MESO 24-Point Nontraumatic Module (Pakke med 10 moduler til MESOpower pen)

MESO 24-Point Nontraumatic Module (Pakke med 10 moduler til MESOpower pen)

MESO 24-Point Nontraumatic Module (til MESOpower pen)
Til løfteeffekt af alle hudtyper uden blødning eller downtime (især velegnet til BB Glow, hovedbund og følsom hud)

 • 10 individuelt pakkede sterile nålemoduler
 • Ø: 0,18 mm ultratynde nanonåle 
 • Rustfrie titaniumsnåle
Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MST3003

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

MESO 24-punkts Non-traumatisk modul
(For MESOpowerr® pen)

 Et sikkert plastnålemodul, der er designet til at stimulere blod- og lymfekredsløbet og øge produktets indtrængen i huden med op til 97 %.

 

Med MESO 24-punkts non-traumatisk modul kan du effektivt behandle alle områder af huden med hyaluronsyre eller mesoskinline meso-cocktails.


Det innovative MESO 24-punkts non-traumatiske modul består af en plastplade med 24 stimulationspunkter (0,7 mm), som aktiverer hudens øverste lag (epidermis) på en mild og effektiv måde.

 

Dette er et særligt modul til non-invasiv mesoterapi, der anvendes til ansigt, krop og hovedbund. De 24 stimuleringspunkter absorberer de aktive mesoskinline meso-cocktails i huden, hvilket fører til naturlig cellefornyelse.


Produktbeskrivelse (1 æske):

 • 10 individuelt pakkede nålmoduler

 • Steril og kun til engangsbrug

 • Specialdesignet modul med 24 x 0,7 mm pyramideformede stimulationspunkter i plast

 • Steriliseret med gammastråler og til engangsbrug

 • Produktionsdato, udløbsdato og LOT-nummer på hver nål

 • Nålenes længde kan justeres (0,25 mm-0,7 mm)

 

Cellefornyelse efter non-invasiv mesoterapibehandling resulterer i strammere hud, forbedring af hudens udseende, reduktion af rynker og mindre skønhedsfejl, aktivering af blodcirkulationen omkring hårfolliklerne efter mesoterapi mod hårtab. 
 
Når du kører MESO 24-punkts non-traumatisk modul hen over huden, aktiverer du hudens naturlige helingsproces. Under helingsprocessen dannes der mere kollagen og elastin, hvilket gør huden mere modstandsdygtig. 

 

Det gør huden mere modtagelig for anti-aging-ingredienser fra de forskellige mesoskinline merso-cocktails.

 

Behandling af huden med MESO 24-punkts ikke-traumatisk modul kræver ikke bedøvelse og forårsager ikke synlig helings- eller skorpedannelse, og der er derfor ingen risiko for ardannelse eller hudskader. Selv sensitiv hud kan tåle non-invasiv mesoterapibehandling med dette modul. 


Double effect with
MESO 24-punkts Non-traumatisk modul

 • Nålene stimulerer hudens øverste lag, som aktiverer hudens egen naturlige helingsproces og producerer mere kollagen og elastin. Det øger naturligt hudens spændstighed.
   

 • Imens flyder mesoskinline meso-cocktails ind i huden under behandlingen og ikke efter behandlingen (i modsætning til mange andre microneedling-behandlinger). Huden optager derfor alle vitaminer og aminosyrer fra produkterne optimalt, samtidig med at den fornyer sig selv.

   

Det forbedrer behandlingsresultatet med ca. 30 % og sikrer optimal absorption af de aktive ingredienser i de rigtige mængder og i de rigtige hudlag.

 

Eftersom hudbarrieren er blevet åbnet for de aktive anti-aging-ingredienser, absorberes yderligere aktive ingredienser fra MESO ANTI-AGE MASK, der anvendes efter behandlingen, mere effektivt. 
 

Fordelene for klienten er indlysende:

 • rødmen aftager kort tid efter behandlingen

 • meget lav risiko for infektioner takket være den hurtige lukning af mikropunkturer i huden

 • ingen bivirkninger

 • minimal rekreation

 • langtidsholdbare, stabile resultater


 

Sådan bruger du modulet:

Åbn den sterile sikkerhedspakke, og tag modulet ud. Pas på ikke at berøre nålene. Drej modulet ind i MESOpower-håndstykket, indtil det sidder fast, og fjern derefter plastsikkerhedshætten fra nålene.

 

Hold knappen "Turn on" på håndstykket nede i 2 sekunder for at aktivere det, og juster nålelængden ved at dreje på håndstykket. Du kan ændre nålenes hastighed (tryk pr. sekund) med et enkelt tryk på "Turn on"-knappen.  

 

Nu er du klar til at starte behandlingen. Behandl huden med vinkelrette bevægelser, og oprethold en 90° vinkel, som sikrer en jævn nåledybde og kun forårsager minimale læsioner i huden. 

Forsigtig:

Følgende områder må ikke behandles med nogen form for nåle:
Åbne sår, aktiv akne, irriteret hud, eksem, hudkræft, modermærker.

 

 


Nålemodulets funktion: 

Mesoskinline-nålemoduler består af moduler af enhver art – fra det lille  3-punkts Nano-modul til 36-punkts Maxi-modulet 
 
Antallet af nåle baseres på det problemområde, der skal behandles, og sikrer den mest nøjagtige og egnede behandling, en behandler kan udføre.


Meget fine Ø 0,18 mm titaniumstålnåle kombineret med anti-age-mesococktail tilfører huden de nødvendige sunde ingredienser og aktiverer kollagenproduktionen takket være mikroskaderne på huden.
 
Den kan punktere mere end 300.000 mikrokar i hudens yderste lag på fem minutter, hvilket skaber et effektivt næringstilførselssystem mellem over- og underhuden.
 
Derefter absorberes meso-cocktailen effektivt i huden uden synlige skader, og uden at kunden f.eks. skal bruge sygedage på det.


Custom Code 90183210
Beskrivelse Tubular metal needles, used in medical, surgical, dental or veterinary sciences