HS - Hair supplement (60 tabletter ą 1.2 g hver)

HS - Hair supplement (60 tabletter ą 1.2 g hver)

HS
(60 tabletter à 1.2 g hver)

  • Aktive ingredienser sav palme, nælde, amerikansk ginseng, ginkgo, taurine, B vitaminer og mineraler, panthenol
  • Indikationer anti hårtab
  • Resultater 8 virkninger på få dage

Homecare supplement

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: HS006

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

HS - HAIR SUPPLEMENT


Anti-DHT


 

Et nærende supplement der indeholder ekstrakt af Serenoa, A nutritional supplement containing extracts of Serenoa, Nælde, Amerikansk Ginseng, Ginkgo, Taurine, B vitaminer og mineraler.

 

Ingredienser: Microcrystalline cellulose, gelatin, calcium phosphate bi-base, Pine (Pinus sylvestris L.) bark dry ekstrakt filtrat - ted ved 95% af protoantocianidine, Astaxanthin udvundet fra alga Haematococcus pluvialis; Antiplatelet stoffer: vegetabilsk magnesium stearate, colloidal silica.

 

Indikationer: HS er et supplement der kan bidrage til vedligeholdelsen af hårets fysiologiske struktur (biotin) og deres pigmentering (kobber). Gingoekstraktet har en anitoxidant-lignende virkning hvor B9 og jod bidrager til den fysiologiske energiforbrænding.

 

Information: anvendelsen af vitamin B kompleks har længe været kendt for at facilitere de forskellige metabolske virkninger. Især i HS supplement, bidrager Biotin til vedligeholdelsen af den fysiologiske hårstruktur mens B9 griber ind i celledelingsprocessen. Kombinationen af de vitamin B1 og B5 bidrager til den fysiologiske energiforbrænding. 

 

Blandt de mineraler der anvendes af integratoreren HS er der kobber der bidrager til pigmenteringen af håret og job, som er involveret i energiforbrændingen. Foreningeerne af planteekstrakter der er udviklet og anvendt i HS supplement har en effektive antioxidante virkninger hvortil kommer de filtrerede ginkgo- og Tonicekstrakter, amerikansk gingsengekstrakt, som er nyttige mod stress.

 

Anvendelse (anbefalet) : 2 tabletter dagligt, helst under eller lige efter et måltid. Advarsel: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

 

Tilskuddene har ikke til hensigt at erstatte en varieret kost, og en sund livsstil. Opbevar uden for rækkevidde for børn under 3 år.

 

Det frarådes til kvinder i den fødedygtige alder og hos begge køn før pubertenten.

 

Opbeves køligt og tørt. Udløbsdatoen er beregnet udfra at produktet er opbevaret korrekt i uåbnede beholdere.

 

Hvordan virker det?

Man ved at mænd med mandlige/kvindelige hårtabsmønstre har øget niveauer af Dihydrotestosterone (DHT) i hovedbunden. 

DHT bidrager til en kortere vækstfase og udtynding af håret. HS anti-dht hårtabs supplement sænker niveauerne af DHT i hovedbunden og serum ved at blokere 5 alpha-reductase, som er et vigtigt enzym der er en del af reguleringen af hårfolliklen. Det bidrager til normalisering af hårvækst cyklus og vender hårtabsprocessen om på en naturlig måder, og uden anvendelsen af receptpligtige lægemidler.

 

Hvornår kan jeg se resultater?
Hårvækstens cyklus og mønster kan være svær at ændre og når skaden på håret er sket, kan det tage noget tid inden vækstvanerne bliver gendannet. Du kan se ændringer i løbet af blot to uger. Langsigtede fordele derimod, kræver måneder af kontinuerlig anvendelse, men du kan booste resultaterne ved at holde en sunds livsstil.

