Liner nålemoduler

De særlige nålemoduler anvender vores patenterede hygiejnemodulsystem. Dette sikrer både dig og kunden en tryg og sikker brug. Takket være nålemodulernes beskyttelse er der ikke risiko forbundet med en ubeskyttet nål, da nålen altid er inde i sin beskyttende indpakning, når den ikke bliver brugt.

Da selve behandlingen med vores liner nålemoduler er hurtig og nænsom, er der minimal risiko for, at kundens hud får en reaktion. På grund af den indbyggede sikkerhed i hvert liner nålemodul, er der også minimal risiko for smitte mellem behandler og patient.

Derfor kan du trygt bruge vores liner nålemoduler på hele din kundes krop. Dog er disse nålemoduler specielt beregnet til forskønnende behandling af bl.a. øjenbryn, areola, hårstrå, 3D-læber og skyggeteknikker.

Du kan se på de viste ikoner ved hvert produkt, hvilke områder liner nålemodulet er optimalt til. Du kan se det ved at kigge på ikonerne på hvert produktbillede, men du kan også se det ved at klikke ind på det enkelte produkt og så læse beskrivelsen. Anvendelsesmulighederne vil stå under overskriften "Anvendelse".

Nogle liner nålemoduler er ikke optimale til hårstrå, og andre er ikke velegnede til at forskønne areolaer med.

 

Sterile og til engangsbrug

Når du køber liner nålemoduler hos os, får du ikke blot en nål men også et hygiejnemodul, som nålen sidder inde i. I hver pakke er der et vist antal liner nålemoduler, og du kan frit vælge mellem forskellige sampakninger. Du har også mulighed for at købe de enkelte liner nålemoduler enkeltvist. Hvis du gerne vil købe flere på en gang, kan du ofte vælge mellem sampakninger med enten 3, 5 eller 7 styk i.

Nålene har forskellige anvendelsesmuligheder, og de kommer dermed også i forskellige tykkelser. Blandt vores udvalg af liner nålemoduler kan du typisk vælge mellem nåle, der måler 0,18 mm, 0,2 mm, 0,25 mm, 0,3 mm og 0,4 mm. Du kan vende nålene på flere måder, når du behandler dine kunder, og det kan give forskellige effekter. Vinklen og tykkelsen på nålen er afgørende, hvis du gerne vil benytte dig af en bestemt teknik.

 

Lav alt fra øjne til 3D-læber

En menneskekrop er ikke perfekt. Sådan er det desværre, men for de kunder, der går op i sit udseende, er det en nyttig ting at kunne få forskønnende behandlinger. Permanent makeup og andre behandlinger dækker over flere ting. Dine kunder kan få lavet en lang række ting på deres krop ved hjælp af en kyndig behandler og en af vores effektive og nænsomme PMU maskiner.

I listen nedenfor nævner vi nogle af de ting, som dine kunder kan få lavet med vores liner nålemoduler. Din kunde kan eksempelvis vælge at få lavet:

·       Eyeliner (permanent makeup)

·       Hårstrå (forskønnende behandling)

·       Powder Brows

·       3D-læber

·       Areola (forskønnende behandling)

·       Skyggeteknikker

Dine kunder kan dermed blive lige så smukke udenpå som indvendigt. Når dine kunder er tilfredse med resultatet, så er vi også tilfredse. Vi sætter nemlig en ære i at levere udstyr til dig og andre kunder, så slutkunderne kan få det udseende, de drømmer om.

Shop for professionelle behandlere