Microblading kursus (Kombineret online undervisning og praktik)

Microblading kursus (Kombineret online undervisning og praktik)

På vores microblading kursus lærer du alt, der er at vide om permanent makeup generelt, samt hvordan man udfører microblading på bryn ved hjælp af en manuel microblading pen.

Kurset består af både teoretisk og praktisk undervisning og kan tages enten på vores kursuscenter i Vejle eller hos vores trænere i København.

Kurset strækker sig normalt over 4-6 måneder, i overensstemmelse med de lovkrav, der blev indført den 1. juli 2021.

Startkit er ikke inkluderet i prisen, og du kan se priserne nederst på siden. Du har mulighed for at købe grundkursus og microblading uddannelse enten samlet eller separat.

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Vælg Variant
TEORETISK GRUNDMODUL - Lægeeksamineret (Godkendt i.flg. ny lovgivning):
Jeg har allerede betalt og bestået GRUNDMODUL
TEORETISK GRUNDMODUL
SPECIALE - Permanent Makeup Basisuddannelser - Lægeeksamineret (Godkendt iflg. ny lovgivning) Inkl. eksamener:
Microblading - Praktik (Inkl. eksamen)
JEG VENTER MED AT BESTILLE

Vælg
 •  
 • Kursusdeltager type

  Er du privat person så sæt kryds her

   
 • JA TAK Jeg ønsker at betale kr. 9.000 pr. mdr. i 5 måneder

  JA TAK Jeg ønsker at betale kr. 9.000 pr. mdr. i 5 måneder

   

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

Introduktion til vores microblading kursus

Der er utallige fordelagtige grunde til at investere i PMU-line & dermatech-group's permanent makeup uddannelse, og vi tager dette yderst seriøst. Her er nogle overbevisende pointer om vores uddannelse i permanent makeup:

 1. Fleksibilitet og Tilpasning: Vores uddannelse i permanent makeup er kendt for sin ekstreme fleksibilitet. Hvert modul i både den teoretiske og praktiske del af uddannelsen kan købes og planlægges individuelt. Dette betyder, at uddannelsen kan tilpasses din tidsplan og tempo, hvilket gør det lettere at integrere uddannelsen i dit liv.

 2. Stigende Efterspørgsel: Permanent makeup-behandlinger oplever en stigende efterspørgsel i dag af forskellige årsager. Det kan forbedre folks dagligdag ved at gøre skønhedsrutiner lettere eller genopbygge selvværdet efter en sygdom. Permanent makeup er således en kunstform, der både inspirerer og hjælper enkeltpersoner på en dybere niveau.

 3. Indre og Ydre Velvære: Permanent makeup handler ikke kun om det ydre udseende, men også om at fremme kundernes indre velvære. Vi forstår betydningen af at skabe smukke resultater, der øger selvtilliden og selvværdet hos vores klienter.

 4. Kvalitet og Faglig Styrke: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores permanent makeup uddannelse. Når du vælger PMU-line's uddannelse, investerer du i en omhyggelig og professionel uddannelse, der ruster dig til succes som mikropigmentist.

Vi forstår vigtigheden af at levere en uddannelse, der går ud over det kosmetiske aspekt og berører menneskers liv og velvære. Vores engagement i kvalitet og faglig styrke er uovertruffen, og vi ser frem til at hjælpe dig med at nå dine mål som mikropigmentist.

Vores erfaring sikrer dig et grundigt microblading kursus

Vi bygger på vores omfattende erfaring for at give dig et omhyggeligt og dybdegående microblading kursus. Vores position som pionerer inden for Permanent Makeup behandlinger og uddannelser i Europa er en kilde til stolthed, og vi tager vores professionelle ansvar yderst seriøst.

Når du deltager i vores kursus, kan du forvente undervisning af højeste kvalitet. Vores undervisere er yderst veluddannede og erfarne, og vi anvender kun udstyr og tilbehør, der opfylder de strengeste EU-krav. Dette afspejler vores forpligtelse til etisk og kvalitetsmæssig standard.

