REOIL (30mL)

REOIL (30mL)

REOIL (30mL)

 

 • Aktiver sodium hyaluronate, menthyl laktat, bisabololo
 • Anvendelse post-laser, radiofrekvens, peeling, voksbehandling
 • Resultater skin refreshing, moisturizing, soothing


Topic use

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MT001-m

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

REOIL


Næring til din hud

 

 

REOIL
Rig på naturlig c-vitamin, der er uundværlig for at sikre, kroppens gode helbred, da det ikke kun virker som en antioxidant, der beskytter mod frie radikaler, men også beskytter mod infektioner, hjælper med at hele sår og fremmer en sund cellevækst. Men da ascorbinsyre er et vandopløseligt vitamin, produceres det ikke i kroppen og tilføres eksternt. C-vitamin er ikke det eneste vitamin i Reoil, og det er bestemt ikke det vigtigste! De æteriske olier, der er skyld i, at Reoil indeholder en række andre vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer, der gør det til et effektivt og givende naturprodukt.

 

Blandt de forskellige næringsstoffer, som Reoil indeholder, ud over C-vitamin er det værd at nævne følgende:
A-vitamin, også kendt som retinol, kan bekæmpe rynker og uregelmæssigheder i huden generelt. Desuden kan de afhjælpe fedtet hud, eller hud der er dehydreret pga. sollys.

 

Linolensyren
Er en omega-6 fedtsyre, der hjælper med at bevare cellernes naturlige barriere og er afgørende cellemembranernes struktur.
Oliesyren er en omega-9 fedtsyre, hydrerer huden og gør den blød. Derudover forbedrer det dermis generelle tilstand.

 

Lycopen
Det er en antioxidant og beskytter huden mod frie radikaler. Hermed reduceres risikoen for tidlig aldring.

 

Beta-caroten
Er en kilde til pro a-vitamin og en stærk antioxidant. Det er en hjælp til solskadet hud og kan forhindre tegn på aldring.

Hvordan Gavner reoil huden?
Reoil forbedrer eller afhælper følgende hudproblemer:

 

 • Ar
 • Strækmærker
 • Scarspsoriasis
 • Ar efter eksem
 • Hyperpigmentering
 • Dermatitis
 • Rynker
 • Brændemærker
 • Ar efter akne
 • Ar efter skoldkopper
 • Solskadet hud
 • Hud der mangler spændstighed
 • Tør hud
 • Hypotonisk hud
 • For tidlig aldring

 

Reoil fungerer fantastisk som fugtighedscreme til huden, og uden at gøre den fedtet, som det er tilfældet ved mange andre lotionerne til tør hud.

 

Reoil og fedtsyrer
Reoil er rig på essentielle fedtsyrer, og fedtsyrer udgørrer 80%. Disse stoffer er afgørende for at regenerere hudcellerne og for at reparere dermisvævet. Flerumættede fedtsyrer er vigtige for prostaglandiners syntese, der er afgørende for hudens fornyelse. Produktet anvendes især til forbedring af huden i ansigt og på kroppen.

 

Reoil og rynker
Reoil er oftest anvendt som fugtighedscreme og anti-aging behandling af huden. I takt med, at vi ældes, mindskes størrelsen af talgkirtlerne, og vi producerer mere talg som 25-årig end ved 50. Denne udvikling kan yderligere forværres af klimatiske og miljømæssige forhold som tør luft og luftforurening. På grund af den manglende hydrering og talg begynder huden at sygne hen. Med sin høje absorptionskraft trænger reoil gennem huden næsten øjeblikkeligt og genopretter hudens balance og det rette niveau af fugt.
 

Generelt er det bedre at forebygge aldring, og eksperter anbefaler at man begynder behandling med reoil allerede når man er 20 år gammel. Det gælder især for de, der opholder sig i solen i længere perioder. En daglig behandling er tilstrækkelig.


Det er vigtigt at være opmærksom på forebyggelse, da de histologiske og ikke-observerbare ændringer går mindst et årti forud for den giver sig kliniks og synligt til udtryk i huden.
 

I forbindelse med huden kan aldring opdeles i to processer: indre og ydre ældning. Den første refererer til endogene og genetiske faktorer, der er hverken kan stoppes eller forbedres. Den ydre aldring henviser til skader forårsaget af overdreven sol. Denne tilstand kaldes også dermotoheliosis, og den kan påvirkes og forbedres.


