TRICOCURE (Ęske med 4 stk a 25 mL)

TRICOCURE (Ęske med 4 stk a 25 mL)

TRICOCURE

 • 1 boks = 4 flasker på 25 ml m.c.)
 • Aktiver V-EGF, Capixyl, Kopexil, saw palmetto, ginkgo, taurin, B-vitaminer og mineraler, panthenol
 • 'Indikationer anti DHT handling, anti hårtab
 • Resultaterne stopper hårtabsprocessen

Se dokumenteret study her

Homecare topisk lotion

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MS008

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

Tricocure


Anti DHT Lotion

Tricocure er den mest revolutionerende og komplette formel til at reducere de vigtigste hårtabsårsager. Formlen for Tricocure er beriget med mange aktive ingredienser: Vaskulær genvækstfaktor, Kutan mikrocirkulationsforstærker, 5-alfa reduktasehæmmere og en pulje af næringsstoffer og omstruktureringsbestanddele er Tricocure-kernen.

 

Hvordan man bruger Tricocure?
Den topiske påføring af 3 ml to gange om dagen med den praktiske applikator gør det muligt at bringe næringsstoffer og aktive stoffer direkte i hovedbunden og dermed klare sig let at nå hårsækken.

 

Hvad er de vigtigste ingredienser i Tricocure?
Tricocure kombinerer naturlige vitaminer, mineraler, DHT-hæmmere og forbindelser, der fremmer væksten af ​​tykt og sundt hår.

 

 • Kopexil: Hos mænd og kvinder er hårtab forbundet med forringelsen af ​​rødderne. Kopexil øger hårets volumen i vækststadiet ved at arbejde på røddernes dybe struktur. Kopexil (2,4 Diamino Pyridin - 3 oxid) (2,4 DPO) er en ændret form af Minoxidil uden bivirkningerne.

 

 • CG-VEGF: VEGF vækstfaktoren, takket være dets evne til at stimulere angiogenese og den deraf følgende tilførsel af næringsstoffer i follikelens base stimulerer aktivt hårvæksten.

 

 • Saw Palmetto-ekstrakt (Serenoa Repens): virker ved at afbryde hormonsignalerne og derfor reducere absorptionen fra hårsækkene af et skadeligt kemikalie kaldet dihydrotestosteron (DHT). DHT er også ansvarlig for at reducere og tynde hårsækken. Normalt kaldes dette miniaturisering, hvorefter håret ender med at falde. Derfor er DHT ansvarlig for ca. 95% af hårtab. De mænd eller kvinder, der mister mest hår, er dem, der er genetisk tilbøjelige til at producere mere DHT end andre.

 

 • Betasitosterol: Betasitosterol er et naturligt planteekstrakt, der bruges til at stoppe hårtab hos mænd og kvinder. Det har hæmmende egenskaber mod androgener, hvilket gør det muligt at målrette hormoner, der er ansvarlige for skaldethed hos mænd og kvinder.

 

 • Capixyl: Capixyl er blandingen af ​​to ingredienser med en stærk anti-faldeaktivitet. Biochanin A udvundet af rødkløver er en stærk isoflavon. Biochanin A er en effektiv inhibitor af 5-a-reduktase (type I & II) aktivitet, og modulerer således omdannelsen af ​​testosteron til DHT i androgen alopeci. Acetyltetrapeptid-3 er et peptid afledt af et signalpeptid, der stimulerer vævsmodellering. Peptidet har en direkte virkning på hårfollikel. Remodelleringssignalet vil øge hårfollikelstørrelsen for bedre hårforankring og vitalitet.

 

 • Biotin (vitamin B7): essentielt ikke kun for væksten af ​​nyt hår.

 

 • Niacin (Vitamin B3): da niacin har effekten af ​​dilaterende kar og kapillærer, menes det, at dette øger blodstrømmen til hovedbunden og stimulerer væksten.

 

 • Pyridin (Vitamin B6): B6-vitamin antages at forhindre hårtab og hjælpe med at skabe melanin, pigmentet, som giver hårfarve.

 

 • Pantothensyre (Vitamin B5): forhindrer graying og hårtab.

 

 • American ginseng root extract: øger stimulering og forbedrer cirkulationen.

 

Se vores Koncept mod hårtab og stimulering af hårvækst HER

Custom Code 33049900