Startkit PMU maskine

Vores startkits er alle skønne valg. Det står dig frit for at vælge lige netop det eller de startkit til PMU maskiner, som du gerne vil have. Et startkit med PMU maskiner i har alle det til fælles, at der er selve PMU maskinen i kittet, og at der er et godt udvalg af tilbehør.

Vores startkits til PMU maskiner er udvalgt og sammensat meget nøje, og vi anbefaler, at du kigger lidt nærmere på hvert af kittene for at se, hvad der medfølger til det enkelte.

Overordnet set forhandler vi to forskellige sæt af kits, og det ene er et kit, der er fokuseret på at lave og forskønne øjenbryn. Vi forhandler også et udvalg af kits med PMU maskiner, hvor der medfølger alt fra nogle få meget essentielle ting og til store kits, hvor du får øvrige nyttige ting, som også er rare at have. Så kan du tilbyde dine kunder eller kursister et bredt udvalg af behandlinger.

 

Vælg dit PMU maskine startkit efter behov

Uanset om dine kunder gerne vil have lavet læber, øjenbryn, hud i ansigtet eller udbedret mærker såsom strækmærker ved barmen eller på maven, så er vores PMU maskine startkits gode valg. Det er et godt sted at starte at købe et kit, da du dermed har de ting, du skal bruge for at komme i gang med de første behandlinger.

Et startkit er også en god tilføjelse til din klinik, selvom du har indtil flere af vores produkter i forvejen. Et kit er nemlig et godt supplement til dit produktudvalg, og du har mulighed for at lave flere behandlinger i klinikken samtidig, når du har flere PMU maskiner. Det er eksempelvis relevant, hvis du har udvidet din klinik og har brug for en behandlingsstation mere.

I vores sortiment af startkit inden for PMU maskiner finder du følgende:

·       All About Brows startkittet

·       Basic PMU startkit L

·       Basic PMU startkit M

·       Basic PMU startkit S

All About Brows startkittet indeholder ikke blot en PMU maskine men også håndstykke, håndstykkeholder, steriliserbare mellemstykker, pedal, strømforsyning, transportkasse og nåle. I dette sæt er der så mange produkter, så du kan lave op til 100 microblading-behandlinger.

De tre Basic PMU maskine startkits indeholder de samme basale ting som All About Brows startkittet, men forskellene mellem All About Brows kittet og de tre Basic PMU startkits er i form af tilbehøret, som bruges til at lave behandlingerne med. Kitsene indeholder nemlig et forskelligt antal nåle. I den store pakke (L) får du nåle til 60 behandlinger. Kittet i mellemstørrelsen (M) giver dig nåle til op til 50 behandlinger, mens den mindste pakke (S) giver dig nåle til 40 behandlinger.

 

Professionelle artister inden for permanent makeup

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi er både forhandlere, partnere og undervisere inden for permanent makeup og andre forskønnende behandlinger. Vi samarbejder med forskellige klinikker og undervisere i hele verden, og vi sætter en ære i at leve op til kravene i REACH. Derudover er vores produkter allergivenlige, veganske og CE-certificerede.

Shop for professionelle behandlere