Mennesker med lys hud har større risiko for at blive påvirket af de ydre aldringsfaktorer og udvikle for tidlig ældet hud. Konsekvenserne af for tidlig aldring kan forekomme allerede i 30’erne eller 40’erne ved personer, der har været udsat for meget eller intenst sollys.

Den tidlige aldring giver sig til kende som rynker, løs hud uden spændstighed og hyperpigmentering. 
Reoil stopper effektivt og forbedrer solens skader på huden. Forbedringerne ses efter den tredje uge med kontinuerlig behandling. I særlig slemme tilfælde, skal man man være mere gavmild i påføringen, før man går i seng og om morgenen. For fuldstændig at fjerne de overfladiske rynker kan behandlingsperioden vare op til fire måneder.

 

Reoil til behandling af kirurgiske og traumatiske ar
Til kirurgisk ar, skal Reoil først påføres efter stingene er fjernet, og såret er helt helet. Området vaskes først, og olien anvendes på tør hud og massagers blidt ind i huden. Forbedringerne vil være synlige efter 3 til 4 måneder, hvor huden vil genvinde sin elasticitet, og selve arrets farve forbedres.
Ved ældre ar fra traumer eller skader vil det tage længere tid, før produktets virkning viser sig afhængig af arrets alder, placering på kroppens og den behandlede persons alder. Vi anbefaler at man udfører behandlingen mindst to gange dagligt.

As regards, however, the old scars from trauma or injury, will take longer to see the effects, and everything will depend upon the age of the scar itself, by its location and age of the person in question. Two or more abundant applications per day are recommended.

 

Reoil til hårpleje
Reoil kan også bruges til behandling af slidt eller skrøbeligt hår eller for at fjerne afskallende hud i hovedbunden. Her forbedrer Reoil øjeblikkeligt hårets tekstur og gør det sundere.
Produktets PH-værdi gør det ideelt til direkte påføring i hovedbunden, og det er et bekvemt og let alternativ til andre produkter.

 

Hvem kan bruge Reoil og hvordan anvendes den?
Reoil kan bruges af alle aldersgrupper. Fordi produktet genopretter hudens balance, kan det både anvendes til tør og fedtet hud uden at tilstoppe porerne, så huden kan ånde. Derfor kan alle hudtyper have gavn af Reoil.

Reoil er ideel til at forebygge for tidlig aldring i huden. Hvis du allerede lider af rynket hud eller hyperpigmentering, kan produktet anvendes dagligt for at holde huden sund og afværge skaderne.

Reoil er ideel til at forebygge for tidlig aldring i huden. Hvis du allerede lider af rynket hud eller hyperpigmentering, kan produktet anvendes dagligt for at holde huden sund og afværge skaderne.

Reoil og akne

Reoil er anerkendt for sine evner til at kurere akne og mindske ar som følge heraf. Mange der lider af akne har nydt godt af produktets gavnende egenskaber.
Produktet absorberes øjeblikkeligt i huden uden at fedte. Det er velegnet til alle hudtyper og er også velegnet til behandling af hud med forstørrede porer.
Den er den eneste vegetabilske olie, der indeholder naturlig retinol (a-vitamin), og den er derfor velegnet til alle typer hudinfektioner som akne og bumser. Produktet er også brugbar til behandling af forbrændinger og åreknuder.

Sådan anvendes Reoil mod akne
Tag 2 eller 3 dråber i håndfladen og brug fingerspidserne til at massere Reoil forsigtigt ind i ren hud. Påfør behandlingen før sengetid, så den tilfører ansigtet næring natten over. Hvis du bruger Reoil, behøver du ikke bruge anden fugtgivende creme natten over.
Reoils konsistens tillader den at blive absorberet hurtigt, så huden kan trække vejret, mens cellerne i regenererer og repareres. Reoil genopretter hudens naturlig fugtbalance og pigmentpletter, ar efter akne og forhindre yderligere udbrud.

Reoil til behandling af stregmærker

Reoil er en god allieret i kampen mod stregmærker. Ved daglig behandling toner det det plagede områder, der typisk også lider under tab af spændstighed. Til behandling af strækmærker påføres olien morgen og aften ved hjælp af cirkulær og blid massage. De første resultater ses efter to måneders kontinuerlig behandling.

 

Ingredients
Olie fra rosa moschata-frø, argan olie, sacha inchi olie, chamomilla recutita-ekstrakt, e-vitamin.

Custom Code 3304990000