Lim til Eyelash exentsions (hurtig påsætning)

Lim til Eyelash exentsions (hurtig påsætning)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: Ikke på lager

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

Lim til Eyelash exentsions

  • Professionel holdbare lim til eyelash extensions. Limen har flydende konsistens og er urtolig nem at arbejde med.
  • Hodbarheden af extensions er helt op til 5-9 uger.
  • Limen skal udskiftes hver 6 måned efter åbning.

Aurora lim har en imponerende hurtig tørretid på kun 0,5 sekunder, hvilket gør den ideel til applikation af volume-, hybrid-, og andre typer vippeforlængelser.

Den er karakteriseret ved sin sorte farve, hvilket sikrer, at limens anvendelse bliver usynlig på vipperne, og eliminerer ethvert hvidt skær efter tørring. Den flydende konsistens og den optimale temperatur sikrer en fejlfri applikation og en langvarig holdbarhed af de påsatte vipper.

Holdbarheden for en uåbnet flaske lim er op til 6 måneder, mens en åbnet flaske anbefales anvendt indenfor maksimum 1 måned for at opretholde den optimale styrke.

Divine Aurora lim er specifikt designet til professionelt brug.

For bedste resultat, anbefaler vi at ryste limen grundigt i 1-2 minutter før brug, eller 30 sekunder i en glueshaker. Det er også anbefalet at udskifte limen hver 30-40 minutter under behandlingen for at sikre konsistens og holdbarhed, afhængigt af rummets luftfugtighed og temperatur.

Den ideelle luftfugtighed for brug af limen ligger mellem 48% og 70%. Ved en luftfugtighed under 48% vil hærdningen være langsommere, mens en fugtighed over 70% vil medføre for hurtig hærdning. Limen bør ikke anvendes i temperaturer over 28 grader.

Aurora lim er særligt velegnet til erfarne vippeteknikkere, da dens hurtige tørring og hærdning kræver hurtig arbejdstakt, men belønner med et smukt og holdbart resultat. Holdbarheden efter påsætning er på 6-8 uger.

Ved modtagelse af limen vil du bemærke, at den er forseglet i toppen for at bevare holdbarheden. En lille nål medfølger for at gøre det muligt at åbne forseglingen. Vi anbefaler at gemme denne nål for eventuel genforsegling efter brug. En ekstra prop medfølger også, hvilket giver mulighed for udskiftning ved behov.

Custom Code 33049900
Beskrivelse Beauty or make-up preparations and preparations for the care of the skin (other than medicaments), incl. sunscreen or suntan preparations (excl. medicaments, lip and eye make-up preparations, manicure or pedicure preparations and make-up or skin care powders, incl. baby powders)