At udføre Permanent Makeup behandlinger, især microblading med manuel microblading pen, kræver ikke kun talent og kunstneriske færdigheder, men også en betydelig investering af tid, tålmodighed og en dyb vilje til at lære. Vi er klar til at dele vores viden og færdigheder med dig, men det kræver din dedikation og engagement for at lykkes. Sammen kan vi forme din vej til succes inden for microblading.

 

Udtalelser fra kursister

​​​​​​Jeg kan fortælle, at jeg har været i Aleksandras hænder i 6 uger på hendes basis permanent makeup kursus. Hun er super dygtig, og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er altid glad og undervisningen er i top.
-- Vivi Eliassson fra Beauty and nails by sandi


Jeg kan varmt anbefale Aleksandras permanent makeup basisuddannelse. Træningen er i høj kvalitet og meget professionel.

Aleksandra er en fantastisk underviser, som møder én på det niveau man er på og roligt, men hurtigt og meget effektivt, guider dig til et højere niveau. Jeg havde ikke nogen tidligere erfaringer med PMU, så hun startede fra bunden med mig. Hendes tålmodighed og venlighed mod mig var fantastisk. Det her er helt sikkert et af de bedste undervisningsforløb jeg har været på.

-- Nikola Samson Kristoffersen fra Caronlab ApS

 

Super godt basis kursus, godt opbygget med teori og arbejde på modeller. Jeg er vild med PMU-line's produkter - virkelig god kvalitet, der giver mig tryghed.

-- Malene Petersen fra Hair2you


Se flere udtalelser på Trustpilot her (fra da vores kursuscenter hed LaBina)


Hvem kan tage vores microblading kursus?

Vores microblading kursus er åbent for alle, uanset din tidligere uddannelsesbaggrund eller erfaringsniveau. For at komme i gang med microblading skal du først gennemføre Grundmodulet, hvilket er en forudsætning for at deltage i vores Microblading Basis kursus/fagkursus.

Hvis du stræber efter at levere den højeste kvalitet inden for microblading, anbefaler vi, at du starter med vores grundlæggende microblading kursus og derefter fortsætter med vores Microblading Masterclass kursus. Masterclass-kurset er designet til dem, der allerede har erfaring og uddannelse inden for microblading (normalt mindst 30 behandlinger, inklusive opfyldninger). Dette kursus vil hjælpe dig med at forfine dine færdigheder og tage dem til det næste niveau.


 

Kursets forløb og opbygning

Microblading kurset strækker sig over 50 timers teori (og ekstra materiale online) samt mindst 110 timers praktik inkl. hjemmearbejde på øvelsesskin.

Kurset er opbygget således:

 • Teoretisk lovpligtigt GRUNDMODUL.  (Ca. 20 timer inkl. online test) Måske har du allerede taget det hos os i forbindelse med en anden uddannelse.

 • Praktik og teori på skolen (Op til 6 mdr. på skolen - minimum 160 timer)

 • Eksamen, praktisk og teoretisk - mundtlig og skriftlig (2 dage af 6-8 timer)

 

 

Grundmodul 

Grundmodulet er en forudsætning for at deltage i det obligatoriske microblading fagkursus inden for kosmetisk tatovering. Når du har tilmeldt dig og betalt for Grundmodulet i din permanent makeup uddannelse, får du adgang til en online grundlæggende teori, som skal gennemføres, før du kan starte din uddannelse. Vi vil guide dig gennem hele processen.

Dette teoretiske selvstudium inkluderer interaktive tests og tager cirka 20 timer at fuldføre. Det vil give dig en solid introduktion til faget og forberede dig til det længere kursus, der opfylder de nye strenge regler og krav, der trådte i kraft den 1. juli 2021.

Grundmodulet skal kun gennemføres én gang, ligesom det lovpligtige hygiejnekursus for kosmetiske tatovører. Du kan starte Grundmodulet hver uge hele året rundt, da det er tilgængeligt online. Når du har gennemført Grundmodulet med succes og bestået testene, vil du være klar til at deltage i det lovpligtige kursus inden for kosmetisk tatovering (Microblading).

 

Microblading (teori og praktik på kursuscenter)

Den praktiske del af uddannelsen foregår på vores undervisningscenter i Vejle eller København.