 

Er der nogle bivirkninger?
HS tabletterne tilbyder en kombination af naturlige ingredienser, der reducerer risikoen for alvorlige bivirkninger. Du kan være allergisk overfor en af ingredienserne, så vi anbefaler derfor at du tjekker alle ingredienserne for at sikre du ikke er allergisk overfor nogle af dem.

 

Urtica dioica 
Nyere undersøgelser har endegyldigt vist at TNF-a spiller en central rolle i den genetisk programmeret død (apoptosis) af hårcellerne i MPB (androgenetic alopecia). Faktisk betragtes det af flere førende forskere som den mest signifikante faktor ved døden af hårceller, måske endda mere signifikant end DHT. Overraskende har man erfaret at de normalt brændende nældeblade (Urtica dioica)  indeholder stoffer der kan påvirke cytokininniveauerne i kroppen, især TNF-a. Nældebladsekstrakt har, i Tyskland, en lang tradition som et medicinsk middel mod inflammatoriske tilstande såsom rheumatoid arthrit og allergisk rhinitis.

 

Savpalme
Savpalmeekstraktet kommer fra bær på palmetræet Saw Palmetto (Serenoa repens) som hører hjemme på den atlantiske sydøst kyst af Nordamerika. Undersøgelser har vist at savpalme er et effektivt anti-androgen. For det første sænker det DHT-niveauerne i kroppen ved at blokere 5 alpha-reductase. For det andet blokerer savpalme de receptorer på cellemembranerne der er nødvendige for at celler kan absorbere DHT. Der er foretaget undersøgelser af dihydrotestosterone(DHT) produktionen. Alle de undersøgelser der er lavet til dato viser at savpalme er et effektivt anti-androgen. Flere og flere mennekser rundt omkring i verden begynder at anvende savpalme i behandlingen af Androgenetic alopecia.

 

Beta-sitosteroler
Beta-sitosteroler hæmmer virkningen af enzymet 5-alpha-reductase, som omdanner testostreron til DHT. Det er et af de primære faktorer der bidrager til alopecia.

 

Biotin
Biotin er også kendt som vitamin B7 eller vitamin H, biotin fornyer celler, hjælper med at binde fedtsyrer sammen og arbejder på at omdanne mad til energi. Mange B vitaminer er vigtige for et sundt hår, men biotin er især nyttigt til at få håret til at se mere smukt ud.  Det hjælper med at give et tykkere hår til dem der lider fra let til moderat hårtab. Gravide kvinder bør være forsigtige når de tager biotin siden ekstreme lave niveauer og ekstremt høje niveauer har vist sig at give problemer for fostret.

 

Vitamin B
Vitamin B er i flere kliniske undersøgelser vist sig at bidrage til hårvækst. Testosteron, som omdannes til DHT, skrumper hårfolliklerne og forkorter hårets vækstcyklus. Det er en af de førende årsager til hårtab. Vitaminer mod hårtab der inkluderer B6 binder sig til testosteronreceptorerne ved at blokere virkningen på håret. B vitaminer hjælper med at reducere stress ved at bidrage i produktionen af neurotransmittere, såsom serotonin. 

 

Taurin
Taurin er et naturligt forekommende beta aminosyre der produceres af methionin og cysteinforbrændingen. Det er involveret i en række fysiologiske funktioner, inklusiv immunmodulerende og antifibrotiske funktioner. Ved at udnytte den menneskelige hårfollikels evne til in vitro at gentage de fleste karakteristika funktioner af hårfolliklen in vivo, undersøgte vi optagelsen af taurin ved at isolere de menneskelige hårfollikler; Dets virkning på hårvækst og overlevelsesrate; og dets beskyttende potentiale mod transformeringen af vækstfaktoren (TGF)-beta1, en hæmmer af in vitro hårvækst og en hovedafbryder til det fibrotiske program. Vi beviste at taurin blev optaget af bindevævsskeden, proksimal ydre rodskede og hårkolbe, og fremmede hårets overlevelse in vitro og forebyggede TGF-beta1-inducerede skadelige virkning på hårfolliklen. I en fransk undersøgelse fra 2006, der blev udgivet i  "International Journal of Cosmetic Science", bekræftede forskere at når hårkolben optager taurin, øges overlevelsen af håret (test tube) og bekæmper en specifik hårvækstshæmmer der hedder TGP.

