MODULER TIL MESOTERAPI

Moduler til mesoterapi

Hos PMU-line foretager vi os mange ting inden for skønhedsbranchen. Blandt andet udvikler og forhandler vi moduler til mesoterapi. Foruden produkterne her på siden, så forhandler vi også nålemoduler til permanent makeup. Dem finder du også her på vores webshop.

Her på denne side har vi samlet de produkter til mesoterapi, som passer perfekt til vores maskiner. Du finder derfor moduler til vores MESOpower Device MS-3 såvel som til vores Labina PL-1000 og PL-2000 håndstykker samt PL-500 håndstykket.

Selv sart og følsom hud tåler mesoterapi med vores hygiejnemoduler. De er nemlig skånsomme under brug, og huden vil dermed have meget lille risiko for synlig heling, og der vil derfor sjældent være nogen ardannelse. De bittesmå nåle trænger nemlig kun ind i det allerøverste lag af huden, og huden vil derfor kunne lukke sig med det samme efter behandlingen.

 

Microlifting og microneedling

På vores webshop finder du moduler til mesoterapi af forskellig art. Du finder både moduler til microlifting og microneedling, og alle produkterne kan bruges til mindst ét område på kroppen. Eksempelvis er vores Meso Microlifting Modul perfekt til brug på både krop, ansigt og hovedbund.

Dine kunder vil føle sig bedre tilpas efter endt behandling, da behandlingen er mild, og da der går kort tid fra behandlingens start til, at der kan ses resultater.

Med vores udvalg af moduler til mesoterapi kan dine kunder få effektiv behandling ved, at du behandler dem med enten hyaluronsyre eller en af vores Mesoskinline meso-cocktails. Disse kan du også købe lige her på vores webshop. Vi forhandler desuden også et bredt udvalg af PMU maskiner, og du kan eksempelvis vælge startkits, hvor der medfølger nålemoduler. Hvis du blot har brug for nåle til microlifting eller microneedling, er du også meget velkommen til blot at købe dem.

 

Køb moduler til mesoterapi hos PMU-line

Vores passion er skønhed og velvære. Vores produktudvalg omfatter alt fra forskønnende behandlinger i form af permanent makeup til invasive og non-invasive behandlinger, som forynger kroppen eller huden på forskellig vis. Så hvis dine kunder døjer med hud, der ikke er lige så spændstig og livlig, som den var engang, så kan de have glæde af at få behandlinger med vores produkter.

Du skal vælge at købe moduler til mesoterapi hos os, fordi vores produkter er sikre at bruge. De er nemlig både nemme at bruge og sterile. Alle vores moduler til mesoterapi såvel som øvrige produkter er udviklet i samarbejde med det anerkendte tyske firma MT Derm.

Hvis du ikke allerede er oprettet som kunde hos os, så anbefaler vi, at du opretter et login i dag. Du får nemlig ikke blot adgang til at købe produkter her på vores webshop, du får også en lang række fordele, som bl.a. omfatter rabatter og invitationer til vores årlige distributørarrangement. Når din ansøgning om at blive oprettet er godkendt, får du adgang til at købe produkter til fordelagtige priser hos os.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du gerne vil være distributør eller anden form for samarbejdspartner.

Shop for professionelle behandlere!