OVERAGE FACE LIFTING SET

OVERAGE FACE LIFTING SET

Overage Face Lifting Set

Indikationer Anti-age     

Resultater Komplet anti-age behandling

1 æske indeholder

  • 1 Overage Face Lifting of 30 ml 

  • 1 Overage Cleanser of 100 ml 

  • 1 Overage Eyes of 15 ml 

 

Effektivitetsstudier

Overage Day
Overage Eyes
Overage Cleanser
Overage Face Lifting

 

 

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: OA-003

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

 


Overage Face Lifting Set

Komplet behandling med 3 produkter med løftende og opstrammende kosmetisk løfteeffekt for rynker og anti-aging.


Overage Face Lifting er en behandling med en kosmetisk løfteeffekt, der giver huden i ansigtet friskhed og reducerer synligheden af rynker og alderstegn. Et produkt med en løftende og opstrammende virkning, der skal anvendes på ansigtet, og især på det ovale område, hvor det kan virke på omdefinering og løft af ansigtet. Vælg boksen, hvis du ønsker mere hydrering, en øjeblikkelig løfteeffekt, eller hvis du vil forstærke virkningen af din ansigtscreme.


Overage Face Lifting

Antiaging dagpleje

 

Løftende og udglattende behandling hjælper med at forebygge aldringstegn. Blandingen af regenererende aktive ingredienser giver næring og hydrering, fremmer cellefornyelsen i huden og giver den et mere ensartet, strålende og fyldigt udseende.

 

Indikationer

  • Anti-aging: opstrammende, fugtgivende og løftende

 

Aktive ingredienser

 

4 molekylvægt Hyaluronsyre: Meget hydrofil molekyle som, takket være sin kemiske struktur, er i stand til at binde adskillige vandmolekyler. Lavmolekylær hyaluronsyre trænger ind i de dybere lag af epidermis og giver huden større fasthed, elasticitet og intens hydrering.

 

Glykolsyre: bidrager til cellefornyelse af huden, fremmer glød, elasticitet og hydrering.

 

Ceratonia Siliqua gum: Plantebaseret hyaluronsyre til at forbedre hydrering og vandretention, skaber en visko-elastisk film på huden, der forbedrer glathed og blødhed

 

Marint Kollagen: Giver fugtgivende og filmdannende egenskaber til huden, hvilket giver en tydelig anti-aging effekt.

 

Nannochloropsis Oculata ekstrakt og Pullulan: Renseret ekstrakt af alger fra slægten Nannochloropsis kombineret ved bioteknologi med en polysaccharidfraktion (Pullulan), giver en beskyttende, rekonstruerende, løftende og tonende virkning. Har også en stimulerende effekt på fibroblaster i den endogene kollagenproduktion.

 

Brugsanvisning Påfør et tyndt lag af produktet morgen og aften på et renset og tørt ansigt og hals. Massér fra centrum mod siderne og fra bunden til toppen.

 


Overage Cleanser

Forsigtigt forbedre hudens elasticitet og glathed

 

Det er en balancerende rensegel, som forsigtigt fjerner urenheder fra huden takket være rengøringsmidler udvalgt for deres ekstreme delikatesse. Den virker i dybden ved forsigtigt at rense uden at udtørre eller irritere. Dens formel, beriget med vegetabilske olier valgt for deres meget høje fedtsyreindhold, nærer huden i dybden, forbedrer dens elasticitet og glathed og reducerer rødme. Den er særligt velegnet til følsom hud.

 

Aktive ingredienser

 

Sød Mandelolie: har en af de højeste procenter af umættede og flerumættede fedtstoffer, som bestemmer dens blødgørende og næringsrige egenskaber, der er nyttige for huden. Takket være dens euderme egenskaber, opretholder den den naturlige hydro-lipidiske balance, bidrager til fornyelsen af vævsceller.

