Shader nålemoduler

Vores shader nålemoduler kaldes også hygiejnemoduler. Det gør de, fordi de består af både nåle og hylstre. De er beregnet til at blive brugt en enkelt gang, og hver pakke indeholder enten 10 eller 15 styk. Du kan se hvor mange shader nålemoduler, der er i hver pakke, ved at klikke ind på det enkelte produkt. Det tal, der er nævnt her på siden ved hvert produkt, angiver blot, hvor mange nåle der sidder samlet i hvert modul.

Du kan se, hvordan nålene i det enkelte shader nålemodul er placeret, ved at kigge nærmere på produktbillederne. Der vil du nemlig kunne se både antal og placering af nålene.

Nogle nåle kan f.eks. bruges både som shader og liner. Det kommer an på, hvilken type det er, og hvilken vinkel du holder nålemodulet i. Du kan klikke ind på det enkelte produkt for at se, hvilke behandlinger du kan lave med det. I produktbeskrivelsen vil der nemlig være nævnt en liste med mulige behandlinger under overskriften "Anvendelse".

Mulige anvendelser kan bl.a. omfatte shading/skyggelægning af:

·       Bryn

·       Mindskelse af ar ved/på areola

·       Farveudfyldning af læber

·       Bred eyeliner

·       Smokey eyeliner

·       Kamuflering af ar på læber

·       Blød skygge med en ombre-effekt

·       Kamuflering af ar på/i hovedbunden

 

Flere nåle i ét shader nålemodul

Når du skal vælge shader nålemoduler til dine kunder, så er det en god idé at have et bredt udvalg. Der er nemlig forskel på, hvad de enkelte moduler er gode til, og hvilken type hud de er velegnede til. Derfor er det oplagt at vælge både Shade-, Round-, Magnum- og Slope-moduler.

Navnet på det enkelte shader nålemodul henviser til både form og funktion, og du kan derfor have glæde af at kunne lave både liner- og shader-behandlinger.

Antallet af små nåle i samme shader nålemodul afgør, hvad det kan bruges til. De små nåle kan enten sidde på linje i forskellige højder, være samlet som en blomst eller sidde som et kryds. Du kan se mindst to ting ud fra produktnavnet, og det er, hvor mange nåle der sidder i shader nålemodulet, og hvordan de sidder.

Vær opmærksom på, at visse modeller kan bruges til flere ting. Et eksempel herpå er 3-Nano Slope hygiejnemodulet på 3 x 0,25 mm. Dette shader nålemodul kan nemlig både bruges som liner og shader. Alsidigheden af modulet kommer an på den vinkel, du arbejder med.

 

Vælg den rigtige type af shader nålemodul

Du har måske indtil flere PMU maskiner i forvejen, og så ved du formentlig præcis hvilke shader nålemoduler, du har brug for. Det kan også være, at du har PMU maskiner af forskellig type. Uanset om du har vores PMUpower Device eller MESOpower Device, så kan du finde shader nålemoduler til dem her hos os.

Du kan vælge mellem klikmoduler eller skruemoduler. Den type, du vælger, kommer an på hvilken PMU maskine du har. Du skal vælge shader nålemoduler med klikmodul, hvis de skal bruges sammen med en PMUpower Device, og hvis du har en MESOpower Device, skal du vælge de hygiejnemoduler, der kaldes skruemodul.

Shop for professionelle behandlere