Det er kun her din grunduddannelse i Microblading kan tages. 

Mødedagene kan variere og strække sig over 15-20 dage, afhængigt af din personlige udvikling og dine færdigheder. Det er dog afgørende, at hele uddannelsen gennemføres inden for en periode på 6 måneder.

Praktikperioden finder som udgangspunkt sted i lige uger på tirsdage og torsdage fra kl. 10.00 til 15.00. Dette foregår i Vejle eller efter individuel aftale i København.

Hver mødedag vil inkludere teoretisk gennemgang samt praktiske øvelser, herunder arbejde på papir, kunstig hud og ægte modeller. Alt det nødvendige udstyr som papir, penne, kunstig hud og modeller vil blive stillet til rådighed på de praktiske dage, og du vil modtage det løbende efter behov.

Derudover vil du få adgang til ekstra online materiale, som du kan bruge til at udføre øvelser derhjemme samt løse opgaver.

 • Teorimateriale/kursusmappe

 • Videoer med trin-for-trin demobehandlinger

 • Teoritests og tegneopgaver

 • Eksempler på samtykkeerklæring til dine kunder

Dette giver dig den ekstra fordel, at du kan dedikere tid til at udvide din viden om permanent makeup uden for skolens mødedage. Dette vil yderligere forfine dine færdigheder inden for brynteknikker. Du vil lære at udføre præcise optegninger, trin-for-trin behandlinger og blive fortrolig med de nyeste og mest moderne teknikker inden for området.

Fleksibilitet

Du har friheden til at vælge, hvor mange gange om ugen du ønsker at deltage i undervisningen.

Vi registrerer nøjagtigt, hvor mange timer du deltager, og hvor mange opgaver du afleverer, i dit individuelle kursusregistreringsskema.

Den praktiske undervisning tilpasses efterfølgende til dit personlige undervisningsforløb.

Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at integrere din uddannelse med fast arbejde, tage hensyn til eventuel sygdom og planlægge ferier uden at gå glip af vigtige undervisningstimer.

Vi beder blot om, at du giver os besked om planlagt fravær mindst 10 dage før det aftalte mødetidspunkt (med undtagelse af akut sygdom), så vi kan tilpasse undervisningen i overensstemmelse hermed. Hvis ikke, kan ekstra undervisningsdage tilkøbes.

Øvelser hjemme

Efter hver undervisningsdag hos PMU-line forventes det, at du fortsætter med øvelser derhjemme resten af den pågældende uge. Dette inkluderer både øvelser på papir og kunstig hud.

Det er vigtigt at opretholde træningen og studierne derhjemme, da manglende vedligeholdelse kan have en negativ indvirkning på dit udbytte af uddannelsen.

Elevbehandlinger på egen hånd

Hvis du arbejder på en klinik og klinikken er registreret som et tatoveringssted hos Sikkerhedsstyrelsen, og du har gennemført et lovpligtigt hygiejnekursus med certifikat, er det tilladt for dig at udføre elevbehandlinger på egen hånd.

For at udføre modelbehandlinger på egen hånd kræves det imidlertid, at du først har fuldført alle praktiske øvelser på kunstig hud og har udført mindst 10 behandlinger på modeller under tilsyn af din underviser på skolen. Dette vil give dig godkendelse til at udføre elevbehandlinger, selv inden eksamen.

Holdene

Vores undervisningshold består af studerende på forskellige niveauer, hvilket giver dig mulighed for at sparre med kollegaer fra hele landet. Vi arbejder sammen for at sikre, at alle får den nødvendige læring inden eksamen, og dette samarbejde er en værdifuld del af uddannelsen.

Udstyr

Du vil også få en grundig forståelse for det udstyr, der anvendes inden for permanent makeup. Det er vigtigt at bemærke, at permanent makeup uddannelsen forudsætter, at du har dit eget udstyr. Hos PMU-line tilbyder vi dog forskellige startpakker til favorable priser, som sikrer, at du får det bedste udstyr i branchen. Alt det udstyr og tilbehør, der bruges under uddannelsen og til eksamen, er inkluderet i prisen.