 

Olivenolie: Udtrukket fra pulpen af olivenfrugter, er det en kraftig antioxidant. Det beskytter mod de skadelige virkninger af frie radikaler og forhindrer aldringseffekter. Det har også en beroligende effekt på rødme og irritation og tolereres godt selv af den mest følsomme hud.

 

Hørfrøolie: Rig på essentielle fedtsyrer fra Omega 3, 6 og 9 gruppen, betragtes det som en fremragende anti-age middel. Det nærer huden og fremmer cellernes oxygenation og deres naturlige fornyelse, og har en antioxidant virkning.

 

Boragoolie: Boragoolie er den rigeste vegetabilske kilde til gamma-linolensyre, en flerumættet fedtsyre, der er meget nyttig for at holde huden elastisk, fyldig og ung. Den udfører en regenerativ handling, samtidig med at den bekæmper hudbetændelse.

 

Arganolie: beskytter følsomme områder og genopretter elasticitet og fasthed til huden. Det har en anti-radikal og antioxidant handling, der hjælper mod hudens ældning.

 

Rose Mosqueta: olie er rig på flerumættede fedtsyrer og naturlige antioxidanter, Tocopherol og Carotenoider, og adskillige Fytosteroler. Det giver tør hud dyb næring og fugtighed.

 

Sådan bruges
Påfør en lille mængde på våd hud ved hjælp af en svamp eller direkte med hænderne. Masser forsigtigt for at danne et blødt skum. Lad det virke et øjeblik og skyl derefter af med rigeligt varmt vand eller en fugtig klud. For større effektivitet anbefaler vi daglig brug af produktet.


Overage Eyes

Gelbehandling for øjenkonturen

Gel treatment for the eye contour, formulated with functional substances known for their vaso-protective, decongestant, anti-ageing and moisturising action. Specifically formulated for the periocular area to attenuate bags, wrinkles and expression lines. Its progressive action is proportional to the time of use.

 

Indikationer:

  • Rynker og poser omkring øjnene

 

Aktive ingredienser:

 

Hyaluronsyre med lav molekylvægt: En stærkt hydrofil molekyle som, takket være sin kemiske struktur, er i stand til at binde talrige vandmolekyler. Hyaluronsyre med lav molekylvægt trænger ind i de dybeste lag af epidermis, giver huden større fasthed, elasticitet og intens fugtighed. Det lindrer fænomener med overfladisk tørhed og dehydrering af huden.

 

Albizia Julibrissin (silkestræ) og darutoside ekstrakt: beskytter, styrker og forbedrer dermis egenskaber. Ved at konsolidere det skrøbelige mikrovaskulære netværk og stimulere det afgiftende system reducerer det kapillær lækage og ophobning af glykotoksiske pigmenter ansvarlige for ujævn farvning og træt udseende, hvilket giver en løftende effekt på hængende øvre øjenlåg.

 

Blanding af aktiver: udviklet til synligt at reducere mørke rande og hævede øjne indeholdende renset naturlig soja, rispeptider, bioteknologisk fremstillet blanding af superoxid dismutase.

 

Nannochloropsis Oculata ekstrakt og Pullulan: Renset ekstrakt af alger af slægten Nannochloropsis kombineret ved bioteknologi med en polysaccharidfraktion (Pullulan), giver en beskyttende, restrukturerende, løftende og tonende handling. Har også en stimulerende effekt på fibroblaster i den endogene kollagenproduktion.

 

Glykolsyre: bidrager til cellefornyelsen af huden, fremmer udstråling, elasticitet og fugtighed.

 

Sådan bruges: Påfør på øjenområdet og massér forsigtigt i cirkulære bevægelser fra indersiden til ydersiden. Massér til sidst ind med fingerspidserne for at fremme absorptionen af de aktive ingredienser. Brug morgen og aften.

 

 

 

Custom Code 3304990000
Titel Type Størrelse Download
overage-ver-01-1.pdf PDF 2.28MB Download