Permanent Makeup Maskiner

Hos PMU-line sælger vi kun gennemtestede kvalitetssikrede maskiner til permanent makeup - et uundværligt værktøj til både nyuddannede og øvede mikropigmentister.

 

At udføre behandlinger inden for permanent makeup kræver en rolig hånd. Derfor kan det være yderst risikabelt for både dig som behandler og din kunde at bruge billige alternativer, der er usikre og rystende. Her er PMU-line maskiner de bedste. Rystelserne er minimale, hvilket gør dig i stand til at udføre dit kunstfærdige præcisionsarbejde så skarpt og grundigt som overhovedet muligt. Derudover er maskinerne næsten lydløse, hvilket både du som behandler og dine kunder vil værdsætte. 

Permanent makeup maskiner, der lever op til EU's krav

EU har udformet et direktiv, der beskytter mikropigmentister og deres kunder mod de skader, som skarpe arbejdsinstrumenter kan forårsage. Der stilles høje krav til producenterne bag maskinerne til permanent makeup. Producenten skal blandt andet sikre, at alle maskiner med nåle har indbyggede beskyttelsesmekanismer. Et krav som alle PMU-line maskiner efterlever.

Derudover bruger PMU-lines permanent makeup maskiner også et patenteret modulsystem, der får nålen til at trække sig ind i dysen, hvis maskinen ikke anvendes korrekt. Det samme sker, når maskinen er slukket, hvilket også sikrer, at nålen opbevares sterilt inden i selve maskinen. Herved sikres både behandler og kunde den bedste sikkerhed og hygiejne.

PMU-lines pigmenteringsmaskiner til permanent makeup har derudover et tillukket bagstykke ved håndledet, der sikrer, at maskinen og nålene ikke kontamineres af forurenende luft og væske. Alle disse foranstaltninger gør, at bakterier ikke kan overføres fra kunde til kunde eller ramme behandleren.

Ergonomiske permanent makeup maskiner

PMU-lines maskiner til permanent makeup er slutteligt også ergonomisk korrekte, så de ligger optimalt i hånden og ikke opvarmes ved længere tids brug. Endnu en faktor, der gør maskinerne bedre og mere sikre at arbejde med. Pigmenterne indføres imponerende hurtigt i huden, når du bruger PMU-lines maskiner. Det forkorter hele behandlingen og den efterfølgende helingsproces. Udskiftningen af nåle, farver og pigmenter kan ydermere gøres nemt og hygiejnisk.

Slutteligt opnår man en fantastisk præcision i optegningen. Har du som mikropigmentist først arbejdet med PMU-lines maskiner til permanent makeup, er det næsten umuligt at nøjes med andet.

Gennemsigtighed hele vejen

Gennemsigtighed skaber tillid! Vi har et ønske om at fortælle ALT om vores maskiner til permanent makeup - fordi vi er stolte af dem! Så tvivl endelig ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om det mindste, eller der er nogle informationer, du ikke kan finde.

Forskøn dine kunder med farver, tilbehør og instrumenter fra PMU-line® pigmenter og PMU-line® pigmenteringsmaskiner, som er blandt de bedste, sikreste og mest innovative produkter på markedet.

Med vores permanent makeup maskiner får du kompromisløs sikkerhed

Flere uafhængige analyser har bevist, at luftturbulens, forårsaget af de hurtigt bevægelige dele i håndstykket til permanent makeup maskiner, der ikke har beskyttelse mod farvens tilbageløb, udgør en potentiel smitterisiko. PMU-line® patenterede teknologi sikrer imod dette og udelukker al overførsel af bakterier fra kunde til kunde eller fra permanent makeup behandler til kunden og vice versa.

Den rigtige maskine har afgørende betydning for kvaliteten af dine behandlinger. Endnu engang betaler det sig at investere i kvalitet, sikkerhed og god hygiejne. Vælg rigtigt – Vælg PMU-line.