Eksamen

Kursusforløb afsluttes med certificering: teorieksamen, samt praktiske opgaver på en model - mundtlig og skriftlig (2 dage af 6-8 timer)

 


 

Den generelle teori

I løbet af uddannelsen vil du blive præsenteret for en omfattende mængde teoretisk viden, der dækker de overordnede aspekter af arbejdet som mikropigmentist. Dette omfatter emner som:

 • Grundlæggende teori om permanent makeup, som indebærer flere emner:

  • Hvordan startede det?

  • Vigtige fagudtryk

  • Moderne permanent makeup

  • Forstå Permanent Makeup (grundlæggende koncepter)

 • Anatomi og fysiologi, herunder:

  • Hudens opbygning

  • Hudtyper og deres store betydning for resultatet af permanent makeup

 • Dine kunders helbred

 • Hudsygdomme, kontraindikationer, infektionssygdomme og medicinske komplikationer

 • Regler om myndighedskrav, forbrugerinformation, produktkendskab og ingrediensteknologi.

 • Behandlingsforløb (samtykkeerklæring og kundejournal)

  • Før, under og efter behandlingen (anbefalinger, regler, aftercare instruktioner)

 • Kundepsykologi

 • Alt om hygiejne i mikropigmentering

 • Teori om pigmenter og nålekombinationer:

  • Lær dit udstyr at kende

  • Pigmenter til permanent makeup behandlinger

  • Klassifikation af pigmenter på markedet

  • PMU-line's pigmenter

  • Helingsproces og farve af pigment

  • Hygiejne nålemoduler

  • De forskellige nålegrupper og deres anvendelse 

 • Optegningsteknikker 

 • De korrekte vinkler, dybder, retninger og hastigheder inden for permanent makeup behandlinger

Du kan se hele uddannelsesplanen her: UDDANNELSESPLAN


Det får du efter endt uddannelse

Efter færdiggørelse får du:

 • Internationalt CPD-Certifikat

 • Adgang til ubegrænset support hos os

 • Invitation til opfølgningsdag inden for de første 12 måneder

Ekstra observationsdag med Aleksandra

Det er vigtigt at vide, at du altid kan opretholde kontakten med Aleksandra eller din underviser  efter endt uddannelse. Vi er altid klar til at rådgive tidligere elever. Inden for de første 12 måneder efter uddannelsen tilbyder Aleksandra eller din underviser endda en ekstra observationsdag, hvor tidligere studerende som dig har mulighed for at observere hendes arbejde og diskutere fagspecifikke spørgsmål.

Dette har vist sig at være meget gavnligt, da arbejdet med permanent makeup kan præsentere dig for nye udfordringer, som det er nyttigt at drøfte med erfarne mikropigmentister.


 

Indholdet af vores microblading kursus

I første del af kurset, del 1, vil du opnå en omfattende teoretisk forståelse af kunsten inden for microblading. Dette vil give dig den nødvendige viden og kompetencer til at udføre microblading-behandlinger på dine egne kunder. Denne teoretiske viden vil senere blive praktisk afprøvet i anden del af microblading-kurset.

Du kan glæde dig til færdigheder i:

 • Hvorfor vælge microblading?

 • Pigmenter til bryn, f.eks.:

  • Grundlæggende farveteori

  • Valg af de rigtige farver

  • Farvekorrigering

 • Microblading pens og andet udstyr

 • Hudtyper og deres indvirkning på microblading

 • Ansigtsformer

 • Hudens anatomi

 • Behandlingens forløb

 • Hygiejne

 • Brynoptegning og form

 • Microblading-teknikker, f.eks. hairstrokes (3D øjenbryn)

 • Håndtering af fejl

 • Øvelser med formgenkendelse, formoptegning og hairstrokes-teknik


 

Praktisk og teoretisk eksamen

Inden den endelige eksamen er det vigtigt, at du øver de teknikker, du har lært, og løbende sender før- og efter-billeder af dine arbejder til din underviser. Dette giver dig mulighed for at modtage feedback og vejledning, så du kan forbedre dine færdigheder inden eksamen.

