidste ting du skal tænke over, inden du køber nålemoduler til håndstykker, er, hvad nålene skal bruges til. Du kan se, hvad det enkelte produkt er perfekt til ved at kigge på ikonerne under produktet eller ved at læse produktbeskrivelsen.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Shop for professionelle behandlere!