PMU maskiner

Hos PMU-line får du altid kvalitetsprodukter med fokus på et professionelt slutresultat. Vi sætter sikkerhed og de gode resultater samt gode råvarer og ingredienser i vores PMU-produkter højt på dagsordenen. Det er vigtigt for os hos PMU-line®, at alle vores produkter og maskiner er blandt de absolut bedste på markedet.

Hvis du mangler en god PMU maskine til din klinik eller til dine kursister, så kan du købe den hos os. Du kan nemt oprette dig som kunde hos os, og du kan se priser og bestille produkter på vores webshop, når du er logget ind.

Du kan klikke ind på den enkelte maskine for at læse meget mere om hver enkelt, men du kan også få en kort introduktion til et par af vores maskiner ved at læse afsnittet nedenfor. Vores PMU maskiner er alsidige, og de kan ofte bruges til både microneedling, permanent makeup og tatovering.

 

Køb en af vores PMU maskiner i dag

Vi forhandler bl.a. PMUPower® Device MS-5, som er en optimal maskine til, når der skal arbejdes med permanent makeup og pigmentering. Med til denne maskine følger der bl.a. en transportkasse, strømforsyning, pedal, styreenhed og håndstykke. PMUPower® Device MS-5 er nem at betjene, og det er både hurtigt og nemt at udskifte mellemstykkerne. Denne maskine kan både bruges til rekonstruktion, tatovering og permanent makeup.

Et andet eksempel på en kraftfuld præcisionsmaskine er Meso Power Device MS-3. Maskinen har et digitalt display, så det er nemt at se og kontrollere nålehastigheden, hvilket kan gå helt op til 150 hits i sekundet. Med denne maskine kan du både styre nålehastigheden og dybden på, hvor langt nålene trænger ind i huden. Meso Power Device MS-3 er perfekt til professionelle behandlinger inden for både microneedling, non-invasiv mesoterapi og permanent makeup. Med til denne PMU maskine får du bl.a. et håndstykke, der ikke bliver varmt selv efter langvarig brug, fodpedal til styring af håndstykket, håndstyksholder og brugermanual på engelsk og tysk.

 

Hvorfor købe PMU maskiner hos PMU-line?

Da vi tager udgangspunkt i forskønnende behandlinger, som lever op til både branchens, patienternes og lovmæssige krav, så er det sikkert og trygt at købe PMU maskiner hos os. Hos PMU-line gør vi en stor indsats for at tilbyde de produkter, som efterspørges blandt vores kunder, og det gør vi for at sikre slutkunden/patienten det bedste og sikreste resultat.

Du selv eller dine kursister kan sagtens lære at betjene vores PMU maskiner, og via vores uddannelsescenter kan I få grundig vejledning og undervisning i, hvordan maskinerne bruges bedst muligt, sådan at I kan arbejde med f.eks. permanent makeup under trygge rammer. For os er det vigtigt, at både du som kunde hos os og kursisterne er veluddannede i at betjene vores maskiner. Derfor står vi til rådighed, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Uanset hvilken af vores PMU maskiner, du vælger, får du en kraftfuld kvalitetsmaskine, som giver naturlige og smertefri resultater. Derudover får du også en præcis og nænsom pigmentering, som tilpasser sig til huden og dermed giver et homogent og glat udseende.

Shop for professionelle behandlere