Non-Laser kursus (Fjernelse af tatoveringer og permanent makeup)

Non-Laser kursus (Fjernelse af tatoveringer og permanent makeup)

Det lærer du: At fjerne pigmentrester fra gammel permanent makeup og almindelige tatoveringer uden brug af laser.

Adgangskrav: Du skal være øvet kosmetolog eller mikropigment. I Danmark er behandling lægeforbeholdt. 

Tid og sted: Opstart løbende. Del 1 og 2  foregår udelukkende online.

Startkit: Behandlingen foregår med permanent makeup maskine, som det forudsættes, at du har i forvejen. Du modtager remover-væske nok til 15 behandlinger.

Priser: Se oversigt nederst på siden. Du kan købe del 1 og 2 samlet, eller hver for sig.

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Vælg Variant
del 1, del 2 eller fuld uddannelse:
Del 1 - ONLINE TEORIUNDERVISNING med interaktiv eksamen
Del 2 - PRAKTIK (Praktisk træning på kursuscenter)
Del 1 & Del 2 (Fuld uddannelse)

Vælg
 • Kursusdeltager type

  Er du privat person så sæt kryds her

   

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

Lær af fjerne permanent makeup og almindelige tatoveringer

Uden brug af laser

Vil du arbejde professionelt med permanent makeup skal du også vide, hvordan du fjerner det igen. Ofte vil du nemlig få kunder ind af døren, som kommer med gamle pigmentrester fra tidligere behandlinger. At du ikke kun er i stand til at lave ny permanent makeup på kunden, men ligeledes fjerne det gamle, vil få dig til at stå endnu stærkere i branchen. 

Med non-laserbehandlinger kan du i den grad hjælpe dine kunder - og med dette kursus lærer du, hvordan du udfører netop sådanne behandlinger.

På dette kursus i fjernelse af permanent makeup og tatoveringer lærer du både at fjerne pigmentrester fra ældre permanent makeup og pigmentrester fra tatoveringer. Køber du efterfølgende remover-væske og udstyr hos os, er du ydermere sikret det bedste, sikreste og mest skånsomme kvalitet på markedet, da indholdet af produkterne naturligvis opfylder EU-kravene og kravene til Patientsikkerhed. Noget dine kunder i den grad vil takke dig for. Und dig selv dette kursus og fuldend din faglighed som professionel mikropigmentist. En investering som i den grad betaler sig. Bemærk at siden 2022 er behandling lægeforbeholdt. 


Introduktion til remover-væsken

På vores kursus i fjernelse af permanent makeup og tatoveringer uddannes du i at arbejde en remover-væske ind i huden med din permanent makeup maskine. Væsken består af forskellige slags salte og grøn sæbe, dvs. et produkt, der er naturlig og fri for ætsende ingredienser.

Det er en væske uden mælkesyrer, som er PH-neutral, men som alligevel kan fjerne permanent makeup rester og tatoveringer på lige fod med en laser.

Hvor lang tid pigment tager at fjerne afhænger af, hvilken pigment der er brugt, hvorhenne og til hvad. Permanenete bryn tager ofte 2-4 behandlinger, eyeliner og læber 2-6 behandlinger, mens tatoveringer på kroppen kan variere mellem 3 til 12 behandlinger.
Vælger du at uddanne dig til non laserbehandler, bliver du ydermere EU-certificeret og kan få godkendt dit arbejde internationalt. Der udleveres et diplom efter kursusdeltagelse, så du fremadrettet kan foretage non laserbehandlinger nationalt og internationalt.

Ved tilmeldelse til kurset får du remover-væske nok til 15 behandlinger. 

Positive egenskaber ved denne metode

Pigmenterne bliver 20% lysere efter hver behandling og den største fordel ved denne non-laser metode er, at pigmenterne ikke skifter farve til grøn, brun eller rød, som nogle gange kan ske i forbindelse med fjernelse af permanent makeup med laser. 

Det andet positive ved anvendelse af non laser væske er, at huden ikke danner arvæv på samme måde, som ved nogle laser-behandlinger. Med en god før- og efterbehandling opnår du et helt fantastisk resultat på dine kunders vegne.


Hvem kan tage kurset i tatoveringsfjenelse?