 

Folat
Siden folat er vigtig for vævsvækst og cellefunktionen, og det er essentielt for at kroppen har en tilstrækkelig mængde til at producere hud, sundt hår og negle, siden disse kropsdele skal regenereres hurtigt. Derfor, hjælper folsyre med at forebygge hårtab. Det kan også være en faktor der forsinker grå hår.

 

Jod
Jod kan have en rolle ved hårtab siden det direkte påvirker skjoldbrudskirtlen, hvilket til gengæld påvirker hår folliklernes sundhed. Hårfollikler er delikate og meget modtagelig for skade. Hvis du er sund, giver folliklerne et sundt og glansfuldt hår, men hvis de ikke er sunde vil det være det direkte modsatte.

 

Kobber

Kobber bidrager til dannelsen af hæmoglobin i de røde blodceller og hjælper med at bære ilt ind i de røde blodceller. En kost der indeholder for lidt kobber forhindrer kroppen i at producere hæmoglobin der er påkrævet for at bære den nødvendige mængde af blod til hårrødderne. Når håret ikke har de vitaminer og mineraler det har brug for, dør de og falder ud. Mængden af hårtab afhænger af enheden som er en kendt konsekvens a manglen på kobber.

 

Niacin
Siden niacin virker ved at dilatere blodkarrene og kapilærerne, mener man at det øger blodgennemstrømningen til hovedbunden, og kan stimulere deres vækst.

 

Rodekstrakt af Amerikansk Ginseng
Ginseng er en skøn urte med mange fordele. En af dem er at det øger stimulationen og forbedrer cirkulationen. Dette hjælper dem der lider af hårtab, svækkelse eller skade på håret. Ginseng fjerner også toksiner der kan klumpe hårfolliklerne, og bremse eller stoppe væksten af nyt hår.

 

Se vores Koncept mod hårtab og stimullering af hårvækst HER

 


Trin 1: Tricocure Hårtilskud:

For stærkere og sundere hår Glæd dig til naturligt vitalt hår - og det på lang sigt.

 

Anvendelse To tabletter dagligt (før eller under måltidet) er nok til at styrke dit hår.

 

Disse aktive ingredienser har din krop ventet på Biotin forbedrer din hårstruktur og bidrager dermed til at bevare normalt hår. Takket være kobber får dit hår desuden sin naturlige pigmentering.

 

Værdifuldt vitamin B9 og jod sikrer en fungerende cellefornyelse og garanterer dermed en sund vækst af væv.

 

Denne vækstfase forlænges ved at reducere dihydrotestosteron (DHT). Dette sikres af det aktive stof i savpalme.

 

Ginsengrodekstrakt og yderligere plantebaserede komponenter øger stressmodstand og din koncentration.

 

Resultatet: Kraftigere hårvækst.


FAQ

Nedenfor finder du spørgsmål om hårtab.

 

ALMINDELIGT HÅRTAB


 
HVILKE TYPER AF HÅRTAB FINDS DER?

Det er normalt at tabe noget hår. Men når håret konstant falder ud i større mængder og især ikke vokser ud igen, betegnes det som hårtab. Her findes der forskellige typer af hårtab:

 

Arveligt hårtab (androgenetisk alopeci)

Hos både mænd og kvinder er den mest almindelige form for hårtab "androgenetisk alopeci", også kendt som "hårtab forårsaget af mandlige hormoner". Dette henviser til et "genetisk-arveligt" hårtab. Normalt øges denne type hårtab med alderen og kan også være en familiær disposition. Kroppen omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT). DHT nedbrydes via hårsækkene og kræver meget styrke fra dem. Hårsækkene skrumper og reducerer dermed hårfremstillingen. Hår bliver tyndere eller udebliver helt. Denne effekt kan observeres hos begge køn.

