MESO BALANCING CLEANSER

MESO BALANCING CLEANSER

MESO BALANCING CLEANSER

 • Æske = 1 x 150 ml flaske

 

ANVENDELSE:

Kom en lille smule gel på fugtig hud med en svamp eller direkte med fingrene. Massér let med cirkulære bevægelser, så der dannes et blødt skum. Lad virke et øjeblik, og skyl derefter med masser af varmt vand, eller brug en fugtig klud. For at opnå en bedre effekt anbefaler vi at bruge produktet hver dag.

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MST132

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

MESO BALANCING CLEANSER


Triple-Action


 

Fordelene ved denne gel

 • Forfriskende renser

 • Make-up fjerner

 • Toner

Vigtigste behandlingsområde

 • Ansigt

 • Hals

 • Decolletee

Hovedingredienser

 • Mandelolie

 • Olivenolie 

 • Hørfrøolie

 •   Hjulkroneolie


Velegnet til fjernelse af makeuprester fra ansigt og øjne 

Meso Balancing Cleanser er en afbalanceret gel til fjernelse af makeup. Gelen fjerner nænsomt urenheder fra huden takket være indholdet af ekstremt milde rensemidler. Den har en dybderensende virkning uden at udtørre eller irritere huden, så huden efterlades strålende, fugtmættet og ekstremt blød.  
 
Formlen, der er beriget med vegetabilske olier, udvalgt for deres indhold af fedtsyrer, nærer i dybden, hvilket øger hudens elasticitet, giver en mere blød hud og mindsker rødme. Gelen er særligt velegnet til følsom hud, da den fjerner makeuprester fra ansigt og øjne uden at svie. Daglig brug sikrer hudens fysiologiske hydrering, hvilket giver en øjeblikkelig behagelig fornemmelse.


HOVEDINGREDIENSER

Mandelolie:

Gelen er blandt de produkter med det forholdsvist højeste indhold af umættede og flerumættede fedtstoffer, som udgør gelens blødgørende og plejende egenskaber og gavner huden.
 
Takket være de nærende egenskaber opretholdes hudens naturlige fugt-fedt-balance, hvilket bidrager til fornyelsen af cellevæv

Olivenolie:

Olivenolien stammer fra olivenfrugternes frugtkød og er en kraftigt virkende antioxidant. Den beskytter mod de skadelige virkninger fra frie radikaler og har en udglattende effekt.
 
Der er tale om en rig, blødgørende olie, der nærer huden i dybden og regulerer dens naturlige hydrering. Den har også en beroligende virkning på rødme og irritation og kan bruges på selv meget følsom hud.

Hørfrøolie:

Hørfrøolie er rig på essentielle fedtsyrer fra omega-3, -6 og -9, de såkaldte "sunde fedtstoffer" og betragtes som en af de mest fortrinlige præparater mod ældning af huden.  
 
Indholdet af linolsyre har en elastisk effekt og hjælper huden med at genvinde fugt og blødhed.
 
Dens antioxiderende effekt nærer huden og fremmer iltning af cellerne og deres naturlige fornyelse.

Hjulkroneolie:

Hjulkroneolie er den mest righoldige vegetabilske kilde til gammalinolensyre, en flerumættet fedtsyre, som er meget gavnlig for hudens elasticitet, fylde og ungdommelighed.
 
Oliens genopbyggende effekt tilfører huden fugt, har en udglattende virkning og øger hudens beskyttende egenskaber, samtidig med at betændelsestilstande bekæmpes.

 

INGREDIENSER (INCI)

Vand, glycerin, PEG-40 hærdet ricinusolie, dinatriumcocoamphodiacetat, akrylater/C10-30 alkylacrylat-krydspolymerer, frugtolie fra Olea europea (oliven), olie fra Prunus amygdalus dulcis (mandler), olie fra Linum usitatissimum (hør), natriumklorid, natriumlauroylsarcosinat, cocamidopropyl-trimetylglycin, ammoniumlaurilsulfa, olie fra Borago officinalis, kaliumsorbat, natriumbenzoat, parfume, dinatrium-EDTA, tocopheroler, natriumhydroxid, CI 42051, CI 44090.

MESOSKINLINE HOME CARE-PRODUKTSERIE

mesoskinline Home Care-produktserien tilbyder en række løsninger baseret på banebrydende videnskabelig forskning og udvikling. Alle ingredienser er ikke-allergifremkaldende og kan bruges til alle hudtyper, selv de mest sarte.


Vores koncept er baseret på 100 % testede og certificerede EU-produkter, der er sikre at bruge: Alle aktive stoffer og hjælpestoffer er udvalgt for deres høje kvalitet og bidrager dermed til genoprettelsen af hudens naturlige lipid- og proteinniveauer på en effektiv, men aldrig aggressiv måde.

VORES MISSION

Som kundeorienteret organisation er vores mission at levere sikre og særdeles effektive produkter, der giver reel værdi for pengene. Forbrugerundersøgelser danner grundlag for opnåelsen af vores mål og inspirerer os til at tage kundeoplevelsen til det højeste niveau.

VORES PRODUKTER
 • Den såkaldte airless packaging-teknologi bruges til alle produkter. Dette forhindrer beskadigelse / oxidering og enhver deraf afledt ændring i formlen, som kan forekomme ved ufteksponering.

 

 • Dermed garanteres effektive resultater, hver eneste gang produktet anvendes – formlen forbliver stabil og holder sig hele tiden frisk. Takket være airless packaging-teknologien indeholder vores produkter ikke parabener og konserveringsmidler.

 

 • Baseret på vores bioteknologiske forskning og ved at anvende de mest avancerede formler i branchen er vi dokumenterede innovatorer i udviklingen af ingredienser med synergieffekt. Mange virksomheder tilbyder produkter med effektive, men basale ingredienser til forebyggelse af hudens ældning med ringe eller ingen hensyntagen til deres synergieffekt. Dette resulterer i kortsigtede resultater, der ikke er bæredygtige. Vi studerer, kontrollerer samt forsker og tester hele tiden virkningen af vores produkter i vores søgen efter at gøre dem mere effektive.

 

 • Vores produkter udvikles, fremstilles og pakkes i et højt anerkendt medicinsk laboratoriemiljø. 

  Sammenlignet med branchens normale produktionsstandarder producerer vi i små, afmålte mængder, hvilket sikrer, at alle anvendte råmaterialer er i de nøjagtige mængder og i henhold til den korrekte formel. Dette sikrer, at de er uændrede i forhold til deres dermatologiske tilstand, når de testes, og dermed bevarer deres konsistens, farve, lugt og effektive virkning.

  Vi bruger kun plantebaseret parfume, der er behagelig, naturlig og allergivenlig. Cremernes molekyler er ganske små. De er derfor lette at absorbere og egnet til både tyk og tynd hud.

 

Download info om vores Home Care Line her

Custom Code 33049900