Permanent Makeup Pigmenter

Før du vælger en udbyder af pigmenter, er det afgørende at bekræfte kvaliteten af produkterne. Vi giver derfor alle behandlere mulighed for at teste vores pigmentprøver inden de bestiller dem i normal størrelse (5 ml). Vi vil med glæde forklare de væsentlige aspekter, der er behov for, når du bestiller pigmenter. Kontakt os for at høre mere.

Find de pigmenter du ønsker vi nedenstående kategorioversigt, opdelt efter anvendelse, eller scroll ned for at se alle pigmenter nederst på siden.

Permanent makeup pigmenter af højeste kvalitet

overholder al lovgivning og anbefalinger

Perfekt dosering og sterilitet hele vejen igennem og pigment, der forbliver steril mellem hver behandling. Sikrer og overholder fuldt ud gældende lovgivning. Består de strengeste tests, der er beskrevet i Resolution ResAP (2008) Opfylder de europæiske standarder for medicinsk udstyr CEIIb. Mærkning er i overensstemmelse med europæisk lovgivning om tatovering og permanente makeup produkter og muliggør identifikation og sporbarhed af produktet. Fremstilles og pakkes efter den nyeste medicinske teknologi i rene rum og i kontrolleret atmosfære i klasse C og D. De steriliseres derefter ved gammabestråling i en dosis større end 25 kGy, ifølge validerede industrielle applikationer. Præcis sammensætning af organiske og mineralske pigmenter der er underlagt streng kontrol: analyse af tungmetaller og aromatiske aminer.

 


Alle pigmenter