 

Cirkulært hårtab (Alopecia areata)

Denne type hårtab optræder oftest hos unge voksne. Det er en autoimmun sygdom, der forårsager cirkulære skaldede pletter, som er lokalt begrænsede (ligner huller i håret). Normalt på hovedbunden, øjenbrynene, og hos mænd også i skægområdet. Sjældent på andre dele af kroppen. Årsagen til den autoimmune reaktion er omdiskuteret. Den kan spænde fra en simpel proteinmangel til en psykologisk lidelse. Dog forbliver hårsækkene for det meste intakte. Det er en ikke-ar dannende form for hårtab. Nogle terapeutiske tilgange eksisterer.

 

Diffust hårtab (Alopecia diffusa)

I tilfælde af diffust hårtab bliver håret generelt tyndere over hele hovedet. Dette kan ske, for eksempel på grund af en skjoldbruskkirtelsygdom, ophør med p-piller, på grund af jernmangel, hormonbehandling, indtagelse af medicin, eller på grund af vedvarende stress. Børn kan også opleve diffust hårtab. Det er en ikke-ar dannende form for hårtab. Nogle terapeutiske tilgange eksisterer.

 

Andre former


HVORFOR HAR JEG HÅRTAB?

I løbet af livet er mere end 50% af mændene og næsten 20% af kvinderne ramt af hårtab. Nogle tidligere, andre lidt senere.

 

Årsagerne til hårtab er individuelle, kan være meget forskellige, og er ofte svære at fastslå. Almindelige årsager til hårtab omfatter for eksempel:

 

Hormoner

Hos både mænd og kvinder er den mest almindelige form for hårtab "androgenetisk alopeci", også kendt som "hårtab forårsaget af mandlige hormoner". Dette henviser til et "genetisk-arveligt" hårtab. Generelt øges denne type hårtab med alderen og kan også være en familiær disposition. Kroppen omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT). DHT nedbrydes via hårsækkene og kræver meget styrke fra hårsækkene. Hårsækkene skrumper og reducerer dermed hårfremstillingen. Hår bliver tyndere eller udebliver helt. Dette fænomen observeres hos begge køn.

 

For kvinder betragtes perioderne efter graviditet eller i overgangsalderen også som kritiske øjeblikke, da østrogenniveauerne ofte er lavere her, hvilket ligeledes kan føre til hårtab. I tilfælde af en hormonel ændring af denne art bliver hårene ofte generelt tyndere. Dette betegnes da som "diffust hårtab". Også en infektion, en skjoldbruskkirtelsygdom, eller indtagelse af visse mediciner kan forstyrre den hormonelle balance og føre til diffust hårtab.

 

Dårlig ernæring

Hårsækkene forsynes med næringsstoffer fra blodet. En sund og afbalanceret kost er derfor vigtig for at forsyne håret med de nødvendige stoffer.

 

Ekstreme og radikale diæter eller bevidst undgåelse af visse fødevarer (f.eks. vegansk kost) uden supplerende ernæring er meget kontraproduktivt for håret. Det observeres også ofte, at mennesker efter betydelig vægttab også mister mange hår.

 

En ubalanceret kost kan føre til, at vigtige makronæringsstoffer såsom proteiner eller fedtstoffer og mikronæringsstoffer såsom zink, jern eller vitaminer mangler for at give tilstrækkelig ernæring til hårsækkene.

 

Mangel på jern og vitaminer

Hårsækkens celler er blandt kroppens mest aktive celler.

 

Biotin (som det vigtigste element) fra B-vitaminkomplekset, også kaldet vitamin B7, er en del af enzymer og hjælper med stofskiftet (f.eks. kulhydrater/protein/fedt) og fremmer cellevækst. Principielt fungerer det som mad til cellerne. Det understøtter også dannelsen af keratin og dermed regenerationen af hår og neglebånd.