Arbejdet med non laser væsker kræver en del erfaring i at arbejde med hud. Af den grund anbefales dette kursus i fjernelse af permanent makeup og tatoveringer kun til øvede kosmetologer og mikropigmentister.


Kursets opbygning og indhold

Kurset er opdelt i del 1 og del 2. Del 1 foregår online og er udelukkende teoretisk. Del 2 er en enkelt kursusdag, som foregår på vores kursuscenter ved Vejle.

Del 1: Teori og øvelser online
 • Introduktion til remover-væsken

 • Gennemgang af de teknikker, der anvendes ved behandlingen

 • Online materiale og opfølgning med underviser

 • Teoretisk eksamen

Bemærk: Behandling udføres med en valgfri PMU-line maskine. Det forventes, at du har den i forvejen

 


Eksamen på kurset i fjernelse af permanent makeup og tatoveringer

Teoretisk eksamen - online

Teoretisk eksamen sker online som afslutning af del 1.

Du skal som minimum have udført 10 modelbehandlinger på egen hånd, før du er kvalificeret til at modtage det endelige kursusbevis og internationalt akkrediteret certifikat for fuldendt kursus.


Ved afslutning af kurset får du

Når du har bestået kurset i fjernelse af permanent makeup modtager du:

 • Et internationalt CPD-certifikat og kursusbevis

 • Adgang til ubegrænset support hos os, som du kan bruge i dit videre arbejde som medicinsk mikropigmentist

 • Invitation til en ekstra observationsdag inden for 12 måneder efter din afsluttende eksamen

Ekstra observationsdag med Aleksandra

Efter endt uddannelse er du meget velkommen til at holde kontakten til Aleksandra. Hun rådgiver altid gerne tidligere elever. Inden for de første 12 måneder efter uddannelsen, tilbyder Aleksandra derudover en ekstra observationsdag, hvor du som tidligere studerende eller kursist, kan observere Aleksandra arbejde. I samme forbindelse får du også mulighed for at drøfte fagspecifikke spørgsmål med hende.

Det har vist sig at være meget gavnligt – for når du efter endt uddannelse begynder at arbejde med permanent makeup, møder du ofte helt nye problemstillinger, som er gode at drøfte med andre mikropigmentister.


Pris for kursus i fjernelse af permanent makeup og tatoveringer

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se mere her 


Praktiske bemærkninger til kurset

Den praktiske undervisning foregår oftest hos PMU-line, som ligger øst for Vejle, 5 minutter fra motorvej E45, lidt udenfor byen.

Der er gratis parkering på stedet.

Undervisningslokalerne består af et behandlingsrum, hvor de studerende kan se underviseren udføre behandlinger på rigtige kunder. Derudover er der et konferencerum, hvor teorien gennemgås.

På grund af de særlige Covid19-restriktioner, som forhindrer udlevering af ikke-emballerede fødevarer, bliver frokost i øjeblikket ikke serveret på kursusdagene. Derfor er du velkommen til at medbringe din egen frokost. På alle kursusdage og eksamensdagen stilles der dog enkelte snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed til fri afbenyttelse. 

 


Din underviser på kurset i fjernelse af permanent makeup og tatoveringer uden laser

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring inden for branchen.

Aleksandra Kjaersfeldt er:

 • uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi

 • certificeret mastertræner i kosmetisk og medicinsk mikropigmentering

 • certificeret mastertræner i Lash og Brow Keratin Laminering

 • certificeret mastertræner i Eyelash Extensions

 • mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion

 • mesoterapeut

 • antiage-terapeut

Der er ikke det område inden for permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det, er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed. På permanent makeup uddannelsen vil du derfor få mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål inden for permanent makeup og medicinsk pigmentering.

​​​​​​

Kåret til de bedste inden for permanent makeup 2020

Vi er stolte af, at hele vores Dermatech-group uddannelsesakademi har vundet Prestige Awards' præmien som de bedste inden for permanent makeup 2020. Prisen gives på baggrund af uddannelsernes, behandlingernes og produkternes kvaltet, vores etiske arbejdsmetoder og konsistens i præstationerne.

Vi er alle kollegaer

For Aleksandra er det vigtigt at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale.

Står man derfor med en kunde, der har et særligt behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden - og kunderne.

Yderligere oplysninger

Titel Type Størrelse Download
PDF 0.00B Download