MESO RETINOL DREAM (16 flasker i luksus salgsdisplay)

MESO RETINOL DREAM (16 flasker i luksus salgsdisplay)

MESO RETINOL DREAM

 • Æske = 16 lufttæt 50 ml flaske
 • Luksus salgsdisplay

 

ANVENDELSE:
Kom produktet på renset hud i ansigt, på hals og décolleté om aftenen, og massér blidt med cirkulære bevægelser.

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MST131-D

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

MESO RETINOL DREAM i luksus salgsdisplay


Virker i løbet af natten og genopretter hudens volumen og tekstur og remodullerer ansigtet


 

Fordelene ved denne creme

 • Virker mod ældning af huden og reducerer rynker

 • Forbedrer hudens tekstur og bindevæv

 • Kraftigt virkende effekt mod dannelse af radikaler

 • Forbedrer hudtone og fasthed

 • Gør huden mere blød, hvilket giver et mere ungdommeligt udseende

 • Reducerer hudlidelser og giver en mere jævn ansigtsfarve

Vigtigste behandlingsområder

 • Ansigt

Hovedingredienser

 • Retinol

 • Liponsyre

 • Ekstrakt fra Acmella oleracea 

 • E-vitamin


Virker i løbet af natten og genopretter hudens volumen og tekstur og remodullerer ansigtet

Meso Retinol Dream er en creme med kraftigt virkende ingredienser, der er med til at korrigere og forebygge de væsentligste tegn på aldring.
 
E-vitamin har en synergieffekt på hudens overflade og virker i dybden, takket være den kombinerede virkning af aktive ingredienser som retionol, alfaliponsyre og yderst effektive antioxidante vitaminkomplekser, der modvirker rynker og fremmer udglatning af huden. Det er med til at reducere fine og mere fremtrædende rynker.
 
Det bidrager også til at minimere pletter og porer, hvilket resulterer en mere strålende ansigtsfarve.


HOVEDINGREDIENSER

Retinol:

En A-vitamintype og et meget effektivt og multifunktionelt antirynkemiddel: elasticitet og hudton stimuleres, rynker reduceres og dannelsen af nye celler fremmes – hudens naturlige fornyelsescirkel.
 
Produktionen af collagen og elastin stimuleres, hudens volumen og tekstur genoprettes, og ansigtet remodulleres, så det kommer til at se yngre ud.

Liponsyre:

Liponsyre er et aktivt antioxidant og et hjælpestof i forbindelse med bekæmpelse af hudens ældning. Det indeholder iltbindende stoffer og indgår i kroppens forskellige antioxidante mekanismer, såsom regenerering af C- og E-vitaminer samt CoQ10.  

Ekstrakt fra Acmella oleracea:

Stoffet er kendt for sine naturlige botulinum-lignende egenskaber og betragtes derfor som en meget effektiv behandling mod ældning af huden og for reduktion af rynker. Det anvendes især mod smilerynker. Det har en forebyggende og beroligende virkning.

E-vitamin:

Takket være indholdet af frie radikaler, som har en rensende virkning, beskytter E-vitamin huden mod udefrakommende påvirkninger (forurening, UV-A og UV-B), som kan være skadelige for huden og forårsage tidlig ældning. 

 

INGREDIENSER (INCI)

Vand, cetearylalkohol, Kapryl-/kaprintriglycerid, glycerin, Butyrospermum parkii-smør, saft fra Aloe barbadensis-blade, propylenglycol, propylenglycol, dimethicone, glycerylstearat, phenoxyethanol, frugtolie fra Olea europea (oliven), olie fra Prunus amygdalus dulcis (mandel), olie fra Linum usitatissimum (hørfrø), hvedeprotein fra Potassium palmitoyl hydrolyzed, ekstrakt fra Acmella oleracea, thioctsyre, tocopherylacetat, diglycerin, olie fra Borago officinalis-frø, retinylpalmitat, ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, parfume, ekstrakt fra Pinus pinaster, Tokoferol, triethanolaminsalt, kaliumsorbat, natriumbenzoat, BHA, BHT

MESOSKINLINE HOME CARE-PRODUKTSERIE

mesoskinline Home Care-produktserien tilbyder en række løsninger baseret på banebrydende videnskabelig forskning og udvikling. Alle ingredienser er ikke-allergifremkaldende og kan bruges til alle hudtyper, selv de mest sarte.


Vores koncept er baseret på 100 % testede og certificerede EU-produkter, der er sikre at bruge: Alle aktive stoffer og hjælpestoffer er udvalgt for deres høje kvalitet og bidrager dermed til genoprettelsen af hudens naturlige lipid- og proteinniveauer på en effektiv, men aldrig aggressiv måde.

VORES MISSION

Som kundeorienteret organisation er vores mission at levere sikre og særdeles effektive produkter, der giver reel værdi for pengene. Forbrugerundersøgelser danner grundlag for opnåelsen af vores mål og inspirerer os til at tage kundeoplevelsen til det højeste niveau.

VORES PRODUKTER
 • Den såkaldte airless packaging-teknologi bruges til alle produkter. Dette forhindrer beskadigelse / oxidering og enhver deraf afledt ændring i formlen, som kan forekomme ved ufteksponering.

 

 • Dermed garanteres effektive resultater, hver eneste gang produktet anvendes – formlen forbliver stabil og holder sig hele tiden frisk. Takket være airless packaging-teknologien indeholder vores produkter ikke parabener og konserveringsmidler.

 

 • Baseret på vores bioteknologiske forskning og ved at anvende de mest avancerede formler i branchen er vi dokumenterede innovatorer i udviklingen af ingredienser med synergieffekt. Mange virksomheder tilbyder produkter med effektive, men basale ingredienser til forebyggelse af hudens ældning med ringe eller ingen hensyntagen til deres synergieffekt. Dette resulterer i kortsigtede resultater, der ikke er bæredygtige. Vi studerer, kontrollerer samt forsker og tester hele tiden virkningen af vores produkter i vores søgen efter at gøre dem mere effektive.

 

 • Vores produkter udvikles, fremstilles og pakkes i et højt anerkendt medicinsk laboratoriemiljø. 

  Sammenlignet med branchens normale produktionsstandarder producerer vi i små, afmålte mængder, hvilket sikrer, at alle anvendte råmaterialer er i de nøjagtige mængder og i henhold til den korrekte formel. Dette sikrer, at de er uændrede i forhold til deres dermatologiske tilstand, når de testes, og dermed bevarer deres konsistens, farve, lugt og effektive virkning.

  Vi bruger kun plantebaseret parfume, der er behagelig, naturlig og allergivenlig. Cremernes molekyler er ganske små. De er derfor lette at absorbere og egnet til både tyk og tynd hud.

 

 

Download info om vores Home Care Line her

Custom Code 33049900