Lash Moist (Den perfekte aftercare pleje)

Lash Moist (Den perfekte aftercare pleje)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: P-448

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

BIOSMETICS Lash Moist - Den perfekte aftercare pleje

LashMoist, den storslåede fugtgivende After Care Pen er specielt udviklet til løftede, farvede og også til tørre vipper.

 

Opgrader din service ved at levere denne After Care Pen til din klient som et tilføjelsesprodukt eller et detailprodukt.

 

LashMoist-formlen indeholder nærende ingredienser i høj kvalitet, rig på Panthenol, der trænger ind i cortex af hårskaftet inden vipperne for at hjælpe med at reparere skader forårsaget af perming eller farve. Panthenol er også kendt for at bremse hår aldringsprocessen, som kan være forårsaget af gentagen pleje!

 

Hyaluronsyre er velkendt for sine fugtigheds- og udjævningsegenskaber inkluderet i formuleringen for at fugtigholde og konditionere vipperne. Aloe Vera til at konditionere vipper og hud, der fremmer glathed og glans og Hydrolised Silk er et proteinderivat, der er yderst hygroskopisk med en forbedret fugtbindingsevne. Det er kendt, at frie aminosyrer trænger ind i de øverste lag af huden såvel som gennem hårsneglen i hårskaftet. Denne handling trækker fugt ind i disse områder, hvor hudens og vippens hydrering forbedres. Indeholder også rosmarin, kamille, Arnica Montana, abrikosekstrakter for at have antiinflammatoriske fordele og hjælpe med at lindre huden.

 

Opbevaring:

Opbevar i den originale emballage utilgængeligt for børn, på et tørt sted og under stuetemperatur.

 

Ingredienser:

Aqua (vand), Glycerin, Panthenol, Althea Officinalis (marshmallow) ekstrakt, Arnica Montana-ekstrakt, Aloe Barbadensis-ekstrakt, Prunus Ameniaca (abrikos) Frugtekstrakt, Rosmarium Officinalis (rosmarin) ekstrakt, Chamomilla Recutitia (matricaria) blomsterekstrakt, blomsterekstrakt Silke, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate

Custom Code 96033000 00
Beskrivelse Pensler og børster til kunstnere samt skrivepensler og lignende pensler til kosmetisk brug