 

Men også andre B-vitaminer såsom niacin (B3), som også bidrager til et normalt stofskifte og reducerer træthed, eller pyridoxin (B6), som regulerer stofskiftet af aminosyrer sammen med andre vitaminer, spiller en vigtig rolle.

 

Også en mangel på jern bør ikke overses. Selvom der videnskabeligt ikke er bevist en direkte sammenhæng mellem jernmangel og hårtab, diskuteres forskellige teorier. Mange enzymer, der er nødvendige for ``` DNA-syntese i kroppen, som er vigtig for hårfremstilling, kræver jern for deres funktion. Det er udbredt, at en jernmangel synes at være en almindelig årsag til hårtab.

 

Målrettet supplering med jern og vitaminer kan derfor være gavnligt.

 

Psykologisk stress

Det har længe været kendt, at vedvarende psykologisk stress er en årsag til hårtab. Den præcise baggrund er ikke klar. Eksperter antager, at vedvarende stress fremkalder en betændelse ved hårsækken (interaktion med proteiner og leukocytter og signalstoffer). Vækstfasen for håret forkortes betydeligt, og hårsækkene går ind i en hvilefase. Håret falder til sidst ud. Interessant nok, dog, genopretter håret sig over tid med aftagende stress.

 

For at behandle stressrelateret hårtab er den første og vigtigste opgave at undgå eller reducere stress. Denne opgave skal tilgås individuelt for hver person, f.eks. med regelmæssige pauser, ny tidsstyring, en anden ændring i livet, afbalancerende aktiviteter såsom sport eller afslapningsøvelser såsom yoga, op til supplering med koncentrationsfremmende næringsstoffer osv.

 

Når stressen aftager, vokser håret normalt tilbage inden for seks til ni måneder.


JEG ER SKALDET, ER PRODUKTERNE NYTTIGE?
Nej. Produkterne er kun nyttige i de tidlige stadier af hårtab, så længe der stadig er hårsække. Desværre er produkterne ikke i stand til at danne nye hårsække. I tilfælde af en skaldet plet ville en hårtransplantation være den eneste mulighed. Her vil vi gerne henvise dig til en af vores partnerbutikker: Hair Transplant Bern / Skinmed AG Lenzburg

 

 

VORES PRODUKTER


HVAD BETYDER ANTI-DHT?

Både mænd og kvinder oplever oftest formen for hårtab kendt som "androgenetisk alopeci", også kendt som "hårtab forårsaget af mandlige hormoner".
 

Dette betegnes som et "genetisk-arveligt" hårtab. Generelt øges denne type hårtab med alderen og kan også være et resultat af familiære forhold.
 

Kroppen omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT). DHT nedbrydes via hårsækkene og kræver meget energi fra disse.
 

Hårsækkene bliver mindre, hvilket reducerer hårfremstillingen. Hår bliver tyndere eller udebliver helt.
 

Denne effekt observeres hos begge køn. Nogle aktive stoffer, såsom savpalme (Serenoa), har en hæmmende effekt på enzymet alpha-5-reduktase, som er ansvarlig for omdannelsen af testosteron til DHT. Savpalme bruges også i den forebyggende behandling af prostata.
 

Ved at hæmme alpha-5-reduktase er målet således at opretholde testosteronniveauet i kroppen.


HVAD ER BETYDNINGEN AF ANTI-STRESS?
Stress er en hyppig årsag til hårtab. I HS-tabletterne og Tricocure-serummet findes der koncentrationsfremmende ingredienser såsom ginsengrodsekstrakt eller vitamin B6 (pyridoxin).

En øget koncentration har en positiv effekt på mental belastning og kan hjælpe med at reducere psykologisk stress (både distress og eustress).

HVAD GØR HS-TABLETTERNE?

HS-tabletterne er en specielt sammensat kombination af forskellige vigtige ingredienser for håret.
 

Unlike other products, HS-tabletterne virker på flere punkter på samme tid.
 

