DEFEND (50mL)

DEFEND (50mL)

DEFEND (50 ml)

(1 æske = 1 flaske af 50 ml)


Aktive ingredienser PF 50+, syn-ake, h. acid, hvede, aloe vera
Indikationer solblocker, anti-aging og lindrende effekt
Resultater solblocker med tre virkninger


 

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MST002

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

DEFEND
 


Effektiv solbeskyttelse 

Defend er meget høj solbeskyttelse egnet til daglig brug. Produktet er ideel til personer med følsom hud, solallergi, lysfølsomhed, der skyldes brug lægemidler, fejl i pigmenteringen, for tidlig aldring af huden og immonulogiske forandringer. Defend forebygger dermatologiske lidelser, der skyldes ekstrem eksponering af UVB og UVA stråler (SPF 50+) her i blandt lidelser som solallergi, hudpletter, elastose, for tidlig aldring samt konsekvenser af den akkumuleret effekt strålinger har på huden.
Både Defends tolerence og effekt er grundigt testet.

Defend virker på flere niveauer. Produktet en effektiv solbeskyttelse mod UVB og UVA stråler, men det er også fyldt med vigtige ingredienser og garanterer:
UV-beskyttelse
Giver huden fugt
Lindrende aloe vera

Aloe vera er testet på alle slags forbrændinger, forsaget af termiske stråler eller stråler fra solen. Planten har desuden en forebyggende virkning, når det anvendes før, under og efter pådragelse af disse hudskader.

 

Mange af aloe veras fordele forbindes med polysacchariderne, som findes i geleen i bladene. Dog er andre naturlige kemiske stoffer i aloe vera-ekstrakt, man forbinder med gode sundhedsfremmende virkninger: aminosyrer, anthraquinoner, enzymer, organiske og uorgansike stoffer, fedtstoffer, kulhydrater, lignin, salisylsyre, saponiner, steroler og vitaminer (B1, B2, B6, C, β-karoten, cholin, folsyre og α–tocopherol).

 

SYN®-AKE
SYN®-AKE bygger på en patenteret mekanisme. Den kopierer sekvensen af de essentielle aminosyrer i forbindelse med waglerin-1 funktionen. Både sikkerheden og effekten er grundigt gennemtestet.
En vedvarende afslapning i huden ved at blokere neurontransmissionen i nikotinacetyhlcholin receptoren. Peptidet er en antagonist til membranen af muskulære nikotinacethylcholin receptor (mnAChR). Da de muskulære nikotin ACH-receptorer er spærede, er ion-kanalen stadig lukket. Der foregår ingen absorption af Na+, og muskelcellerne er fortsat afslappede. Transmissionen af nerveimpulser til musklerne bremses, og ansigtsmusklerne er afslappet.
SYN®-AKE tripeptids (0.5 mM) effekt er påvist i undersøgelse in vitro, hvor kontraktionsfrekvensen af de pågældende muskelceller måles som en funktion i inkubationstiden.

Resultater
Reducerer sammentrækningen af musklens celler
Virker hurtigt og er effektiv
Resultater på langsigt
helt reversibel

I undersøgelser af behandlingens anti-rynke effekt, blev SYN®-AKE sammenlignet med patienter behandlet med placebo. Forsøgspersoner påførte en creme i panden to gange dagligt gennem 28 dage. Forsøgspersonerne inkluderede 15 frivillige pr gruppe (aldersgruppe 40-60).

 

Resultater af behandlingen
Efter 28 dage var rynkerne reduceret med op til 52%
80% af de frivillige oplevede en bemærkelsesværdig , lindrende effekt af behandlingen
73% af de frivillige oplevede en mærkbar reduktion af rynkerne gennem behandlingen

 

SYRE lavmolekylærvægt (5-10 kDa)
Hyaluronsyre og mere generelle mucopolysaccharider er afgørende dele af bindevævsstrukturerne. Hyaluronsyrens lave molekylevægt (5-10 kDA) i Defend, øger den intrakutane penetrering, og skaber herved et nyt råmateriale, der danner medium molekylevægt ved hyaluronsyre.
Denne form for hyaluronsyre er særligt god til at tilbageholde vand i bindevævet og i hudens dybere lag. Derfor er det ansvarlig for en særlig dybdegående hydrering. I det øverste lag i huden mindskes det transepidermale væsketab (TEWL).
 

Colloidal havre
Colloidal havre har været brugt i behandlingen af hudlidelser gennem mange tusind år. Colloidal havre er kendt for sine fugtende, rensende, antioxiderende og antiinflammatoriske evner, som skyldes den kemiske heterogenitet.
Havre-ekstrakt sænker bevisligt aktiviteten af nuklearfaktoren Kappa B (NF-kappa B) i keratinocytter og frigiver pro-inflammatorisk histamin af cytokiner. Det fremstiller desuden arakidonsyre, den cytosoliske fosfolipase A2 og tumornekrose faktor-alpha (TNF-alpha). Colloidal havre er en seffektiv ingrediens, som optræder i forskellige produkter til persoblig pleje. Det indeholder aktive bestanddele, som polysaccharider, proteiner, lipider, saponiner, enzymer, flavonider, vitaminer og avenantramider (polyfenoler).

 

I et forsøg med 47 frivillige forsøgspersoner blev den kliniske effekt af en creme med indhold af havre testet.
Her så man, at hudens fugtighed på alle tidspunkter var væsentligt højere sammenlignet med udgangspunktet, selv 2 uger efter at forsøgspersonerne stoppede deres brug af cremen. Desuden så man , at overfladeområdets døde epithelceller og epithelafskalningsindekset på underarmen var mærkbart formindsket på alle undersøgelsestidspunkter.
 

 

 

Custom Code 3304990000
Titel Type Størrelse Download
Brochure-Defend.pdf PDF 8.34MB Download