PMU-line Nålemoduler

Nålemoduler til permanent makeup & dermaterapi

Mange af de sædvanlige pigmenteringsmaskiner, der er på markedet i dag, er ikke ret hudvenlige. De er heller ikke ret gode hvad angår præcision. Derfor har PMU-line®, sammen med den tyske producent af medicinsk udstyr MT Derm, udviklet sine egne kvalitetstestede pigmenteringsmaskiner og hygiejne-nålemoduler, som giver overlegen sikkerhed hvad angår sterilitet og brug.

Mere om PMU-line® hygiejnemodulsystem/nålemoduler

PMU-lines maskiner arbejder så hurtigt, at pigmenteringen altid bliver smuk og jævn. Det siker også kunden den bedste helingsproces.

 

PMU-lines patenterede hygiejnemodulsystem® opfylder alle krav i det nye EU-direktiv til nålemoduler, da nålen altid trækkes ind i dysen, når den ikke benyttes. Dette formindsker al risiko for smitte. Du er med andre ord sikret kompromisløs sikkerhed. 

 

Den Europæiske Union styrker beskyttelsen af ​​personale og patienter mod skarpe instrumenter, der kan forårsage skader og infektioner med et nyt direktiv, der tvinger permanent makeup behandlere til at bruge "sikre nålesystemer med indbyggede beskyttelsesmekanismer". Mere information om EU-kravene findes blandt andet i en artikel af Professional Association for Health Services og Velfærd. (BGW magasin udgivelser, udstede 3/2010, Internet: www.bgw-online.de)

 

Uafhængige undersøgelser har vist, at luftturbulens, forårsaget af de hurtigt bevægelige dele i håndstykker uden beskyttelse mod farve tilbageløb, udgør en potentiel smitterisiko. Denne PMU-line® patenterede teknologi, udelukker overførsel af bakterier fra kunde til kunde, eller fra permanent makeup behandler til kunden, og vice versa.