Savpalme sørger allerede i en meget tidlig fase for, at testosteron ikke omdannes til dihydrotestosteron for hurtigt (Anti DHT).
 

Forskellige vitaminer og aminosyrer forsyner håret indefra med de nødvendige næringsstoffer (Vitaminkombination). Yderligere komponenter såsom ginsengrodsekstrakt eller vitamin B6 bidrager til at understøtte koncentrationen og skabe en vis modstandskraft mod stress (Anti-stresseffekt). Sammen danner de en ideel matrix for et sundt grundlag for hårvækst.


VIL DET GØRE EN FORSKEL, HVIS JEG TAGER FLERE TABLETTER?
Ingredienserne i HS-tabletterne er baseret på B-vitaminer og aminosyrer samt yderligere planteekstrakter.

Hvis den maksimale daglige dosis på 2 tabletter overskrides, vil overskydende næringsstoffer blive udskilt i urinen af kroppen.

Der er ingen A-vitaminer i HS-tabletterne, som kan ophobes permanent i kroppen. Derfor vil overskridelse af den maksimale daglige dosis ikke have nogen yderligere virkning.

ER DER BIVIRKNINGER VED AT TAGE TABLETTERNE?
HS-tabletterne er primært baseret på naturlige ingredienser.

Der forventes ingen bivirkninger. Allergikere opfordres til omhyggeligt at undersøge de enkelte ingredienser.

Tabletterne er også kun presset og har ikke et gelatine- eller kaseinbeskyttende lag, hvilket maksimalt reducerer risikoen for halsbrand.

HVAD GØR TRICOCURE SERUM?

Tricocure Serum er en specielt sammensat kombination af forskellige vigtige ingredienser for håret.

I modsætning til andre produkter virker Tricocure på flere punkter på samme tid.

Aktivstoffet Kopexil (basisforbindelse af Minoxidil) virker vasodilaterende og stimulerer mikrocirkulationen og dermed blodgennemstrømningen i hovedbunden (mikrokapillærdannelse).

Dette øger iltforsyningen og sikrer, at hårsækkene forsynes med tilstrækkelige næringsstoffer. Ligegesom HS-tabletterne har Tricocure Serum også en lokal Anti DHT-effekt (omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron reduceres).

Forskellige vitaminer og aminosyrer forsyner lokalt håret med yderligere vigtige næringsstoffer (Vitaminkombination).

Sammen danner de en ideel matrix for et sundt grundlag for hårvækst.


ER GOD BLODCIRKULATION I HÅRBUNDEN VIGTIG?

Ilt og næringsstoffer fra kroppen transporteres via blodet til hårsækkene.

God blodcirkulation i hårbunden er derfor en hjørnesten for, at hårsækkene får tilstrækkelig forsyning.

Produkter som Tricocure Serum eller Tricocure Shampoo kan støtte her med en vasodilaterende effekt.


VIL DET GØRE EN FORSKEL, HVIS JEG BRUGER MERE SERUM?

Ingredienserne i Tricocure Serum er baseret på B-vitaminer og aminosyrer samt yderligere planteekstrakter.

Hvis den maksimale daglige dosis på 2x dagligt 3 ml overskrides, vil overskydende næringsstoffer blive udskilt i urinen af kroppen.

Når blodkarrene først er åbnet af Kopexil, kan de ikke åbnes yderligere ved gentagen påføring.

Effekten ville derfor ikke være større. Overdreven påføring kan højst forårsage irritation af hovedbunden.


ER DER BIVIRKNINGER VED BRUG AF TRICOCURE?

Tricocure er primært baseret på ingredienser af naturlig oprindelse, hvor der ikke forventes nogen bivirkninger.

En undtagelse er det kemisk producerede Kopexil (en vasodilaterende substans).

