Pigmenter til bryn (Ombre)

Ombre pigment til øjenbryn

Ombre er et fremmedord, som er ved at vinde indpas i det danske sprog. Det er nok, fordi det er et godt udtryk for, at farver glider ind i hinanden. Det vil f.eks. sige regnbuer, hvor farverne ikke er klart afgrænsede, eller hår hvor det er mørkt i den ene ende og gradvist bliver lysere.

Da ombre pigment til øjenbryn er et skønt produkt, netop fordi det kan give naturlig farve til folk med både lys og mørk hud, er det perfekt at have et stort udvalg af ombre pigment, som du kan give dine kunder skønhedsbehandlinger med.

Medmindre der er nævnt andet for det enkelte produkt, så kan du altid regne med, at de små flakoner med pigment har en holdbarhed på 5 år, når de er uåbnede. Hver flakon rækker til mindst 40 behandlinger.

 

Hjælp dine kunder med at blive den bedste version af dem selv

Når du tilbyder dine kunder at få behandling af deres øjenbryn, så kan det hjælpe dem til at få bedre selvtillid og gøre dem mere tilfredse med deres eget udseende. At hjælpe øjenbrynene på vej ved at behandle dem med ombre pigment er en skånsom og nem måde at hjælpe kunderne på.

Du kan starte med at spørge kunden om, hvad hun/han gerne vil have, og på baggrund af det, kan du vejlede kunden i, hvad du tænker, der er bedst i forhold til deres hår- og hudfarve. Nogle farver er nemlig optimale til blondiner med lys hud, mens andre er perfekte til dem, der er mørke i huden og har mørkt hår. Vi forhandler også et godt udvalg af ombre pigment til øjenbryn, hvor kunden har mørkt hår men lys hud (eller omvendt).

Ved at hjælpe dine kunder med at få et skønnere udseende, kan du få et godt forhold til dine kunder, og du kan dermed opleve en større grad af kundeloyalitet. For os er det også meget vigtigt, at vores kunder er tilfredse. Derfor samarbejder vi gerne med dig på andre områder foruden at forhandle produkter.

 

Et stort udvalg af ombre pigment til øjenbryn at vælge imellem

Vores flakoner med ombre pigment til øjenbryn fås i farver, der spænder fra de lyse og varme farver til de mørke og kolde. For visse farver er det oplagt at iblande lidt af en anden farve for at opnå en lysere eller mørkere nuance.

Foruden flakoner med pigment forhandler vi også både pigmentprøver, paletter, allergitest, pigmentfortynder og farvebooster.

Hvis du er usikker på, hvilke farver du gerne vil købe, så har du mulighed for at få op til tre gratis testere inden køb. Hos PMU-line går vi højt op i at være gennemsigtige og miljøvenlige, og derfor oplyser vi åbent omkring indhold i vores produkter. I vores ombre pigment til øjenbryn er der hverken tilsat konserveringsmidler, latex, PPD, petrokemiske derivater, nanopartikler, vand eller parabener. Derudover er vores produkter heller ikke testet på dyr.

Du kan læse om mange flere fordele og andre faktaoplysninger om produkterne ved at klikke ind på et af dem.

Se alt i permanente makeup pigmenter her!