CHELASKIN (30mL) (Sælges kun uden for Europa)

CHELASKIN (30mL) (Sælges kun uden for Europa)

 

 

CHELASKIN (50mL

(1 airless 30 ml e.a.)

  • Actives lactoferrin
  • Benefit stop bruise, flush and redness post-treatment
  • Indications post-laser, post-filler, mesotherapy

Ikke tilgængelig i Europa

Ointment

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: DTG133-30

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

CELLUDREN


Adijuvant low calorie diet

 

Glykæmisk indeks
Det glykæmisk indeks er indikator for, hvor meget blodsukkeret stiger, når bestemte fødevare indtages. Er indekset højt, tyder det på høj glykæmisk respons, og det vil være forbundet med en øget risiko for fedme.

Termogenese

Termogenese er en metabolisk proces, der bestemmer dannelsen af varme i levende organismer og særligt i muskel-og fedtvæv.
Omfanget afhænger af den pågældende person, da de genetiske faktorer har meget at sige i bestemmelsen af mængde af brunt fedt i kroppen.
 

Allerede efter 4 uger ses et klart fald i procentdelen af fedt i kroppen på 5,53%. Efter 12 uger er faldet på 15,6% 
Celludren øger både det generelle vægttab og tabet af fedt.

Behandlingen består bl.a. af polyfenoler, synephrine og koffein, som øger lipolyse og termogenese.
Sammenspillet mellem koffein og epigallocatechin fra grøn the har længe været kendt. Sammenspillet øger og implementerer lipolyse og termogenese, der reducerer omfanget af overskydende fedt.
 

Synephrine kaldes også p-synephrin eller phenylephrin, hvorfra den adskiller sig kemisk med en alkoholgruppe. Den er et planteekstrakt, man finder bergamottefrugten, dens egenskaber kan sammenlignes med efedrin.
Ved at aktivere lipolyse arbejder synephrine med kroppens fedt (nedbrydning og forbrug af fedtstoffer) og fremmer termogenese (forøger kalorieforbrændingen i kroppen). Synergiens har en slankende effekt, da det mindsker appetitten.
 

Den grønne kaffe kendes for det høje indhold af chlorogensyre, som er en vigtig antioxidant, der reducerer mængden af sukker, tarmen absorberer og øge metabolismen. Det gør den ved at fremskynder processen, som kroppen forbrænder overskydende fedt igennem.
Den har et meget indhold af antioxidanter, og til sammenligning indeholder den 4 gange som grøn te.
Hieracium pilosella eller håret høgeurts høje vandretention skyldes den vanddrivende effekt, der stimulerer nyrerne og fjerner affaldsprodukter fra stofskiftet (natrium, chlor, urinsyre og nitrogenholdigt affald).
Derfor er Hieracium pilosella god til at mindske fedtdepoter og væske ligesom det fremme nedbrydningen af giftstoffer, mobiliserer overskydende væske og nedbryder de salte, der sidder fast i vævet. 
Den diuretisk virkning skyldes den øgede urinstrøm og den øger desuden kontrollen med andre sygdomme. Lidelser som mild hypertension, hvor den reducerede kropsvæske skaber et fald blodvolumen, men den kan også modvirke forhøjet blodtryk eller nyresten.
Den diuretiske aktivitet fra pilosella-ekstraktet er blevet undersøgt, og her ser man dels en effekt i en stigning i mængden af urin og dels en øget mængde natrium i urinen. 
Der ses desuden en evne til at udskille bl.a. galde (Det skyldes aktiviteten i tolvfingertarmen og leveren) I processen afgiftes leveren og renser blodet, der f.eks. kan være påvirket af en kost rig på animalsk fedt.
 

Grøn teøger stofskiftet samt mindsker mængden af fedt og kolesterol i blodet. Teen reducerer blodtrykket, afgifter kroppen og mindsker desuden appetitten.
Brug:
25 ml blandes i 500 ml vand og indtages i løbet af dagen. Behandlingen sker anbefalet på tom mave.
 

Advarsel
Kosttilskud kan aldrig erstatte en sund kost. Det kan mindske det daglige kalorieindtag men som en del af en sund livsstil med fysisk aktivitet. Hvis diæten følges længere end tre uger, bør du søge råd fra en læge.
Overstig ikke den anbefalede daglige anbefalede dosis. Opbevares utilgængeligt for børn under 3 år. Det maksimale indtag af octopamin er, sammenlignet med den naturlige tilstedeværelse af andre aminer, 1/8 mindre end af synephrin.
I tilfælde af kardiovaskulær sygdomme og / eller hypertension, bør du kontakte egen læge, før du bruger produktet. Produkt er ikke egnet til gravide, under amning og til børn yngre end 12 år.
Flasken indeholder 250 ml

Custom Code 3304990000