Allergikere opfordres til omhyggeligt at undersøge de enkelte ingredienser. På grund af ingrediensen "Kopexil", som stimulerer blodcirkulationen, anbefales det at undgå brug af Tricocure ved sygdomme forbundet med betændelse eller cirkulationsforstyrrelser (f.eks. psoriasis, betændt hovedbund eller rosacea osv.).

Det anbefales heller ikke at bruge produktet under graviditet, da kvinden i denne periode har tilstrækkeligt østrogen, og Anti-DHT-effekten derfor ikke ville være gavnlig. Ved tvivl bør du konsultere din læge før brug.


HVORNÅR KAN JEG FORVENTE RESULTATER?

Organismen kræver mindst 14 dage fra indtagelse af HS-tabletterne, før de første små forskelle, såsom lidt tykkere hår, kan bemærkes.

Vedvarende, klarere resultater kan kun forventes efter mindst 2 måneder (håret skal først regenerere og vokse op fra hårsækkene). Ideelle resultater ses fra 4 måneder og opad.

Det samme gælder for Tricocure. Imidlertid bør dette serum ikke anvendes i mere end 4 måneder, da kroppen ellers kunne vænne sig til det.


SKAL JEG BRUGE ALLE PRODUKTERNE, ELLER KAN JEG BRUGE DEM INDIVIDUELT?

Vores anbefaling: Brug Tricocure Serum, HS-tabletter og Tricocure Shampoo i kombination.

Efter 4 måneder skal du stoppe med at bruge serumet og fortsætte kun med HS-tabletter og Tricocure Shampoo.

Hvis nødvendigt kan serumet senere (vent mindst 2 måneder) tilføjes igen målrettet.

Når det ønskede resultat er opnået, kan behandlingen afsluttes. Selvfølgelig er det også muligt at bruge produkterne (HS-tabletter og Tricocure Shampoo) individuelt.

Vi anbefaler imidlertid stærkt at kombinere Tricocure Serum med HS-tabletterne for at have tilstrækkelige næringsstoffer ud over forbedret blodcirkulation.


JEG HAR TAGET PRODUKTERNE, MEN SER INGEN FORSKEL

Det kan ske, at en person ikke reagerer på behandlingen eller ikke opnår den ønskede effekt.

I så fald bør du konsultere en hudlæge eller en specialist for at afklare den nøjagtige årsag til dit hårtab. Se også vores FAQ-punkt "Hvorfor har jeg hårtab?".


JEG HAR TAGET PRODUKTERNE, MEN MIT HÅRTAB ER BLEVET VÆRRE!

I meget sjældne tilfælde kan det endda ske, at hårsækkene først bliver overstimulerede, og de kaster først det gamle hår, før et nyt stærkt hår vokser.

Denne proces fra at kaste det gamle hår til fremkomsten af det nye hår kan tage op til 9 måneder.

Her er udholdenhed og disciplineret anvendelse vigtig. I så fald er det også tilrådeligt at konsultere en læge parallelt med brugen af vores produkter og få foretaget en blodprøve.


 

Anbefalede B2C priser for HOME CARE produkter:

 

 

 

 

 


HS HAIR SUPPLEMENT

4 x pakker med 60 tabletter i hver
Til 4 måneder
Anbefalet B2C Pris: Kr. 812,50 (Inkl. moms)

TRICOCURE HÅR SERUM
4 x flasker a 25 ml
Til 4 måneder
Anbefalet B2C Pris: Kr. 1.450,00 (Inkl. moms)

Download study

TRICOCURE SHAMPOO MOD HÅRTAB
2 x lufttætte flasker a 150 ml
Til 4 måneder
Anbefalet B2C Pris: Kr. 390,00 (Inkl. moms)

 


 

 

 

 

Custom Code 3304990000
Titel Type Størrelse Download
MESOTECHENGLISH_PK.pdf PDF 4.11MB Download
MESOTECHDANSK.pdf PDF 4.05MB Download
Product-Catalog---By-Mesotech.pdf PDF 3.81MB Download
Label-HS-Tablet-DK.pdf PDF 96.62KB Download