Du eksamineres i:

 • Teori (skriftlig) 1 dag

 • Praksis (hjemmeopgave og behandling på en model på kursusstedet) 1 dag

Når du har udført 10 modelbehandlinger på egen hånd, kan du kontakte os for at aftale en eksamensdato. Praktisk eksamen vil normalt finde sted mellem kl. 10 og 15, og vi sørger naturligvis for at skaffe modeller til din eksamen. Efter bestået eksamen vil du modtage et "Internationalt akkrediteret CPD-certifikat.

Praktiske bemærkninger til uddannelsen

 • Den praktiske undervisning finder normalt sted hos PMU-line. I vejle kun 5 minutter fra motorvej E45.

 • Der er gratis parkering til rådighed på stedet.

 • Uddannelseslokalet inkluderer et behandlingsrum, hvor underviseren udfører behandlinger på rigtige kunder, samt et konferencerum til teoretisk undervisning.

 • Du er velkommen til at medbringe din egen frokost, og der vil blive stillet snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed på alle kursusdage og eksamensdagen.

Kontakt os om plads i København.


Pris for microblading kursus

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering rentefri i 12 måneder. Se mere her 


Startkit er ikke inkluderet og skal tilkøbes inden din første mødedag. 

For at deltage i vores microblading kursus, skal du have et startkit, der giver dig mulighed for at udføre de første 50 Hairstrokes og 50 Ombre microblading-behandlinger. Dette startkit vil indeholde alt det nødvendige udstyr og materialer, der kræves for at komme i gang med microblading.

Den kan bestilles her

Startkittet indeholder:

 • Transportabel lædertaske
 • Aftercare creme (30 x 5 ml) (hver aftercare rækker til 3 behandlinger: opstart behandling og to opfyldninger)
 • "Perfect Brows" kit (Inkl. special blyantspidser)
 • 50 x microblading 12-slope nano blades 
 • 50 x microblading 16-shader nano blades 
 • Pigmentkopper sæt (100 stk.)
 • 100 stk. Mikrobørster - præcis påføring af løftende lotioner
 • Golden Ratio eyebrow calipers

 

 • Microblading Palette (12 x 5 ml.)
 • Plast holder til microblading pen
 • Microblading pen( i metal)
 • Antibakteriel maske
 • Bryn lineal
 • Øvelseshud Plain
 • Øvelseshud 2D Bryn
 • PMU-lotion 3-i-1 (bruges under behandling)
 • PMU FIXATOR
 • Plastfolie til kosmetisk brug
 • 2 x Meso Pain Reduce (50 ml)

Dit startkit er ikke inkluderet i prisen.


Din underviser på uddannelsen i microblading

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring inden for branchen.

Aleksandra Kjaersfeldt er:

 • uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi med mange års erfaring
 • certificeret mastertræner i kosmetisk og medicinsk mikropigmentering
 • certificeret mastertræner i Lash og Brow Keratin Laminering
 • certificeret mastertræner i Eyelash Extensions
 • mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion
 • mesoterapeut
 • antiage-terapeut
 • bestyrelsesmedlem hos Brancheforening KKBU

Der er ikke det område inden for permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det, er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed. På permanent makeup uddannelsen vil du derfor få mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål inden for permanent makeup.

Læs mere om Aleksandra her


 

​​

KÅRET TIL DE BEDSTE INDEN FOR PERMANENT MAKEUP 2020, 2021, 2022 OG 2023

Vi er stolte af, at hele vores Dermatech-group uddannelsesakademi har vundet Prestige Awards' præmien som de bedste inden for permanent makeup 2020, 2021, 2022 og 2023. Prisen gives på baggrund af uddannelsernes, behandlingernes og produkternes kvaltet, vores etiske arbejdsmetoder og konsistens i præstationerne.

VI ER ALLE KOLLEGAER

For Aleksandra er det vigtigt at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale.

Står man derfor med en kunde, der har et særligt behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden - og kunderne.

mer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale.

Står man derfor med en kunde, der har et særligt behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette behandler, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden - og kunderne.

Titel Type Størrelse Download
PDF 0.00B Download